Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 510 511 512 ... 800 801 802   >
Üzenet
  Csöppvagyok | #78663 Üzenet | 2008-08-25 23:06:31 |
Igen,de Grand toursos busszal mentünk icon_biggrin.gif
  Freex | #78745 Üzenet | 2008-08-26 15:31:21 |
Sziasztok

Szeptember 12-én megyünk Paraliára 10 napra nejemmel.
Jó lenne az otthoniakkal beszélni, csak a mobilozás nem igazán olcsó. Skype-zni lenne jó, de eddig nem találtam olyat, hogy lenne Paralián vagy a környéken wifi hotspot (ingyenes). Nem tudomásotok véletlenül ilyesmirõl?

Köszi,
FreeX
  Badman | #78999 Üzenet | 2008-08-27 20:57:37 |
Sziasztok,
Olympic Beachröl hazaértünk 1 hete csak azóta sok a meló. Ha van kérdésetek írjatok mert válaszolok.Voltunk a Meteoráknál ami gyönyörû de hát az idegenvezetés az pocsék volt. Könyvbõl olvasta stb...Meg hát rohanás. De a látvány csodálatos. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Elmentünk Athénba is ami fantasztikus és az idegen vezetés is szuper volt. Az Erato travelle mentünk. Ez nagyon megéri 40 Euro, volt 30éert mert 22ért is de nem mindegy hogy milyen idegenvezetést kapsz. A meteorás kiruccanás 15 euro. Katherinibe is érdemes bemenni a park gyönyörû. Paraliára is átmentünk Pöpis hajókirándulás 18 Euro, nekem a part nem tetszett igaz akinek zsúfolt az ki tud menni a külsõ részekre. Meduza is van, de a kék az nem csíp ha mégis ráúszol és megcsíp akkor sincs semmi, olyan mint a csalán csipes, én uccsó nap ráúsztam egyre 2 percig vakartam amig a fejembe volt majd nem gondoltam rá és nem is lett semmi. icon_smile.gif Olympic Beachen a hálónál van rengeted meduza oda kibicikliztünk, érdekes látvány, amúgy az emberek közé nagyon ritkán téved be 1-1.
Haza felé volt 1 nagy csavar a Diasnak köszönhetõen ( csak nekünk semmi közünk nem volt hozzájuk, mert egyénileg mentünk és a busz jegyet a Kalandozás traveltõl vettük, de hát õk is Conti busszal mennek...) majd ezt részletezem késõbb.
Sziasztok
  Moszatka | #79005 Üzenet | 2008-08-27 22:11:12 |
Sziasztok!

Ma délután érkeztünk haza Paraliáról icon_lol.gif
Csodálatos volt minden, jó idõ, finom kaják és az utazás is elviselhetõ volt icon_lol.gif Eddigi legkényelmesebb buszt sikerült kifogni, ezért még aludni is tudtam.
Egészen péntekig a tenger tele volt medúzákkal, egészen picitõl a fél méteresig volt mindenféle méretben. Igyekeztünk kikerülni õket, de ha belefutottunk sem volt vészes, egy erõteljes csaláncsípéshez hasonlított, pár óráig éreztük. Szombattól pár fokot csökkent a hõmérséklet, az éjszakák is hûvösebbek lettek, ezzel egyidõben a medúzák is eltûntek a partközelbõl.
A Villa Atlantis apartmanban voltunk, nagyon jó helyen van, a település északi szélén, a strand is jobb ott, mert széles, homokos part van, hullámtörõ kövek nélkül, ezért a víz is tiszta. Éjjel csendes a környék, lehet pihenni, de a központ kb. 10 perces sétával elérhetõ.
Már most úgy visszamennék! icon_rolleyes.gif
  Tuya | #79060 Üzenet | 2008-08-28 16:56:28 | Válasz a #79005. hsz-ra Előzmény #79005
Sziasztok!

Szeptemberben mennek Paraliara es lenne nehany kerdesem...meg szeretnem kerni azokat akik mar voltak es talan meg itt olvasgatnak,hogy szanjanak meg minket a most keszuloket.Ertem,hogy mindenki addig olvasgat itt amig nem megy,de ha nem osztjuk meg a tapasztalatainkat akkkor semmi ertelme a forumnak...
Kerdesek:
-Robogot mennyiert lehet berelni?
-Athenba hogyan erdemes menni?
-Meterorakhoz celszeru befizetni az utazasi irodaban vagy olcsobb ha ott oldom meg?
-Ki melyik apartmant ajanlja,mert itt a kezemben az Ibuszos es Nemeth torusos katalogus is,es par ezres elteresek vannak...
-Ha pl Athent es Meteorakat akarom megnezni es nem esz nelkul koltekezni akkor mennyi euro-t vigyek fejenkent?
-Vannak-e boltok ahol tudok vasarolni?Arak,hogy viszonyulnak?
-Az apartmanban a fozosarok mit takar?Huto/fozolap van?

Egyenlore ennyi:)))elore is koszi a valaszokat:))
  Christee | #79129 Üzenet | 2008-08-28 21:56:23 |
Bocsánat de én most képtelen vagyok a válaszokra icon_sad.gif !Hazajöttem és nem tudom felfogni hogy ilyen hamar véget ért icon_cry.gif !
Mire felfogod hogy ott vagy,már jöhetsz is haza!Bocsi,holnapra jobban leszek! icon_exclaim.gif
  Christee | #79131 Üzenet | 2008-08-28 22:00:47 |
Na jó,összeszedem magam!Hütõ és fõzõlap mindenhol van!Legalábbis én még nem hallottam olyat hogy ne lenne!
Apartmanokról több jót olvas mindenki mint rosszat!Én Renában és Caravelben voltam!De láttam még mást is!Athénba elõször fakultatív menjetek,ne egyénileg!Drágább,de tudják mit kell mutatni!De érdemes kint befizetni,mert megtalálod az olcsóbbat!Ez mindegyikre vonatkozik icon_exclaim.gif
  Christee | #79136 Üzenet | 2008-08-28 22:05:54 |
Robogó kb. 30 Euro/nap ártól, "B" kategóriás jogosítvánnyal. A 100 cm3 feletti motorok kölcsönzéséhez "A" kategóriás jogosítvány szükséges.
http://www.utazas.info/gorog/html/index.php?content=city2
Hogy mennyi költõpénzt viszel, hát az attól függ hány fakultatívra fizetsz!Ha nem vesszük a külön programokat 50ezer forint is elég lehet egy személyre!1 hétre!De ha mész fakultatívra akkor több kell!
  Estella | #79190 Üzenet | 2008-08-29 10:58:44 |
Szia Badman icon_exclaim.gif

Tavaly mi is az Erato és az Anett Tours szervezésében mentünk le Athénba, és meg kell hogy jegyezzem, hogy az idegenvezetés profi volt icon_exclaim.gif
Örülök, hogy neked is ez a tapasztalatod icon_exclaim.gif
  Estella | #79192 Üzenet | 2008-08-29 11:12:09 |
Kedves Tuya!

Paralián lépten-nyomon 'super market-be' ütközöl, tehát nem kell aggódnod amiatt, hogy éhezni fogtok icon_biggrin.gif
Az árak azért eltérõbbek. Egy elég nagy bolt van a buszparkoló mögött, idén az esett hozzánk a legközelebb.

Nem tudom, hogy milyen igényeid vannak a szállással kapcsolatban ettõl függ, hogy hova szeretnél menni. (hotel vagy apartman)
Paralián 3 különbözõ szálláson voltam, mindegyiknek volt valami elõnye, vagy egy kisebb hátránya is, de õszintén szólva, nekem mind a 3 hely tetszett. Sokszor a hozzáálláson is múlik icon_wink.gif

Nagyon sok helyi utazási iroda van Paralián, érdemes körbenézni. Sok helyen már magyar idegenvezetõ is van. Nagy árkülönbségek vannak. (például: skiathos helyi utazási irodával 27 euró, IKArosz magyar utazási irodán keresztül 40 euró)

A fõzõsarok mindenképp egy rezsó+kicsi hûtõ+szekrény. A fõzõsarok vagy a szobának az egyik sarkában van, vagy egy kis leválasztott rész az apartmanban. (az a jobb szerintem)

Remélem mindent megválaszoltunk.
  Gregus.sandor | #79231 Üzenet | 2008-08-29 19:01:59 |
Belendültek a lányok?! icon_biggrin.gif
  Tuya | #79247 Üzenet | 2008-08-29 21:26:25 | Válasz a #79192. hsz-ra Előzmény #79192
Koszonom szepen a gyors es kimerito valaszokat icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
  Tuya | #79248 Üzenet | 2008-08-29 21:42:30 | Válasz a #79136. hsz-ra Előzmény #79136
Neked is koszi a valaszokat...na azota beszeltem egy ismerosommel,aki meselt par dolgot...bejaras Katerini-be a bejarasnal mindig ugyanazt a jegyet lyukasztottak a buszon....Athenba meg valami ejszakai vonattal mentek oda vissza 20e....azota meg jobban most mar honapokat visszaolvastam a forumban es azota kitarult a dolog...most mar csak azon parazom,hogy ha 15en megyek akkor mennyire lesz rossz ido icon_arrow.gif icon_confused.gif
  Estella | #79256 Üzenet | 2008-08-29 22:13:17 |
TUYA! Reméljük Zeusz megsegít és nagyon jó idõtök lesz icon_exclaim.gif Szívbõl kívánom icon_wink.gif
  Pintergabi | #79259 Üzenet | 2008-08-29 22:31:30 | Válasz a #78745. hsz-ra Előzmény #78745
Szeretném megkérdezni,hogy busszal vagy kocsival mentek?Üdv:Gabi/Én ugyanis egy szabad helyet keresek Görögországba, autóba,természetesen a rámesõ részt fizetném/
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 510 511 512 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu