Gyrosra visszatérve, sztem ez helyfüggõ. Tavaly tök jó gyrost ettem Paralian, idén nem igazán. És ettem Szalonikiben is, de részemrõl nem volt sokkal jobb mint máshol.
Legközelebb bejárjuk Athént és Szalonikit,na meg Katerinit és Plaka sem maradhat ki, és mindenhol megkóstoljuk!
Paralián viszont az a fagyi isteni volt !Nyami!
mhhh az a fagyi! és milyen nagy adag volt! bár az árára nem emlékszem, de isteni volt. A templommal szemben lévõ utcában, rögtön az elsõ sarkon a bal oldalon, ha érdekel valakit!
Potter | #80708 | 2008-09-12 12:01:12 | Mekkora "..." vagyok!
Képzeljétek el, hogy olvasom a fórumot az utazás elõtt már sok hónapja, erre hazajövök, nézegetem a képeket és rájövök: Hát mi Pöpivel voltunk hajókirándulni!!! Nagyon cuki a csaj, de komolyan! A fiúkat úgy kellett moderálni, hogy ne hívogassák már kajáláskor annyit oda magukhoz )
Úh, egyetértek a fagyit illetõen, nagyon is! Áh én kértem 2gömböt, (telhetetlenségem révén ), meg hát azt hittem, kis gömböket kapok, erre meg mikor ötödjére is még az elsõ gömb fagyiadagomat pakolta a tölcsérbe hát õõõ csak pislogtam, h Te jó ég persze alig bírtam megenni, de vmi isteni finom volt, és asszem 2euró volt 1 gömb!
Hát igen! Pöpi egy tündéri csaj, és nagyon tud bánni a rakoncátlan, alkoholért könyörgõ fiúkkal ezért szeretjük nagyon...na jó nem csak ezért, hanem mert egyszerûen imádnivaló... és õ a példa, hogy nem csak álom kimenni Paráliára és megtalálni a szerelmet
Paraliára utazóknak szeretném írni, nagyon szuper hely!
Igazi nyüzsgõ üdülõhely, remek homokos tengerpart, jó kaják!
Szerintem minden korosztály megtalálhatja a maga szórakozását!
A fakultatív kirándulásokat, fõleg a skyatosi hajókirándulást ki ne hagyja senki ! A Smart Holidays-nél van magyar idegenvezetõ, nagyon aranyos.
Kedves atosz és Triznyak!
Én attól még szeretem Paráliát. Voltatok már ott? Én sem vagyok fiatal pipi, mégis bejött- pedig jártam már egy pár helyen. Itt nem a táj a lényeg, hanem a pezsgés, a hangulat, ha szépet akarsz látni, lehet menni kirándulni...