Kes | #36438 | 2007-07-14 14:23:33 | Válasz a #36394. hsz-ra
Mi a Halkidiki tourssal fogunk utazni és a Jordan apartmanban fogunk megszállni,egészen pontosan 11-en Szóval ha valami nagyobb bandát látsz,akkor esélyes,hogy azok mi vagyunk.Te a pároddal mész?
Egyébként én már voltam Sartin 2002-ben és már akkor is nagyon jó hely volt.Kiváncsi vagyok azóta mi változott.Nagy elõny,hogy azóta van jogsim és mehetek motorozni.
Rocky és luki323f!
Mi is a Babisba megyünk, augusztus végén! Ha megjöttök mindent írjatok le (árak, apartman, szoba, tisztaság...), kíváncsi vagyok én is, hogy milyen lesz! Nektek nagyon jó pihenést!!!
Punitive!
Azt gondolom nagy haszna lenne annak, ha itt pontosabban leírnád melyik szállással voltatok megelégedve, netán az elérhetõségét is megadhatnád ha tudod, és azt is melyik az amelyik nem vált be. Ezzel tényleg segítenél az utánad utazóknak, fõleg akik még most intézik a nyaralásukat.
Sajnos úgy alakult mégsem Sarti lesz az úticél, itt csak 1-2 napot fogunk tekeregni. Vrasna Beachen lesz a szállásunk, remélem nem bánom meg hogy nem Sarti lett a végsõ döntés...