nincs lezárva de vannak sáv korlátozások, jol lehet haladni, figyel arra hogy telepitett kamerák mérnek és valahol kikapnak a zsaruk ha gyorsabb vagy a kelleténél
Andi 81 | #146628 | 2010-07-30 08:43:46 | Autópálya
Sziasztok,letudná nekem vki írni az autópályadíjakat, vagy hogy kb mennyi Paraliáig a díj?
Jővő héten pénteken indulunk remélem addigra a benzin helyzet is megoldódik.
Köszi előre is!
Szerintem nincs szükség benzin behozatalra mert most már bizti rendeződik a helyzet. Tegnap óta kezdik feltölteni a kutakat most még egységesen 30E.adtak üzemanyagot éppen azért,hogy mindenkinek jusson.
Üdv mindenkinek!
Amiről igazából senki nem beszél de érdekelne ,hogy Görögben a kutakon van LPG (gáz) ? Lehet-e tankolni vagy ezek is kifogytak ? Igazából határ előtt megtankolva benzinnel+gázzal igazán jó vagyok de azért érdekelne.
Köszi
Zoli
Ez a cikk más forrásban (http://www.mr1-kossuth.hu/hirek/magazin/gorogorszagban-ragadt-tobb-magyar-csalad-a-bezart-benzinkutak-miatt.html ) tegnap 16 órakor jelent meg, akkor tettem föl a fórumra. Remélhetőleg, már aktualitását vesztette.
Tegnap indultunk haza Görögből,szerencsére félig volt a tank és Macedóniában rögtön a határ mellett tankoltunk,de 1.5eurót volt képük elkérni literenként, több magyar megerősítette akivel találkoztunk,hogy mindenki így járt. LPG az volt! 1.45 volt a benzin görögben amikor utoljára tankoltunk. Ezen kívűl szerbiában maradt a 119.4 a benzinre és a diesel ára is a régi. Lpg kutak akadnak bőven,görögben és szerbiában is,de macedóniában is. Az autópálya építés folyamatosan halad. A szerb-mac határ előtt (szerb részen) nagyon lassan lehet haladni,előzni a felező vonalakon hagyott bólyák miatt nehézkes. Macedóniába belépéskor az autópálya még mindig rossz, útépítés itt is van,de nem olyan aktív ,mint szerbiában. Óhaly-sóhaly,kérdés és válaszolok!
A honlapunkat pár napon belül frisíttem,képekkel,leírásokkal....
Most viszont pihenek kicsit,mert most értünk haza az 1200km -es útról.
A fórum első oldalán megtalálod az autópálya díjakat annyi van még hogy at első görög kapunál kell 2 euró körül fizetned. Aztán Korfuig már nincs több kapu. Vagyis van, de még csak épülnek. Igoumenitsában meg van még a kompjegy . Az ár függ attól hogy hova szeretnél menni. Kerkyrai komp egy autó 2fő 50-52 euró körül van, Lefkimibe autó 26 ember 6 euró körül mozog.