Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 502 503 504 ... 901 902 903   >
Üzenet
  Lmmarti | #146774 Üzenet | 2010-07-31 10:00:30 | Re:
Pinga írta:
lmmarti írta:
Pinga,
köszönöm a gyors választ, megnyugodtam !

Mi akkor nyugszunk meg , amikor hazajössz és elmeséled hogy hulla csend volt , jo pihenéssel

Köszönöm, mindenképpen megteszem. És remélem, hogy nem a benzinhiány miatt lesz hulla csend icon_sad.gif
Kicsit izgat még, hogy lesz-e kenyér a boltban, elviszik-e a szemetet, de optimista vagyok. Addig van még 5 nap, azalatt minden megoldódhat.
Nem létezik, hogy ne legyen jó ! Olyan még nem volt Nei Poriban !
  Pinga | #146768 Üzenet | 2010-07-31 08:40:56 | Re:
lmmarti írta:
Pinga,

Mi akkor nyugszunk meg , amikor hazajössz és elmeséled hogy hulla csend volt , jo pihenéssel
  Lmmarti | #146767 Üzenet | 2010-07-31 07:44:01 | Válasz a #146766. hsz-ra Előzmény #146766
Pinga,
  Pinga | #146766 Üzenet | 2010-07-31 07:14:54 | Re:
lmmarti írta:
Kedves Pinga !
Pár hsz-szel előbb azt írtad, hogy a Kalliope-ban voltatok. Mi a Fotisz-ba készülünk csütörtökön, és nagyon nem bírom a zajt (ezért választottuk a legcsendesebbnek hitt házat). Most megrémítettél. Végül is melyikben voltatok, mert itt a Fotisz-t említed.
Köszi!

Szia

Az idén a Kalliopéban laktunk.
Kétszer laktunk már máskor a fotiszban, elöször a bejárat felett,majd a sarki szobában amelyiknek nagy erkélye van, az nagyon szuper. Az a ház az utolso utcában van a hegyek felé,korábban este 10 ig ott motoroztak a gyerekek,majd csend lett Az idén természetesen elnéztünk arra felé is, ott nem volt épitkezés eddig.Ha szerencsétek lesz, jol fogtok pihenni.Ha kifogtok egy olyan magyar családot amelyik naponta 5 ször elveri a kisgyereket, akkor ráfáztatok.Nekünk már ilyen is volt ,pont a fotiszban.
  Pinga | #146765 Üzenet | 2010-07-31 07:08:46 |
Kovács Sándor írta:
Sziasztok!
Most vagyok itt először és jó hogy találtam egy ilyen oldalt.
Kellene egy kis segitség.
Párommal augusztus végén megyünk Nei Poriba autóval.
Szállás ügyben tudtok segiteni???Esetleg hol mennyiért van.
Utközbeni dolgokról jöhet infó rendesen.
Előre is köszönöm nektek.

Sanyi§Gyöngyi

Szia

Mi igaz föidényben voltunk N.Poriban és érkeztek hozzánk ismerösök egy hétre, napi 40 euroért sikerült szállást szerezni. Következö a helyzet, a helyiek figyelembe veszik a görögök fizetését és ennek megfelelöen 50-60 euroért adják nekik a szobákat, nekünk ez drága. Ha van ismerettség utazási irodával akkor esetleg az ügyintézö talál a magyaroknak megfelelö árért szobát. Itt most kereslet és kinálati helyzet van. Ott létünk alatt, nagyon sok görög auto érkezett és szobákat kerestek. Felkapott lett N.Pori a görögök körében is. A helyiek kezdenek igazodni a jol fizetö vendégekhez, az utazási irodák hamarosan nehéz helyzetben lesznek akik elöszerzödéssel bérlik a szobákat. Aki tud épit.
Mindezt onnan tudom, hogy nekünk egy magyar utazási iroda képviselöje mesélte el.
  Lmmarti | #146764 Üzenet | 2010-07-31 07:03:38 | Re:
Pinga írta:
jamasz írta:
hello. Azt a hazat Anettek epitik. Husvetkor kezdtek, es jo gyorsan fel is huztak.

Az aranyház már évek ota áll, régota lehet oda nyaralni menni, csak mi inkább a fotiszt választottuk

Pinga,
bocs, nem vagyok nagyon gyakorlott fórumozó. Szóval itt említetted a Fotisz-t icon_smile.gif
  Lmmarti | #146763 Üzenet | 2010-07-31 07:00:44 | Válasz a #146603. hsz-ra Előzmény #146603
Kedves Pinga !
Pár hsz-szel előbb azt írtad, hogy a Kalliope-ban voltatok. Mi a Fotisz-ba készülünk csütörtökön, és nagyon nem bírom a zajt (ezért választottuk a legcsendesebbnek hitt házat). Most megrémítettél. Végül is melyikben voltatok, mert itt a Fotisz-t említed.
Köszi!
  Kitty | #146756 Üzenet | 2010-07-30 22:28:37 | Válasz a #146751. hsz-ra Előzmény #146751
Szia! Üdv. a Fórumon! icon_smile.gif
Mi már sokat jártunk Görögo-ban, de tavaly mentünk előszőr saját autóval. Az első hetet Zakinthoson töltöttük, ott volt szállásunk foglalva, de utána mindenhol helyben kerestünk szállást. (Még 4 helyen voltunk.) Véleményem szerint sokkal olcsóbban kaptok így, mintha előre foglalnátok és minden esetben alkudni is lehet! Az utolsó, tranzit szállásunk nem volt tengerre néző, de a többi mint az volt, és TV-vel, klímával felszerelt.

Mi most szintén Neoi Poriba szeretnénk menni, de szept. legelején. Biztos vagyok benne, találunk megfelelőt.
  Maartita | #146755 Üzenet | 2010-07-30 22:12:46 |
Sziasztok! Köszi a gyors választ! Persze a Dias-al is szeretnénk fakultatívra menni csak gondoltam előtte nem árt tudni, hogy akik már voltak Nei Poriban mit mondanak. Tessalonikibe van valamelyik irodának fakultatív? Valaki nem tudna bővebb infót írni vagy képet mutatni a Bessy nevű apartmanról?
  Kovács Sándor | #146751 Üzenet | 2010-07-30 21:45:24 |
Sziasztok!
Most vagyok itt először és jó hogy találtam egy ilyen oldalt.
Kellene egy kis segitség.
Párommal augusztus végén megyünk Nei Poriba autóval.
Szállás ügyben tudtok segiteni???Esetleg hol mennyiért van.
Utközbeni dolgokról jöhet infó rendesen.
Előre is köszönöm nektek.

Sanyi§Gyöngyi
  Badicseva | #146736 Üzenet | 2010-07-30 19:54:20 |
Sziasztok!

Tegnap hajnalban értünk haza Neoi Poriból. Az Ezüst házban laktunk és többnyire Athos-ban ettünk. Ha kérdésetek van szóljatok, ha tudok válaszolok. A Platonban is ettünk, ott is van egy magyarul beszélő pincér srác.
  Pinga | #146735 Üzenet | 2010-07-30 19:51:33 | Re:
vscotina írta:
Szervusz Pinga!

És az a nagyhajú szőkésbarna hajú srác ott van még, tavaly nagyon sokat nevettünk miközben törtük egymás nyelvét. Ja, és a lényeg, nekünk is az Athos jött be a legjobban. Pedi első évben végigjártuk a partmenti éttermeket.

Mi négy éve hozzájuk járunk, elsö sorban Jeny miatt volt, mert mindent ugy intézett ahogy kértük, ha puhábbra vagy sültebbre vagy csipösebbre kértünk valamit akkor elintézte. Most sajnos ez nem sikerült, egyszerüen nem tudtam megdumálni az uj kiscsajjal hogy több csipös szoszt tegyenek rá vagy inkább hozza ki edényben,pedig magyar.Na igen Jeny tudott görögül ez a csaj meg csak angolul.
  Vscotina | #146733 Üzenet | 2010-07-30 19:43:35 | Válasz a #146708. hsz-ra Előzmény #146708
Szervusz Pinga!

És az a nagyhajú szőkésbarna hajú srác ott van még, tavaly nagyon sokat nevettünk miközben törtük egymás nyelvét. Ja, és a lényeg, nekünk is az Athos jött be a legjobban. Pedi első évben végigjártuk a partmenti éttermeket.
  Pinga | #146723 Üzenet | 2010-07-30 18:38:18 | Re:
mylo00 írta:
Köszönöm szépen a gyors választ!!!
Terv ezünk egy napos túrát és ez nagyon szép helynek ígérkezik!!!!
Már alig várom ,hogy menjünk!!!
Remélem addig lecsendesedik az építkezés is!!! icon_lol.gif icon_lol.gif

Ha tehetitek menjetek le Paleopyrgos hoz is a csigaházhoz és onnan le a folyotorkolathoz, csak kicsit van délebbre N.Poritol mégis ott a tenger melegebb valami miatt,már délelött is. Horgászni is lehet mégpedig egy kis fényes fém halat kell venni ,azt kell bedobálni a ragadozok rámennek.
  Mylo00 | #146720 Üzenet | 2010-07-30 18:21:26 | Válasz a #146705. hsz-ra Előzmény #146705
Köszönöm szépen a gyors választ!!!
Terv ezünk egy napos túrát és ez nagyon szép helynek ígérkezik!!!!
Már alig várom ,hogy menjünk!!!
Remélem addig lecsendesedik az építkezés is!!! icon_lol.gif icon_lol.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 502 503 504 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu