A napokban foglaltam le június 11.-től 14 napra a nyaralást. A párommal megyünk ketten.
Érdeklődnék, hogy ha valaki tud infót arról, hogy vannak-e arra felé buszok, amivel mondjuk a narancspartra eltudnánk menni?
Vagy, ha valaki már volt ilyen tájt Sartin, akkor eltudná-e mondani, hogy milyen ilyenkor az idő és a víz, mennyi ember stb.
Minden érdekelne
Előre is köszönöm
Hát Sancho nem semmi a sztríptíz sztorid!
Legalább hangulatot adott a kezdődő nyaraláshoz.Én megkérdeztem volna nem akarnak -e még egy hetet ott tölteni?
Bár gondolom a hosszú út után nem volt nagy kedvetek vihorászni rajta!
Mi is az autót részesítjük előnybe. 2 felnőtt 2 gyerek felállással kocsikázunk a végcélig. Voltunk már Lloretben is, de az egy kicsit húzós volt. Idén Sarti a cél, egészen pontosan 08.15.-én indulunk. Ha valaki ugyancsak ebben az időben menne autóval, akkor szívesen csatlakoznánk, ha "megtűrnek" mögöttük.
A 100 méter mély vízben fürdőzés fantasztikus lehet!
Bár Korfun csak 10 méteres vízbe lehetett ugrálni a hajóról(parttól nem messze),de igazából a tudaton kívül,hogy 100 méter mély nem hiszem,hogy van különbség.
Biztos ki fogjuk ezt is próbálni!!
Gyerekeim a Korfui kiránduláson10 és 11 évesek voltak és több kis társukkal együtt simán ugrottak.
Itt azért nem engedem őket mellény nélkül.
Szia Vikso!
Mivel még nem próbáltam a 100 méter mély vízben fürdőzést ,ezért nem tudom!
Talán a mélység tudata,talán az,hogy nem minden nap van az embernek ilyenben része.Lehet,hogy valakit az adott hely szépsége fogott meg.
De szerintem 10 méter,vagy 100 méter (ha a veszélyességét nézed) már teljesen mindegy!
Szerintem érdemes egy robogót bérelni és elrobogni a Narancs partra, vagy lehet talán bicajt is bérelni, sőt ha már van moci, akkor több helyre is el lehet látogatni
Az igazság, hogy utólag viccesebb volt, mint akkor. Amikor Fate-ék átjöttek hozzánk az apartmanunkba és elmeséltem nekik, akkor már nagyon vidám lett a hangulat az esettől
Igaz akkor sem volt olyan borzalmas, mert szerencsére nem vetkőzött le
Amikor említette, hogy jön a fia is fürödni, akkor duzzogtam egy kicsit, hogy még csak az kellene, még hogy a fiacskája is, na azt már nem. Aztán bejött egy kb 2 m magas vizilabdázó kinézetű fiatalember és rögtön nem volt olyan nagy gond, hogy ő is lezuhanyzik
Úgy gondoltam jobb ha minden fogam megvan a gyroshoz és nem lennék szép látvány lila folttal a szemem körül úszni a tengerben
Félreértés ne essék én megértem az autósokat, én csak azt írtam le, hogy nekem miért éri meg jobban a busz... Én nem fikázom az autósokat és nem mondom, hogy hű az szörnyű és nem kötöttem még bele senkibe ezért...
Mi a különbség az 5 m-es és a 100 m-es víz között? Hm... szerintem a tudat. Az, hogy az ember belegondol, hogy milyen mély a víz alatta... egyébként a színe is más
Sancho így már teljesen megértem miért is hagytad Őket tusolni!
Különben is most min poénkodnánk és biztos,hogy Sartin is eszembe jut majd a sztori mikor éppen kicsomagolom a bőröndöt!