Parga
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 502 503 504 ... 745 746 747   >
Üzenet
  Dtina | #168036 Üzenet | 2011-07-01 15:03:52 | Re:
Gugic írta:
Mi is hétfőn megyünk az Apollónnal,a villa mariaba:) Remélem az időjárás előrejelzés téved és nem lesz ennyi eső a jövő héten.

Ne foglalkozz az időjárással, én is állandóan azt lestem és nem jött be egyik nap se. 32 fok volt, rekkenő hőség, semmi eső, pedig négy napig minden napra esőt is ígért, de szerencsére nem jött be. A szél az fújt néha, ami elég veszélyes is, mert nem érzed annyira a meleget, de azonkívül semmi. Elnéztünk egyik nap a városi strandon egy magyar családot - jó kis szeles volt a nap -, amint próbálták volna felállítani azt a fél sátrat, valahogy nem sikerült nekik.
  Dtina | #168038 Üzenet | 2011-07-01 15:25:09 |
Korfun megnéztük a Régi ERődöt, az Esplanade teret, a Gerald Durrell parkot, Ázsia Múzeumot, majd az Óvárosban a rekkenő hőségben bolyongtunk. Az árak alacsonyabbak, mint Pargán. Tele volt japán turistákkal, akik feketébe voltak tetőtől talpig öltözve, nem értettem miért, mikor én elég lenge öltözetben is majd megsültem, rajtuk meg még fekete kesztyű is volt. Na aztán hazafelé úton ahogy betértünk a Meteórákhoz, akkor volt ott is egy japán csoport, tőlük tudtam meg, azért van mindegyikőjükön kesztyű, mert félnek, hogy valami kórságot elkapnak, a fekete ruha meg alap náluk, a fekete esernyővel természetesen. Annyira nem tudtam kihámozni miért jó ez ekkora napsütésben, az angol tudásom kívánni valót hagy azért még.

Amúgy ha vesz az ember egy térképet, akkor az Óvárosban nagyon könnyű közlekedni. Mi az utcák nevei után tájékozódtunk, nem okozott gondot az Erőd megtalálása.

A bazársorok szuperek, hangulatuk van, az árak elfogadhatóak, sajnos alkudni nem lehetett. A Sissy kastélyt legközelebb fogjuk megnézni, arra már nem maradt időnk sajnos, azt hittem egy napba bele lehet sűríteni mindent. De hatalmas nagy tévedés volt!!!
  Dtina | #168041 Üzenet | 2011-07-01 15:40:47 | Re:
Krittike írta:
Szia eszes19!

Mi is a Villa Mariában szálltunk meg, egy hete jöttünk haza. Szerintem minden viszonyítás kérdése, és hogy az illető mennyire utál gyalogolni, vagy egyáltalán megmozdulni. Szerintem a városi strand egyáltalán nincs messsze, 10perc séta, de akkor lehet sokat mondtam. A kicsi strandhoz tovább kell menni, az plsusz 5 perc. A Valtosra mi motorral mentünk le így azt nem tudom megmondani, de hidd el, ha már ott leszel, fel sem tűnik az a kis séta a strandig, mert a pörgő nyüzsgő bazársoron mész végig és elbámészkodsz.
Én kimondottan szerettem ott lakni. Éjszaka nyugis, nem zajos, és közel van a leges legfinomabba pékség a Green Bakery.

Ebben igazad van, hogy minden viszonyítás kérdése. Én még ott voltunk, szétjártam a lábam - de ezt nem panaszként írom, még most is szeretném szétjárni, de ugye már nem tehetem. Mint írtam, nekem nem jött be a városi strand a szemét miatt. Nem értem, miért nem lehet megoldani, hogy este valaki összeszedje a szemetet, mert hát ott van az a sok barna árus, azokat lehetne akár ilyenre is foglalkoztatni. Ja és nekem a városi strand kicsinek bizonyult, értem ez alatt, hogy egymás hegyén, hátán voltak az emberek.

Nekünk a Lichnos beach jött be nagyon, hatalmas, széles, homokos strand. Oda elvisz vízi taxi is pár euróért, mi kocsival mentünk, pár perc volt az egész. A víz hidegebb volt, mint akármelyik strandé Pargán.
A Valtos strandot megközelíteni nem volt egyszerű, már értem ez alatt azt, hogy energia kell hozzá. Emelkedőre fel, hegyről le és ott a strand. Az idegenvezető azt mondta, csekélység, első este az emberek emlegették ezt a csekélységet. Én csak annyit mondok, minden nap megjártuk ezt a részt, fel-le, egész nap mentünk, hegyre fel, hegyre le, akár strand, akár kirándulás. Ez annyit tett ki nálam,hogy a csípőméretemből két méretet fogytam. icon_biggrin.gif Ott még fel sem tűnt, mivel állandóan bikiniben voltam, vagy bő ruhában, de így haza jőve, hát a nadrágjaim lötyögnek rajtam.
  Gabilla | #168051 Üzenet | 2011-07-01 16:25:57 |
csino1 írta:
helo forumozók.
nem volt pargán senki a kardanis-házban?
irjatok már valamit ha tudtok.köszi icon_wink.gif

Kedves Csino1!

Én ugyan még nem voltam a Kardanis házban, de odatartok. A Neoline Kalandozással megyünk 17 nap múlva. Annyit tudok a szállásról, hogy a Piso Krioneri strand közelében van, a focipálya környékén. Nagyon sokat keresgéltem, hátha megtudok valamit erről a házról, ám eddig még nem jártam én sem sok sikerrel.
A neoline új programja Parga, talán ezért ez a titokzatosság. Figyelem az utaslistát, várom, hogy az ottjártak közül valaki jelentkezzen végre!
Amennyiben te később indulsz, szívesen osztom meg veled is a Hellasz.hu segítségével a tapasztalataimat. Szándékom egy beszámolót írni. Remélem jó lesz a nyaralás! Üdv: Gabilla
  Apuka | #168054 Üzenet | 2011-07-01 16:44:53 |
Kedves CSINO 1 és GABILLA! Hétfőn indulunk Pargara a Kardanis házba,ha hazaértünk írok beszámolót,hogy milyen a ház..Pargan már többször jártunk,így mi a várost már ismerjük de majd írok árakat meg minden mást ami jól jön így indulás előtt..
  Csino1 | #168077 Üzenet | 2011-07-01 20:31:56 | Válasz a #168051. hsz-ra Előzmény #168051
Kedves Gabilla .Kösz a választ mi júl.25-én indulunk ezek szerint akkor mi váltunk benneteket.De azért majd irj hogy milyen volt.Üdv CsiNo
Jó pihenést.
  Csino1 | #168078 Üzenet | 2011-07-01 20:34:36 | Válasz a #168054. hsz-ra Előzmény #168054
Helo apuka.
Jó nyaralást kivánunk, várjuk a beszámolót, ha tudsz képet is tegyél fel.
üdv .csino
  Gabilla | #168106 Üzenet | 2011-07-02 06:52:10 | Válasz a #168054. hsz-ra Előzmény #168054
Kedves Apuka!

Köszönöm, hogy megosztod a tapasztalataidat velünk. Nagyon jó nyaralást kívánok! Üdv: Gabilla
  Gabilla | #168158 Üzenet | 2011-07-02 16:56:17 | Válasz a #168077. hsz-ra Előzmény #168077
Köszi Csino!

Sajnálom, hogy nem igazán tudok segíteni. Apuka nagyon rendes, igaz?
Kívánok nekik nagyon jó nyaralást!
Csino! Neked is!
Üdv: Gabilla
  Scobbyka | #168175 Üzenet | 2011-07-02 20:57:41 |
Sziasztok!

Olvasgatva a fórumot már látom hogy nem leszünk egyedül magyarok icon_smile.gif
Mi a párommal (Én 27, Ő 22) augusztus 22-én megyünk Walterral, Rina apartmanba.
Valaki esetleg infó az apartmanról, wifi esetleg van-e. Bár ha nincs valahol majdcsak találok icon_smile.gif
  Papamaci | #168177 Üzenet | 2011-07-02 21:06:09 |
Szia mi is akkor megyünk lassan össze jön egy fórum találkozó elégsokan megyünk abban az időben sőt mi is a
Walter travelel megyünk
  Dtina | #168181 Üzenet | 2011-07-02 21:19:42 |
scobbyka írta:
Sziasztok!

Olvasgatva a fórumot már látom hogy nem leszünk egyedül magyarok icon_smile.gif
Mi a párommal (Én 27, Ő 22) augusztus 22-én megyünk Walterral, Rina apartmanba.
Valaki esetleg infó az apartmanról, wifi esetleg van-e. Bár ha nincs valahol majdcsak találok icon_smile.gif

Ha nem írták, hogy van wifi lehetőség, akkor biztos nem lesz. De amúgy vannak helyek a sétányon, ahonnan tudsz internetezni. Mi vittük a saját gépünket, egyik helyen 2 órát, a másik helyen 3 órát lehetett internetezni 5,- euroért. Ezt persze nem kell egyszerre letudni, mi volt, amikor csak azért mentünk fel a netre, hogy az itthoniakkal tudjunk skype-lni. Az meg nem volt több fél óránál. Este 9 óra után telt ház van mind a két internetező helyen.
  Dtina | #168182 Üzenet | 2011-07-02 21:21:36 |
Na ma sikerült a fényképeket felpakolni, most várom az értesítést. Mindenről tettem fel, a Villa Maria szobánkról, Pargáról, Korfuról, Igoumenitca-ról, etc. - ahol jártunk. Köszönöm a segítséget mindenkinek!!!!!
  Scobbyka | #168190 Üzenet | 2011-07-02 22:34:51 | Válasz a #168177. hsz-ra Előzmény #168177
Igen visszaolvastam és láttam hogy euaeia is jön a szülőkkel icon_smile.gif
  Scobbyka | #168192 Üzenet | 2011-07-02 22:37:51 | Válasz a #168181. hsz-ra Előzmény #168181
De az utcán nem lehet találni nyílt wifi-ket? icon_smile.gif
Nem mintha sajnálnám a pénzt a netért de azért mégis. Szeretném másra költeni inkább mint netre. Én is viszem a saját notim szerintem, mi is a kapcsolattartás miatt visszük. Meg picit a melóm miatt is. Mert elég sok helyen nem tudnak nélkülözni ha nagy a baj (informatikai szempontból)
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 502 503 504 ... 745 746 747   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu