Ezt az érzésedet nem tílthatja senki,ez szuverén jogod!Te szeretheted Paralia nyüzsgését,meg úgy globál mindenét.Én nem szeretem a nyüzsgést ez viszont a foglalkozásomból adódik.Ez meg az én szuverén lehetõségem.Én szeretem a csendet,a természetet,a harmóniát amit még, ha nem is szívesen adja már a természet,de még néha megkapunk tõle.
Én ezt nagyra becsülöm és amíg élek igyekezni is fogok élni vele.
Hát atosz! én legszívesebben azt csinálnám, hogy egy-két hetet a békében, mondjuk egy szigeten töltenék, egy-két hetet meg Paralian. AZ jó lenne.. de sajnos amíg csak egy nyaralásra futja, marad Paralia. Nekem senki nem tud rá rosszat mondani. Remélem ez a bejegyzés nem hangzott veszekedésnek...mert egyáltalán nem annak szántam
"Én attól még szeretem Paráliát. Voltatok már ott?"
Szíved joga, meg bárki másnak is, hogy szeresse, még csak véletlenül sem jut eszembe ezért bárkit megítélni!!! Az viszont igaz, nem az én világom. Igen, voltam ott, különben honnan is tudhatnám, hogy milyen. Voltam ott, amikor még neve sem volt, akkor még tetszett, aztán voltam ott késõbb is, de az már nem volt az igazi ( nekem! ), tovább is álltam. Voltam ott mostanában is, de csak "látogatóban", hát ismét nem nyûgözött le. A magam részérõl Görögországban Görögországot szeretném látni, Parália ma már nem az.
A magam részérõl nem venném a bátorságot senki összerakásának minõségi megítélésére, nem az én szakmám, de az egészen biztos, a topic leírásban nem szerepel, hogy kizárólag dicsérõ sorok jelenhetnek itt meg!!!!
Én azt mondom,tényleg nem kell vitatkozni!Egy a lényeg,hogy mindenki szereti Görögországot!
Mint azt már itt annyiszor leírtam, mindennek megvan a maga szépsége!
Ha tehetném én elmennék 1 hétre ide,aztán 1 hétre máshova és egész nyáron csak Görögországban utazgatnék ha lenne rá módom!Mindent meg kell ismerni, és mindenkinek más hely lesz a kedvence!
Santorini és Rhodosz biztos hamarosan térképre kerül,ha meg nem lesz rá keret,akkor még várok pár évet!
Nem vagytok ti rosszul összerakva? Szerintem ez a fórum nem a hasonló hangvételû élcelõdéseknek lett kitalálva!
Nos, "tupimami" ezt a szöveget és különösen annak elsõ részét nem igen kellett volna elengedned.Mint kétszeres hozzászóló ezt én még nem igen tenném meg.Mivel a pimaszság ezt a fokát elérted,légy akármilyen nemû nagy hibát követtél el... A fogalomzavarod elemi hiba.Más élcelõdni és más pimaszkodni, tupi...Pedig az egyetemre ahová jártál,akkora
kigyógyúlnak az ilyen zavarok.Mert tudom,hogy jártál,ha nem másért de moslékért..!!
Kriszti, de jól írtad...én amikor megláttam, h vita kerekedik, inkább elhúztam innen. De pár ilyen vihart már átvészeltünk, mi paralia-funok, nem? otthon is ezt hallgatjuk!
Szép napot mindenkinek!
Van-e köztetek olyan, aki pénteken utazik Paráliára a Dias Zeusz Travellel? Ugyanis mi pénteken megyünk a lányommal ( õ 12 éves) és örülnénk barátságos társaságnak, fõleg Parálián, az egy hét kellemes eltöltéséhez.