Meg tudnátok mondani , hogy a 15kg/fő poggyász súly házaspároknál összevonható-e a repülőn.Nem szeretnénk 30 kilós bőrönddel menni de a kettőnk holmija egy bőröndbe pakolva kb 22 kg lenne.
Az utazási irodában úgy adták meg az infót , hogy 15 kg/fő poggyász és 5kg/fő kézi poggyászt vihetünk.
Meg tudnátok mondani , hogy a 15kg/fő poggyász súly házaspároknál összevonható-e a repülőn.Nem szeretnénk 30 kilós bőrönddel menni de a kettőnk holmija egy bőröndbe pakolva kb 22 kg lenne.
Az utazási irodában úgy adták meg az infót , hogy 15 kg/fő poggyász és 5kg/fő kézi poggyászt vihetünk.
Igen. Házaspártól és légitársaságtól függetlenül is.
Kérdezik, hányan vagytok együtt, és hány koffer van. Ha 52 bőröd van, akkor is az összsúlyt nézik. Tahát általában 2x20 kg-t (vagy 2x15-öt).
Mi tavaly mentünk velük Krétára. Minket is az Air Slovakia vitt, de az a Ferihegyről indult. Tavaly nekünk is ezt mondták a súlyhatárokkal, aztán a reptéren mondta a chekinnes nő(miután megkérdeztem tőle), hogy 20 kg-t lehet vinni fejenként. Hogy Pozsonyból mi a helyzet azt sajnos nem tom. Ahogy azt se, hogy összeszámolják-e. Nekünk volt ahol összeszámolták, de volt ahol külön vették.
Üdv:Szanna
Augusztusban voltunk az Aeolussal, Poszonyból indultunk. A mi csomagunkkal nem volt gond, mert miután itthon lemértem a nagy bőröndöt, gyorsan átcsomagoltam két kissebbre, viszont a váróban mérgelődött egy család, elég méretes bőrönd mellett ülve, hogy keményen fizettek a túlsúly miatt. Annak az árán már kisebb bőröndöket is vehetek volna. Visszafelé a skiathosi reptéren nem problémáztak senkivel.
Mi is mindi ezt tesszük, amit piros60 ír. Itthon mezei mérlegre rázesszük a bőröndöket. Nekünk két igen nagy van, amik sajnos üresenis már 4 kilót nyomnak, de eddig akáthogy is teletömtük, sosem voltak még 17 kilónál nehezebbek. Csak egyszer: akkor meg kiszedtünk pár cipőt és a hátizsákba tettük.... A méret mindegy.
Nyilván annak a családnak az összfőre nézve volt túlsúlya és nem az egy bőrönd értelmében.
Sziasztok!
Én január elején megyek Sartiba nyelvet tanulni.
Azt,hogy mivel megyek azt még nem tudom akármivel megyek mindenképp Szalonikibe érkezek.
Esetleg nem tudtok segíteni,hogy Thessalonikiből,hogy jutok át Sartira?
Illetve nincs valami ötletetek,hogy hol érdemes repülőjegyet vásárolni?Mármint melyik légitársaságnál?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Mónika