Parga
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 518 519 520 ... 745 746 747   >
Üzenet
  Pévi | #170821 Üzenet | 2011-07-24 15:34:29 | Válasz a #170574. hsz-ra
Szia Bazs!
Köszi a választ. Azt hiszem, továbbra sem tudott senki semmi olyat mondani, ami egy pillanatra is kedvemet szegné. icon_smile.gif
A meteorás albumod valóban gyönyörű, és olyan fantasztikus aspektusokból is tudtál fotókat készíteni, amiket még sosem láttam, pedig én már legalább háromszor jártam ott. Arról a kis hegyi faluról nem is beszélve.
Szívem szerint oda is elmennék újra, pedig idáig azt mondtam, hogy ilyen messziről nem érdemes.
De valószínüleg arra most nem lesz lehetőség, mert két hét alatt a közelebbi látnivalók is elég sokat felemésztenek. (Már mint anyagilag.)
  Pévi | #170822 Üzenet | 2011-07-24 15:37:58 |
papamaci írta:
Sziasztok örülők hogy egy ilyen jó csapat jön össze augusztus 22-én szeretném megkérdezni tőletek hogy be üljünk valahova vagy esetleg a tenger parton ki mit hoz aszt innánk, ez két éve nagy buli lett Sartin
Szóval ha van ötlet akkor irjátok meg bárhova mehetün

Bizony Papamaci! Már csak 29 nap!!! icon_biggrin.gif
Nekünk bármelyik verzió bejön. Mi mindegyikben benne vagyunk! icon_wink.gif icon_smile.gif
  Euaeia | #170827 Üzenet | 2011-07-24 17:02:28 |
papamaci írta:
Sziasztok örülők hogy egy ilyen jó csapat jön össze augusztus 22-én szeretném megkérdezni tőletek hogy be üljünk valahova vagy esetleg a tenger parton ki mit hoz aszt innánk, ez két éve nagy buli lett Sartin

Egyik nap összejöhetünk a tengerparton, közös fürdőzés, iszogatás, beszélgetések és egy másik nap estéjén pedig beülhetnénk valahová.
  Veka | #170919 Üzenet | 2011-07-25 12:28:13 |
Nem tud valaki valamit a "tenger sebéről?" Arról a föld alatti folyóról, ami Pargától délre tör a tengerben a felszínre, és ott nem keveredik a tengervízzel, oyan erősen tör fel. Állítólag néha látszik, mert ott egy foltban más a víz színe. Van valami ókori történet us róla. Esetleg nem fényképezte le valaki? Köszi icon_smile.gif
  Lina_01 | #170948 Üzenet | 2011-07-25 15:34:48 | Válasz a #169877. hsz-ra Előzmény #169877
Szia Theia!

Mi most 1.-én indulunk Pargaba, és pont a Christinában fogunk megszállni.
Valamiért nekem nem engedi a rendszer, hogy elolvassam a beszámolódat.
Írnál nekem néhány infót az apartmanról?
Mennyire tiszta, kapunk-e türcsit?
Hogyan van felszerelve a konyha (milyen edények és mennyi, mennyi tányér, sajtreszeleő, evőeszköz, éles kés...)
Mosogatószert, szivacsot, konyharuhát vigyek-e?

Esetleg még örlünkék néhány tippnek, hogy hova érdemes menni bevásárolni (kaja, ruha, ékszer), illetve hol érdemes gyrost enni, hol pedig tenger gyümölcseit.
Akár a többiek válaszának is örülök ám. icon_smile.gif
Köszi előre is!
  Euaeia | #170952 Üzenet | 2011-07-25 16:54:27 | Re:
Lina_01 írta:
Szia Theia!

Hogyan van felszerelve a konyha (milyen edények és mennyi, mennyi tányér, sajtreszeleő, evőeszköz, éles kés...)

Esetleg még örlünkék néhány tippnek, hogy hova érdemes menni bevásárolni (kaja, ruha, ékszer), illetve hol érdemes gyrost enni, hol pedig tenger gyümölcseit.
Köszi előre is!

Szia!

Theia beszámolójából: "Az apartmanunk a Christina apartman volt, a 7-es földszinti apartmant kaptuk, ami a kertre nézett. Az egyik legjobb hely volt. Kétágyas szoba , egy plusz ággyal a konyhában. Két légterű, tágas, igényesebb berendezéssel, mit amit eddig Görögországban megtapasztalhatott az ember. A Christina földszinti apartmanjai felújítottak, a fürdőn ez különösen meglátszott. Vadiúj csempe és szaniterek. Egyedül a több akasztót hiányoltuk a fürdőből, illetve nem volt partvis és seprű, mert kétnaponta takarítottak, felmosószett viszont volt. A szemetet naponta elvitték, két-három naponta adtak tiszta törölközőt, és a turnus felénél ágyneműcsere is volt. A konyhai rész elegendő mennyiségű tányérral, pohárral és evőeszközzel volt felszerelve, volt egy nagyobb lábas, műanyag tál, gyümölcsmosó, vízforraló, bár mi nem használtuk mindet, mert vittünk evőeszközt , stb. Törölközőt is eleget biztosítanak, sőt mi még kértünk plusz takarót, mert fázósak vagyunk, és Olga egyből hozta.
A terasz kellemes volt, mindig kint ettünk, vagy kiültünk a kerti asztalhoz. Pár lépés le a lépcsőn, és a kertben találod magad, jobbra hintaágy, balra kerti grillező, középen asztal székekkel."
  Euaeia | #170955 Üzenet | 2011-07-25 17:02:06 |
A hazaérkezettektől kérdezném, hogy idén ki a Walteros telepített idegenvezető? Köszi!
  Tmonyoka | #170965 Üzenet | 2011-07-25 19:24:10 |
Szia Lina_01!

Remélem ha hazajöttök megdobtok egy ki infóval a Christinával kapcsolatban, mi is oda megyünk szeptemberben. Theia beszámolóját én is olvastam de nem miden kérdésemre találtam választ. Előre is köszi!
  Dtina | #170968 Üzenet | 2011-07-25 19:42:07 | Re:
Lina_01 írta:
Szia Theia!

Köszi előre is!

Szia Lina!

Nekünk gyros terén a George"s jött be nagyon, a fotóalbumomban megtalálhatod. A görögsalijukból mindig egyet rendeltünk, ugyanis annyira kiadós volt, hogy hárman is jól laktunk belőle.
A legolcsóbb gyrost a városi strandtól felfelé ettük, 1.70,- euro volt, de nem az igazi, volt benne káposztasaláta is,hát... icon_confused.gif

Itt sokan írták a Coop üzletet. Mi akármikor betértünk, mindig ki volt fosztva. Szerintem majd Ti is feltérképezitek melyik a legolcsóbb számotokra, és melyik a legelfoghatóbb feltöltésileg is áruból.
  Papamaci | #170970 Üzenet | 2011-07-25 19:59:31 |
euaeia írta:
A hazaérkezettektől kérdezném, hogy idén ki a Walteros telepített idegenvezető? Köszi!

Szia mikor mi megyünk akkor Hajnalka lesz
icon_wink.gif
Ha jól emlékszem egy új srác van most Denis de az hó végén haza jön
  Euaeia | #170972 Üzenet | 2011-07-25 20:25:31 |
papamaci írta:
euaeia írta:

Szia mikor mi megyünk akkor Hajnalka lesz
icon_wink.gif
Ha jól emlékszem egy új srác van most Denis de az hó végén haza jön

örülök, hogy naprakész információkkal látsz el icon_smile.gif , szolnokiak vagytok?
  Lina_01 | #170976 Üzenet | 2011-07-25 20:46:37 |
NAgyon szépen köszönöm a sok hasznos infót! Ha bármi még eszetekbe jut, feltétlen írjátok meg, naponta többször is felkukkantok ide.
Tenger gyümölcseit evette-e valaki? Hol érdemes ilyen kaját venni?
  Theia | #170978 Üzenet | 2011-07-25 21:29:45 | Re:
Lina_01 írta:
Szia Theia!

Köszi előre is!

Szia Lina!
A többiek már idézték a beszámolómat,remélem,találtál benne számodra fontos infót. icon_smile.gif
Nem tudom,miért nem sikerült megnyitnod. Arra gondolok,hogy lehet,hogy nem voltál bejelentkezve,amikor el szeretted volna olvasni,olyankor az jelenik meg,hogy bejelentkezés után érhető el. Nem tudom. icon_sad.gif

A Christina apartmanról annyit,hogy ez volt a legtisztább apartman,amiben eddig jártam,igényes berendezéssel,minden volt,ami kellett,tehát no para!
50x100-as méretű törölközőket adnak,de mi vittünk magunkkal nagyobbat is,hogy legyen.
Úgy emlékszem,hogy mindenből három főre elegendő mennyiség volt.Sajtreszelő nem volt. Mi mindig visszük a saját kést és evőeszközt.
Mosogatószert,szivacsot nem adnak,de pl. eü.papírt igen,és naponta takarítanak a szobában.
Üzletek: ez relatív,kinek melyik jött be,de nekem a legolcsóbb a Coop,én nem láttam leraboltnak tavaly.
Dallas szupermarketben vannak apróbb ajándéktárgyak (Pargás falinaptár,hűtőmágnes,sörnyitó),ami ott a legolcsóbb. Illetve néha voltak egyet fizet-kettőt kap egybecsomagolt élelmiszerek,amúgy nem olyan olcsó,mint aminek ki van kiáltva.
Ruhát egy helyen vettem: az ITS mellett balra (International Travel Service - ahol az idegenvezetők "székelnek",tartanak fogadóórát,Hajni majd megmutatja,merre van ) van egy kínai üzletszerűség. Ott vettem egy olasz női felsőt 5 euróért,egy hosszú fehér ruhát 15 euróért,volt ott minden:női,férfi,gyerek,ruha-cipő.
Sokkal jobb minőség,mint az itthoni kínai boltokban,nem mintha járnék oda icon_biggrin.gif
Gyros: nekem ízlett a "33"-ban a gyros,sokakkal ellentétben. Illetve a George-os is fini volt!
Tavaly kinéztem egy éttermet,oda idén is tuti bemegyek.
A Coop-al szemben levezet egy út a Piso Krioneri-re.
Az út másik oldalán van a Krioneri étterem,isteni,kockás terítős lugasos étterem,az árai szerintem olcsóbbak,mint a városban lévő "reklámozott" helyek,és nekem sokkal hangulatosabb is volt,családi vezetés alatt áll. Idén majdnem szemben leszek velük a Margarita-ban,úgyhogy nem hagyom ki. icon_smile.gif
Képek a Christina-ról:
https://christina-apartman-parga.bbetty.fotoalbum.hu

Bármi kérésed van,írj nyugodtan,ha nem is írok a fórumba mindennap,de mindig olvasok! icon_wink.gif
  Scobbyka | #170979 Üzenet | 2011-07-25 21:31:32 |
euaeia írta:
papamaci írta:

Egyik nap összejöhetünk a tengerparton, közös fürdőzés, iszogatás, beszélgetések és egy másik nap estéjén pedig beülhetnénk valahová.

Mi is benne vagyunk a dologban. Akkor majd egyeztetünk időpontot.
  Papamaci | #170997 Üzenet | 2011-07-26 05:22:57 | Válasz a #170972. hsz-ra Előzmény #170972
Szia nem pesti vagyok, és nagyon jól ismerem őket icon_lol.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 518 519 520 ... 745 746 747   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu