Köszönöm szépen Már csak 4 nap el sem hiszem
Újabb kérdés merült fel bennem, szerintetek elbírna 2 embert (normál súlyú ) a robogó és úgy bejárni az egész félszigetet? Csak azért kérdezem, mert így csak olcsóbban jövünk ki, és én még robogót sosem vezettem. Utána néztem a quadnak is, de azt elég borsos áron lehet kibérelni.
a busz vs autó témába csatlakozva - az én álláspontom abszolute egyezik beszterével. nagyon megbízható autó kell az úthoz. bár ha lenne céges autóm, vagy legalább üzemanyag-kártyám, akkor tuti autóval mennék és nem busszal de 2 főnek, saját kocsival - szerintem anyagilag sokkal jobb a busz; ellenben 4-5 főnek egyértelműen megéri a kocsi.
Sancho: én is úgy élem meg a buszt, ahogy írtad: 20 órát ki lehet bírni idegen társaságban, ismerkedéssel; ennyi időre az ember félreteszi a nyűgjeit. nekem vannak negatív élményeim buszról (elég sokrétűek: az elromlott busztól az elromlott klímáig; a szerb rendőrség által az éjszaka közepén elvitt buszsofőrön át az esőfüggönyben buszozásig); és mégis visszaülök rá idén a nyaralásom része
Bőven elbír egy robogó 2 embert. B-s Jogsi kell hozzá és ott lehet menni 2 személlyel!
Sassosnál béreld ha van lehetőséged. Mind a 4 alkalommal nála béreltük több napokra a Robikat. Ha több napra viszed olcsóbb. Nagyon jó fej 1 x leállt a gépezet alattunk-telefon-alkalmazottja jött-hozott utánfutón motrot...... ennyi. Egy pár jó tanács, ötlet: Első fékkel csak akkor segítsd a lassítást, ha egyenes szakaszon vagy, és nem az út szélén kavicsos részén. Ebből van nagyon sok gond!!!! Szal óvatosan, inkább menj a kocsik jobb kereke által tisztábbra sodort útfelületen és ha utolér valaki akkor húzódj a kavicsos részre. Mert sajna elég gázos a széle. A 2 személyhez szerintem kell a 80 cm. mert lesz kaptató rendesen. És az 50 cm.-es ott csak nyög 30-40-el. (Pl.: egy Gilera Runner 80-Sp Malossi)
Ezért adnak ószómellényt, hogy ha valaki bizonytalan, akkor is tudjon fürcsizni. Csak halkan jegyzem meg, hogy én sem próbáltam ki a 100 m-es vizet
Ha jól tudom az egész csapatból talán 3-an? Fate talán jobban emléxik
A víz szerintem teljesen mindegy, hogy 10 méter, vagy 100
Háááát igazából az van, amit Sancho is írt, hogy azért mégis benne van az emberben, hogy 100MÉTER:) Persze ha ott leszek már tutira más lesz, de én a kis öblös sekélyebb vizeket szeretem. Mindenesetre a tavaly vásárolt búvárszemüveget és békatalpat visszük, biztos jól fog jönni:)
Naná! Az papíron 50-es. Mint M.o.-on, rengeteg 70-80 cm3-es feltuningolt kismotor szaladgál... 80-ast kérj, erősebb és fogyasztásban is jobb lesz mert nem kell letépni a fülét, hogy menjen.
125-öst már nem adnak oda csak A-s jogsira. Ami viszont már érthető.
Az időjárás működik és elvileg holnaptól már minden adatot láthatunk pl vízhőmérséklet!
Gingi!Remélem nagyon jó időt fogtok ki!4 nap......ilyenkor én már be vagyok sózva mint az állat
Szia Boni!
Igen már csak 50 nap van vissza,de gondolj arra,hogy foglak irigyelni mikor Ti mentek!
Nekünk szeptemberrel egyedül a suli a probléma.Persze biztos elengednék a gyerekeket,de így nem kell azon gondolkodnom mennyit kell bepótolniuk,mikor megjövünk!
Egyébként gondolj bele,hogy Ginginke már 5 nap múlva sütteti a hasát!
Szeretnék Nektek nagyon jó időt ,kellemes utat és jó nyaralást kívánni!
Ahogy olvastam elég sok tervetek volt!? Kívánom,hogy sikerüljön mindet megvalósítani!Érezzétek jól magatokat!!
Ja és remélem tudod,hogy hányan irigyelünk most?
Jó utat és rengeteg napsütéses órát!