Na igen... az időjárás előrejelzésekről már egy másik beírásomban szólottam Nem mindig szabad elhinni amit hall, vagy olvas az ember. Egyébként múlt nyáron elmentünk motorozgatni Neos Marmarasba. Végig gyönyörű idő volt, jól meg is égtünk Mikor visszamentünk mesélték, hogy Vourvourunál hatalmas eső és vihar volt és Sartin is elment a nap egy picit... Nos erről ennyit... Még kis részen sem egyforma az időjárás, úgyhogy senki ne keseredjen el
a sarti chat is üzemel ahol (remélhetőleg) egyre többen lesznek.Tavaly hatamas pörgés volt rajta.Idén kicsit nehézkesen indul!jó böngészést!
Aki szeretne körbenézni Sartin itt megteheti!
Sziasztok!
Mi egy hónap múlva indulunk Sartiba autóval.Nagyon aggódom hogy milyen lesz az idő és a víz hőmérséklete.Tavaly augusztusban voltunk és nagyon jó meleg volt a víz meg 27fokos.Most kiegyeznénk 23 fokossal is
Köszönöm Ginginke és Fate!Már meg is néztem az oldalakat.2003-ban voltunk és azt hittem minden négyzetcentiméterre emlékszem.Hát tévedtem és azóta sok minden változott.
De nem baj,mert idén újra felfedezzük.És most már két gyerkőcünk is jön velünk.Voltunk már Paralián,Korfun,Spanyolországban ,de Sarti maradt az örök szerelem.
Ginginke irigyellek a közeli időpontért , remélem nagyon jó időtök lesz és minden úgy sikerül ahogy megálmodtátok!! Várjuk az élménybeszámolót!!
Fate08: köszi ezért a körpanorámás linkért! nagyon klassz!
és már nagyon sokfelé jártam Görögo-ban; csodálatos szép helyeken. tavaly pl. Kefalonián, ami lenyűgöző, viszont nagyon hiányzott az igazi görög "fíling", a hangulat, a görögök kedvessége, hogy leülnek hozzánk beszélgetni; a pezsgés, az éttermi kis "ajándékok" vacsi után... semmi ilyesmi nem volt.
Ezt várom idén Sartitól.