Te -Ti mint első fecskék abban a szerencsés helyzetben vagytok, hogy szinte elsőként vadászhatjátok fel a télen nyugodtan pihenő polipokat, kagylókat a legtöbb és a legszebb gyűjteményekkel térhettek haza. Akik sajnos július után mennek azoknak már nem sok minden maradt, esetleg a vihar és a hullámzás által újra partra vagy annak közelébe vetődő kincsek jutnak.
Sok horgászt láttunk, de igazán csak apró zsákmánnyal vigasztalódtak. A nagyobb példányokat a halászok csípik el.
Szerintem legeredményesebben polipra vadászhattok búvárfelszerelés 1 db bot mivel kipiszkálni a rejtekhelyéről és egy szigony. Halakra is nagyobb eredménnyel lehet így vadászni, mint pecával. Nagyon ízletes csemegét lehet készíteni a tenger gyümölcséből. Nekünk szinte mindig sikerült, még utószezonban is, több munkával.
Városilag honnan indultok?
Debrecenből indulunk. Csak hobby pecázás lenne Tervünkben van nekünk is főzőcskézni a tenger gyümölcsiből, esetleg van valami jó recept ahogy elkészítettétek akár a polipot vagy a kagylót?
Nagyon szívesen. Szeretek segíteni másoknak, hiszen én is nagyon sok segítséget kaptam itt a fórumon. Örülök, ha tetszenek a hozzászólásaim, igyekszem a tőlem telhető legtöbbet leírni és ezzel is segíteni. Hidd el, ha egyszer beleszerettél Sartiba, akkor nem fogsz kiszeretni belőle Látod én idén nem oda megyek és mégis azt mondom, hogy ez az egyik legjobb hely Göröghonban
A negatív hangvételű írásokkal ne foglalkozz. Ez egy nagyon szubjektív dolog. Mindenkinek más tetszik és bizony vannak olyanok, akiknek semmi sem jó és örökké elégedetlenek mindennel. Én azok közé tartozom, akik mindig jól érzik magukat, mert jól akarják érezni magukat. Én nem azt veszem észre, hogy csikk van a tengerparton, hanem, hogy milyen szép homokos a part és milyen szép a víz. A tavernában sem az a legnagyobb gondom, hogy soká jön a kaja, vagy picit megégett, hanem, hogy itt lehetek és egy görög tavernában vacsizom és hideg Mythos sört ihatok
Csak azzal foglalkozz, hogy jól érezd magad és ne a mások véleményével. Ha neked tetszett és jól érzed magad, akkor a másik magára vessen ha nem tudja minden körülmények között jól érezni magát
Az idő meg szépen lassan fogyogat majd. El sem hiszed, hogy egyszer csak azon veszed észre magad, hogy Jézusom, holnap indulunk
Szia Ginginke!
Kívánok Nektek nagyon jó utat és legyen nagyon szép hetetek.Ha ajánlhatom Nektek a búvárkodást próbáljátok ki nagy csodálatos élmény.Remek szakembert ismerhettek meg Péntek Miklósban a búvár zseniben.
Köszönöm szépen Norcsibaba a víz hőmérsékletétől függ minden, de szívesen kipróbálnám a búvárkodást, mert még sosem búvárkodtam
Ha lehetne egy kívánságom akkor az lenne, hogy lássak delfint
Mi voltunk egy hajókiránduláson akkor ott láttunk delfineket is (Amuliani hajókirándulás)mennyetek el oda szerintem ott látni fogtok.A búvárkodás is nagy élmény lesz a kislányom tavaly még nem érte el a 10 évet ,mert attól a kortól lehet menni,de idén már Ő is jönni fog velem .Szerintem kihagyhatatlan .Idén elmegyünk a meteorákhoz is ott nem voltam tavaly a kislányom meg már volt mert tavaly 2-szer volt A Görörgországba és akkor Ő már volt és azt mondta neki nagyon tetszett és úgy döntöttem idén elmegyünk ketten.Mi csak szep.17-én megyünk idén repülővel.
Mi voltunk egy hajókiránduláson akkor ott láttunk delfineket is (Amuliani hajókirándulás)mennyetek el oda szerintem ott látni fogtok.A búvárkodás is nagy élmény lesz a kislányom tavaly még nem érte el a 10 évet ,mert attól a kortól lehet menni,de idén már Ő is jönni fog velem .Szerintem kihagyhatatlan .Idén elmegyünk a meteorákhoz is ott nem voltam tavaly a kislányom meg már volt mert tavaly 2-szer volt A Görörgországba és akkor Ő már volt és azt mondta nekem nagyon tetszett és úgy döntöttem idén elmegyünk ketten.Mi csak szep.17-én megyünk idén repülővel.
Baráti társasággal és kis családommal megyek július 23-tól Sartira (a Sarti Beach apartmanhotelbe) . Imádom Görögországot, de már 10 éve, hogy utoljára voltam, így minden információra nyitott vagyok. Árak, útvonal, programok, éttermek, látnivalók............
Szia csilla1977!
Tavaly mi is a Sarti Beach apartmanhotelbe voltunk.Kétszobás, medencés nagyon jó volt .Közel van a tenger part csak egy út választ el tőle.A programok jók ,de egy valamit azért megemlítenék Neked .Mi tavaly befízetünk az aqua parkba a kislány miatt és akkor ért a csalódás amikor kiderült 140cm alatt sok csúszdára fel se mehet.Ha tudtam volna mondták volna az idegenvezetők feleslegesen nem fizetem be mert rossz nézni egy gyermeket hogy fáj neki másnak szabad neki meg nem.Mással nem volt semmi gondunk profik azok az emberek akik ott dolgoznak
:Brada Zoli,Péntek Miklós.........Az árakról annyit ugyan úgy mint itthon is mindenhol más és már áron dolgoznak nem szabad leragadni egy boltnál jól körül kell nézni,Van bent a városba egy sárga supermarket mi is ott vásároltunk kb.akkora mint nálunk egy Spar.Azt tudom mondani az üditök eléggé drágák azt ha kocsival jöttök érdemes hozni.Más nagyjából ugyan annyi mint itthon.Fakultatív programok közül én ajánlom próbáljátok ki a búvárkodást nagyon nagy élmény.Ott is van korhatár 10 év(45euro).Kívánok Nektek nagyon szép utat és jó pihenést
ÓÓÓÓÓÓÓÓ de jó, hogy írtad, mert igen a csúszda park tervbe volt, de talán egy gyerek éri el a 140 cm-et. Korra egyik sincs 10 éves így a búvárkodás is kilőve.
Kezdtem visszaolvasni a kalózhajó és a kalóztanya szimpi.
Az apartmannál grillezésre van lehetőség a kertben? Szállás milyen? Klíma van? Érdekes mert egyik helyen úgy írja van, a másikon , hogy nincs, a harmadikon, hogy most csinálják. A megrendelőre én ráírattam, hogy tuti kell, én itthon is meghalok nélüle, nemhogy ott
A Sarti Beach apartmanhotelbe ha a két szobásba mentek oda nem kell klíma, mert mind a két oldalon van erkély és ott huzat van.Éppen ezért nincsen is ott szerintem.a grillezérsre nem emlékeztem hogy lett volna rá lehetőség. a klima meg hidd el nincsen és nem is láttam eggyen sem mert felesleges a huzat miatt.de ha irsz egy email cimet küldök képeket neked
Még 30 nap és megyek,irány Sarti!A negatív kritikákkal senki ne foglalkozzon,van akinek semmi se tetszik!Mivel én már sokszor voltam Sartin mindenkinek szívesen segítek!Sziasztok.