Tavaly a kalliope apartmanban voltunk,elötte sok mindent irogáltunk itt és tudtam hogy lesznek páran a forumbol, senki sem állt velünk szoba a 2 hét alatt,csak egy opera énekesünk volt aki dalolt nekünk ( magyar )
Remélem az idei éved össze jön és akkor majd "veled" is szóba állnak. A jövő évit meg össze hozzuk és megyünk együtt. Benne vagy, egyébként tényleg nem viccből mondom, elég jó étvágyú autót áll szándékomban a napokban vásárolni és ezt komolyan mondom, hogy+KÉT FŐ-vel meg lehetne osztani a helyet és a költségeket.
Helló "Gudli"
Igen most már nyugodtan átnéztem és azt hiszem így csináltam. De olyat nem találtam, hogy beillesztés ezért bemásoltam a címet www.picasaweb.google.com/1075még sok szám/Gorogország, remélem sikerült hisz 75-képet küldtem igaz nem nagy dolgokról szól Nei Pori "napjai" + a márvány faragok + POROI én is várom, hogy mi lesz?
Helló "Gudli"
Igen most már nyugodtan átnéztem és azt hiszem így csináltam. De olyat nem találtam, hogy beillesztés ezért bemásoltam a címet www.picasaweb.google.com/1075még sok szám/Gorogország, remélem sikerült hisz 75-képet küldtem igaz nem nagy dolgokról szól Nei Pori "napjai" + a márvány faragok + POROI én is várom, hogy mi lesz?
Most észlelem ha bemásoltam volna ide a címet akkor lehet, hogy megtudtátok volna nézni?
Mi az a narancs-szerű valami aminek a teteje le volt vágva és benne volt valami hab-szerűség?
olyat még nem láttam
üdv,
Kedves "Erinet"
Az a narancs szerű "valami" az tényleg narancs volt csak ki volt vájva a közepe és fagylalt volt bele téve. ezt Paralián fogyasztottam az elutazásunk napján egy kiadós ebéd után, egyébként jó húzós ára volt mert 6-euró-t kértek érte, de hát egyszer élünk!
www.picasaweb.google.com/107580151388683022628/Gorogorszag
Meg találtam a web címet próbáljátok meg meg lehet-e nézni mert nyilvános az interneten azt jelöltem be a picasa-ban. Jelezzetek vissza sikerült-e megnézni valakinek.