Cece. Még valami. Mindenképp vegyél sós vizre való damilt, nem drágább mint a hagyományos monofil. Utóbbit tönkreteszi a tengerviz. Ha hazaérsz az orsót, csapágyakat kitisztitani, lezsirozni.
Cece. A fenekezós módszert ajánlom, lehetőleg féder bottal. Majdnem függőlegesen kb 75 fokba felállitva. 30-40 gramm ólommal minimum, a kissebb nem jó. Hazai csonti lefagyasztva izlik nekik. De ha nem akarsz vinni magaddal, Sassos gyrossal átlósan van egy horgászbolt. A sziklás részen a köveken vannak félhátu kagylók. késsel leszeded,kiszeded a husit, és mehet is fel a horogra. Általába sügér félék, igy szeretik az ilyen csalit. Úszós módszert nem javaslom, elég problémás hullám stb. Én az ordas tavi 6-8-10 kg -os pontyok után kicsit gyengének tartom ezt a fogást, de hátha neked sikerül nagyobbat akasztani. Görbüljön.
A Meteorák kb. 400 km-re vannak Sartitól, és igen, van parkoló, ahol meg lehet állni.
Horgászni lehet, de itt nem nagyon vannak halak, legfeljebb csak ilyen nagyon picik...
A kikötőben szoktak horgászni, de nem nagyon fognak semmit. A helyiek halászni járnak hajóval, és inkább éjszaka.
Sziasztok!!
Sartitiol a meteorak milyen messze van,es ott a kornyeken van parkolo ahol le lehet allni?Halaszni lehet sartin?esetleg lehet nagyobbakot is fogni.Aki a kozeljovoben indul Sartira annak nagyon jo utat kívánok!!!!!!!!!!!!!
Köszönjük a fogadtatást Próbálunk naprakészek lenni a fórumon, de nem mindig fog sikerülni, előre is bocsánat!
Elindult a delfines játékunk, úgyhogy mindenkit várunk szeretettel a Delfin fotókkal együtt a főtérre!!
Egyébként nagyon nagyon meleg van már, elmúlt a telihold is, tehát szuper időnk lesz mostmár!
A víz is tökéletes!
Mindig ki szoktuk tenni az akutális időjárást az iroda ajtajára, ha itt vagytok is meg tudjátok majd nézni!
Megpróbálunk mi is válaszolni a kérdésekre, amennyire időnk engedi!
Mi 2x voltunk a Lakis melletti apartmanban, a Danában.Nagyon jó helyen van,ha szerencsések vagytok tengerre néző szobát kaptok,de ha nem akkor sincs gond mert közvetlen a tengerparton van.
Szerintem nyugodtan foglalhattok mert nem fogtok csalódni benne.
Beszter. Az egész úton két pont van ami probléma volt. A Belgrádi lezárt felhajtó, a másik a Halkidiki felé letérő út volt. A gps szerint balra kellett volna menni csak arra nem volt út. 200 méteren belül megoldottam mind a kettőt. Tényleg egyszerü hidd el. Talán jövőre.
Manda! A Sarti-infon és az Ibusz oldalán találtam a Viroziról néhány dolgot,de ezek elég általános infók ,amiket gondolom az utazási irodában Neked is elmondtak!Ha találok valamit írok!