Sziasztok, minden Tolóba indulónak jó nyaralást kívánok. Tavaly voltam, nagyon tetszett minden, de errol mar akkor beszamoltam. Igen, vizibicajjal érdemes atmenni a kis szigetre és maszkalni egy kicsit. Vagy kajakkal sem rossz. Tolóban altalaban mindig meleg van, szeptember kozepeig legalabbis mert jó délen van. Szivem csucske lett tavaly ez a kis hely.
Idén Sartiba megyek, mert azt is nagyon imadom.
Többen írtátok,hogy a végén a nagy strand jobb.Hát mi megnéztük.Tényleg szélesebb a homokos rész,de csak annyi a különbség,hogy több sorban vannak a napágyak és őrült nagy tömeg van mindez 6 eu/2 ágy.Végig a parton nagyon gyönyörű homokos a part és a víz kritálytiszta.Igaz csak 2 sorban vannak a napágyak,de ez is bőven elég.Az Anemost keressétek,itt még a zene is szól egész nap.Az Elektrától a kikötő felé és Wc és zuhanyzó is van.Mi itt még az indulás napján is tudtunk de.fürödni.
Peri | #223481 | 2014-08-18 13:32:56 | Válasz a #223456. hsz-ra
Szia yakumo18!
Nagyon jó lesz nektek hamarosan!!! Ne aggódj a térkép miatt, ha az Apollonnal mentek (úgy emlékszem, régebben azt mondtad), akkor első nap kapni fogtok Toloról és Nafplioról is. Ha mentek Athénba, akkor majd arról is (mármint az óvárosi részről, ahol a szabadidőt lehet eltölteni).
Én bármikor visszamennék szó nélkül. Azóta is nézegetem a fórumot, ez is megerősített abban, amit amúgy is éreztem, hogy egy csomó minden kimaradt Toloban. Pedig ennyire felkészülten még sosem mentem nyaralni.
Élménydús nyaralást kívánok, aztán várom a beszámolót!
Üdv.,
Peri
Köszönjük szépen a jókívánságokat !! Most már nagyon várjuk...
Igen, az Apollonal utazunk, a Limoniában szállunk majd meg.
Úgy érzem a térképek igen hasznosak lesznek.
Ha jól olvasgattam, akkor a Tsiros az a kikötő felé van ugye ? Ennek bejárata a partnál vagy esetleg utca felől van ? Olyan sokan dicsérték már itt, hogy ezt sem szeretném kihagyni. Olykor ott van az orrunk előtt, de nem vesszük észre... így biztos ami biztos
Amit viszont mindenképp megszeretnék kérdezni kint, az az, hogy mikor kel fel reggel a nap ?!
Képeken láttam már, gyönyörű. Élőben is szeretném megcsodálni. Igaz csak egyedül, senki nem jelentkezett hogy korán kelne velem
Feltétlen írok majd egy beszámolót.
Ha lesz lehetőségem, akkor majd onnan is bejelentkezem egy gyors helyzetjelentéssel
A Tsiros bejárata a főutca felől van.Mi az Anemosmál mentünk le a partra ,a Tsiros mellette van.Csak felszaladtunk vettünk gyrost 2 euért és már mentünk is vissza fürödni.
Hú sajna már nem tudom pontosan mennyibe kerult. Többen ráférnek és akkor lehet osztani a költséget. De nem volt drága emlékeim szerint. Hamar át lehet érni, attól fugg milyen gyorsan tekeritek.
Szia yakumo 18! Hát lassan de eljön a Ti időtök is. A nap Tolon 6 óra 45- és 7 óra között kel fel. Nagyon szép látvány, én minden reggel megnéztem: tiszta vöröses, narancssárgás minden amikor a hegyek mögül előbújik, nem szabad kihagyni. Jó értelemben de nagyon irigyellek, hogy még az út előtt álltok. Jó utat és szép nyaralást: Rozi
Sziasztok fórumozók! Aki most megy még nyaralni azoknak ajánlom, hogy az Eleana apartman mellett van egy bár és fogyasztás ellenében használhatod egész nap a nyugágyakat és a napernyőt. Frappé, sör 2,5 euró volt. Üdv. Rozi
Senki sem vállalkozik nekem a Nescafe frappé por hazahozatalára? ((( Lehet, hogy jövőre nem tudunk nyaralni menni.
Postán is elküldhetné, fizetek mindent ofkorsz!
Személyesen pedig Bp., Balaton környéke és Szolnok esik útba...