Mi a decathlonban vettünk tavaly búvár cuccost, szemüveget és pipát, a férjemé kék, az enyém rózsaszín, kb 5000Ft/ csomag, uszony-talp nem volt hozzá, nem is igényeltük, most is lehet kapni, ABC szett a neve.
Aki igényli, mi ott vettünk vizi cipőt is, nekem 1990Ft, a férjemé (47-es) 2300Ft volt.
Én egyáltalán nem akartam pánikot kelteni. Leírtam, amit mondott az idegenvezető. A férjemet se érdekelte az állatok, belement Megnézem a gluténmentes kenyeret, a pékségbe viszont nincs zacskós kenyér. Nekünk is sikerült kukoricásat venni.
Nos nekem ez nehéz kérdés ,mert mind a kettőt IMÁDOM!!
Az biztos,hogy a piaci forgatag nagyon jó!
De a hajókirándulás viszont FELEJTHETETLEN!!!!
A piacot talán kárpótolja a bazársor N.Poroiban ill Platamonban!
Esetleg ha kirándulósak vagytok akkor Larissában ill Thessalonikiben érdemes a piacot felkutatni!
Már alig várom ,h ,menjünk:)))
Bridzsit!!
Fürödj jó nagyokat és érezd jól magad!!! A többi nem számít!!!
Mylonak teljesen igaza van. Tessaloninek hatalmas, állandó piaca van. Vonattal be tudtok menni. Nei Poriban van vasútállomás. A vonat rendkivül jó. Kényelmes, tiszta, légkondis. A vonaton a kalauznál tudtok jegyet venni. Az idegenvezető biztosan elmagyarázza nektek, hogy merre menjetek, hogyan találjátok meg a piacot.
Sziasztok Aniferi és a többiek!Most jutott eszembe hogy az éttermekről nem nagyon olvastam,melyikbe ettetek?Kinek mi a véleménye az idei szezonról,hol érdemes enni?
Sziasztok Aniferi és a többiek!Most jutott eszembe hogy az éttermekről nem nagyon olvastam,melyikbe ettetek?Kinek mi a véleménye az idei szezonról,hol érdemes enni?
Mi Az Athosban és a Platonban ettünk. Nekem mind2 bejött.
Sziasztok,
Megy, vagy volt valaki esetleg a Jimakos 5 apartmanba?
Kiváncsi lennék milyen a pecó. Ja és hogy lehet-e fogni a netet? Nekem sajnos két napot dolgoznom kell nyaralás alatt ezért érdekelne.
Köszi,
Ágó
Leptokárián ha még úgy van mint 2 éve, akkor hétfőn és pénteken is van piac, az Nei Poritól ha jól emlékszem az első megálló Thesszaloniki felé. Akkor 2 euró volt a jegy. Kateriniben is van piac vonattal el lehet jutni oda is, de busszal egyszerűbb. Igaz, a Katerini-i piacot a múlt héten "letüntették".Azt hiszem szombaton (is) van piac, de ez nem százas
Leptokárián ha még úgy van mint 2 éve, akkor hétfőn és pénteken is van piac, az Nei Poritól ha jól emlékszem az első megálló Thesszaloniki felé. Akkor 2 euró volt a jegy. Kateriniben is van piac vonattal el lehet jutni oda is, de busszal egyszerűbb. Igaz, a Katerini-i piacot a múlt héten "letüntették".Azt hiszem szombaton (is) van piac, de ez nem százas
Köszi Judit, mindenképp szertnénk autót bérelni egy-két napra, majd akkorra időzítjük, amikor a piac van a környező településeken. Imádom a piacot, a sokfajta olajbogyót, gyümölcsöket, fűszert, halakat. Még csak Korfu piacán voltam, de azóta is azt emlegetjük, a leg meghatározóbb emléke a nyaralásnak.
Szia Judith77. Hat, nem jol emlekszel. Leptokariaban keddenkent van piac, Litohoroban pedig hetfon. Szerdan es szombaton Kateriniben, penteken pedig Nei Poriban. Ha keresitek, laiki-t kerdezzetek, de esetleg ha azt mondjatok, h. bazar, azt is megertik.