szeptember 1-én szeretnénk sartira utazni, de csak egy helyen találtunk 10 fõ részére szállást, mégpedig a Kostas apartmanban. Volt már valaki ebben az apartmanban? Kicsit visszaolvastam, de nem találtam róla semmit. Bármilyen infót elõre is kösztönök!
Valaki megtudná nekem mondani,hogy Sartin valahol szerveznek-e fakultatív kirándulást Skiathosra???Mert eddig sehol nem láttam,hogy hírdetve lett volna,bár az is igaz,hogy nincs túl közel.Két éve Paráliáról indultunk és már onnan is elég sokat kellett buszozni a hajóig...de megérte!
Mi 3 éve voltunk Sartin föszezonban, de még igy is elég nyugis hely, nagy nyüzsgésre ne számolj. Perzse mi sem pörögni mentünk oda, hanem pihenni. Gyönyörû a hely , hihetetlenül tiszta a tenger, csak maga a hely azt hittük, hogy nagyobb, a nejem el s volt kenõdve egy kicsit. Azért jól éreztük magunkat. Érezzétek jól magatokat ti is!
Kes | #36438 | 2007-07-14 14:23:33 | Válasz a #36394. hsz-ra
Mi a Halkidiki tourssal fogunk utazni és a Jordan apartmanban fogunk megszállni,egészen pontosan 11-en Szóval ha valami nagyobb bandát látsz,akkor esélyes,hogy azok mi vagyunk.Te a pároddal mész?
Egyébként én már voltam Sartin 2002-ben és már akkor is nagyon jó hely volt.Kiváncsi vagyok azóta mi változott.Nagy elõny,hogy azóta van jogsim és mehetek motorozni.