ha mobilnetet vennétek, akkor a Windet válasszátok, elég jó a térerő a nyugati strandokon is (most Kalimitsin fekszem). 5 eur 1GB 30 napra, 15 eur 5GB 30 napra, 25 eur 6GB 90 napra. Preveza főutcán van Wind bolt, hétköznap 21ig van nyitva.
tegnap Ag. Nikitasban a parthoz közeli kék kockás terítős helyen (lefele menet balra) át akartak verni minket, szóval azt kerüljétek. Egyébként a kaja se volt túl finom...
Mezzos, ti most végül is esküvőztök odakint Lefkadán? Sikerült összehozni?
Ha igen, akkor gratulálok...és amúgy is...lefkadás esküvői képekkel (meg úgy egyáltalán görög lagzisokkal) még nem nagyon találkoztunk itt, kuriózum lesz.
holnap lesz, ma néztük meg a helyszínt Csak ketten leszünk, úgyhogy semmi speckó, kis szertartás a parton a mayor összead, aztán fotózás Lefkas Townban, szélmalmoknál és a környéken Jó meleg lesz
Bejelentkezek én is. Köszönöm idén is, hogy rengeteg +infót osztottatok meg Lefkadáról, szeretettel olvasgatom mindig. Péntek hajnal 4 kor sajnos horgos beállt, 2 órát vártunk. Az út többi része rendben volt. Filippos hotel tranzitszállásra teljesen megfelel, ajánlom. Dimitris tavernát a vízesés után ma délután meglátogattuk, kiváló ajánlás volt. Paja a Nikolaus boot-nál leszólitott, telefonszámát eltettem, szerdán valószínűleg elmegyünk velük sziget körútra. Mára ennyi...
Taki jött megint trollkodni Nem régen még azt írta, hogy Görögország undorító, esze ágában sincs oda menni, ausztria (kis a-val!!) mennyivel szebb Meg hogy a fotóim így "kiszínezve" egész szépek, de Görögország egész más, kopárabb, stb., semmi fejlődés
ja, a kérdésre a válasz: Lefkada és Korfu is, és általában egész Görögország ilyenkor esős és elviselhetetlen!! De csak neked
Hello Prof!
Nem tudom, melyik szigettúrára mentek szerdán, de ha nem a Kastos/Kalamos útra, akkor ha belefér az időtökbe, azt ki ne hagyjátok!!
Ja, és örülök, hogy a Dimitris Andi után Neked is bejött!! Akkor nem hiába ajánlottam, ha a Bardisnál is eszel egy polipot Nidriben, az lesz az igazi