Elnézem neked a figyelmetlenséget! Mindenre nem lehet odafigyelni. Már átnyálaztam amit Éva küldött, összehasonlítottam az irodákkal küldött árakkal. Jegyzeteltem magamnak, azt majd kint döntünk, hogyan merre. Üdv : Béla
Kopter!
Arra figyelj, hogy a szezonok váltásakor az árak is változnak! Mi pl. egyik nap foglaltunk, de másnap reggel induláskor, amikor be is fizettünk, már 4 euróval többe került, mert júli 1-gyel kezdődött a szezon Ha előző nap fizetek is, még a régi áron kaptam volna, Marcsi kuncogott is, hogy Vele jobban jártunk volna, mert nem változott az ára, csakhogy mi meg nem akartunk rizikózni, mert minden nap más arcát mutatta a tenger, jelesül akkor az ithakai fakultatívon az utasok olyan sz@rul voltak a hullámzástól, hogy nem merészkedtek a fedélzetre, a hajó aljában öklendeztek, és a szigetre érkezéskor a parti őrség közölte is a hajóval, ha fél órán belül nem fordulnak vissza Ithakáról, nem engedik őket tengerre, és a szigeten kell tölteniük az éjszakát
Lehet választani, kinek melyik verzió jön be! Meg az igazsághoz tartozik, hogy a darált húsból főzőcskézős kórházi csapattal semmi kedvem nem volt egy fedél alatt tölteni egyetlen percet sem, nemhogy az egész napot
Akkor már inkább az angolok
Kónyu !
Tanács megfogadva. A magyar utazási irodánál az ár lefixálva. Amint kiérünk első nap meg bemegyünk Argostoliba, azt megérdeklődjük ott is mi mennyi. Az asszony úgy sem bírja a hajókázást, nemhogy az óriási hullámokat, ami dobálja a hajót. Igaz lehet én is kidobtam volna a taccsot. A „ darált húsból főzőcskézős kórházi csapatot” meg megértem.
A augusztus 30-án indulun a nejemmel és egy baráti párral Grögországba, Skala Renieri apartmanban lesz a szállásunk a második emelet 33-s apartmanban. Tudna valaki infókat adni az apartmanról,( konyha felszerelés fürdő, szobákról, kilátás a tengerre stb ?
Előre is köszönöm!
Mi is a Renieri apartmanba megyünk hamarosan,így pár dolognak már utána néztem.A konyha alapszinten felszerelt (személyszámnak megfelelő tányér,pohár,evőeszköz stb.,mikró,vízforraló),ami szerintem elég,bár ez attól is függ,hogy főzőcskézni szeretnétek-e vagy sem (mi nem szoktunk,mert helyette nyaralunk Aki már volt ott,az biztosan több infót is tud adni Nektek (Akoska például ,de a Grand Toursos fórumban Marcsi,a helyi idegenvezető is készséggel áll rendelkezésünkre bármilyen kérdésünk is lenne (akár századszorra is
Ithakához hozzátennék 1-2 dolgot pénteken voltunk granddal 30eur/fő,egyéni szervezéssel 35 ért lehet.szerencsére hullámokkal nem volt probléma ,mindenkinek ajánlom nekünk nagyon tetszett.
Mégegyszer szeretném megköszönni a z idegenvezetést Marcsinak!
Gyönyörűek a fotóid!!! (Mint mindig.) Köszönjük szépen!
Csak csorog a nyálam, nem győzöm törölgetni az íróasztalt.
Majd kérünk még képeket! Még, még, még...
Tomi!
Sajnálattal veszem tudomásul, hogy nagyon jól hozzászoktál az új gépedhez, pedig akartam ajánlani, ha nem barátkoznál meg vele, féláron átveszem
Én is csak dicsérni tudom a fotóidat (eleve nem akartam szidni), b@szott jól komponálsz, nagyon királyak a színek, a képkivágások, és rohadt jó érzéked van a témaválasztáshoz!! Szóval nagybetűs gratula és köszönjük, élmény nézni a képeidet! Ajánlom valamelyiket küldd el majd a Grand pályázatára! Bár nekem a furcsaságok miatt elment a kedvem, de ezekből a képekből Neked simán lehet egy I. helyezés. Ha mégsem, az nem a Te hibád lenne.
Ja, és Marcsit sokszor puszilom (sorry az offért mindenkitől!!), feltétlen add át Neki. És ha ne adj Isten, Tzanist is látod, Neki hatványozott üdvözlet!!
Pötyike: a legtöbb beülős helyen van wifi, ami ugyan jelszavas, de fogyasztásért cserébe elárulják a jelszót mi a Makis Hotelbe jártunk medencézni és ebédelni, oda a jelszó makishotel123 a hotelünkben is volt, de sajnos csak 2 napig élvezhettük, mert utána nem tudtunk rámenni...
csatlakozom ahhoz, aki fentebb írta, hogy hideg a víz. Nem azt mondom, hogy jeges, de legtöbbször centinként mentünk be a vízbe. persze egy idő után már kellemes volt, de az első pár percekről születtek vicces fényképek Eddig mindig augusztus közepén nyaraltunk, akkorra már fincsi szokott lenni a víz, most még ráfért volna 1-2 fok.
Amúgy a sziget gyönyörű, 2 napja értünk haza, bejártuk az egészet és továbbra is imádjuk Görögországot
Nincs mit, Tomi, nem esett nehezemre! És különben sem arról vagyok híres, hogy könnyen és érdemtelenül osztogatom a dicséretet
Írhattam volna, hogy ilyen géppel könnyű, de most pont nem a masinád tulajdonságairól szóltam! Bár azért azt is irigylem Tőled