Kréta
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kréta
<   1 2 3 ... 52 53 54 ... 505 506 507   >
Üzenet
  Gagi | #16063 Üzenet | 2006-10-09 06:46:33 |
Sziasztok,

Köszönöm mindenkinek a segítséget az idõjárással kapcsolatosan. Sokat segítettetek.
  Vojandi | #16074 Üzenet | 2006-10-09 12:58:36 |
Szia Nicol!

Én ismerem az elõzményeket, olvasom minden nap a fúrumot, nem kellett volna újra leírnod. Okés, már kezdem érteni, de azt nem értem, hogy elõbb elmentél Krétára és onnan indultál vissza Észak-Görögországnak. Nem lett volna egyszerûbb, ha elõbb végigcsinálod a körutazást és a végét zárod be krétával? Csak érdekel, mert azért ez így elég macerás lehetett.
Amúgy jól érzed ott magad?
Andi
  Juhi | #16078 Üzenet | 2006-10-09 13:17:17 |
Szia Nicol!
Milyen ott tanulni? Írjál majd mert érdekel. Én már egy kicsit "öreg" vagyok a tanuláshoz, de nagyon kiváncsi vagyok. Sajnos még nyaralni sem voltam ott.
  Ferrari | #16182 Üzenet | 2006-10-12 21:15:45 |
Szia Juhi!

Kívánom, hogy egyszer ( vagy többször ) juss el Krétára.
Nagyon jó volt ott!
  Nicol22 | #16208 Üzenet | 2006-10-13 18:37:20 |
Ferrari!
Mult heten csutortokon furodtem utoljara a tengerben. Aznap meg nagyon meleg volt, de azota nagyon pocsek az ido sajnos. Szinte mindig esik. Mivel anyukammal eleg sokszor beszelek igy tudom otthon jobb ido van mint itt, szoval ez most eleg elkeserito szamomra, de ez van. Egyebbkent a gorog nyelvtanarom (aki itt el Heraklionban) o mondta ket evvel ezelottig nagyon jo ido volt meg telen is. Nem nagyon kellett kabatot venniuk, de ket eve megvaltozott a klima es mostmar a telek se olyan melegek, sajnos. Azert meg remenykedem, hogy tudok furdeni a tengerben! icon_smile.gif

Vojadi!
Mivel hosszabb idore jottem Kretara, ezert a csomagom meglehetosen nagy es nehez volt (35kg). Nem szerettem volna ekkora csomaggal vegig utazni az egesz orszagot, ezert jottem eloszor ide.
Amugy elfeljtettem eddig emliteni, hogy sokat problemaztam a csomagom miatt, hisz fapados wizzair jarattal jottem. Mivel Ti megirtatok, hogy sajnos tutira fizetnem kell, igy kisse el voltam kenodve indulaskor, hat a repteren kaptam is egy jokora osszegrol szolo befizetesi papirt, mivel 15kg-mal tobb volt a csomagom sulya mint a megengedett. Hat elindultam befizetni, mivel hajnali 4 ora volt akinel be kellett fizetnem Kepzeljetek nem volt a helyen, szoval megusztam 105 euros befizetesi dijat, mert azt mondta a holgy akinel a repjegyet kaptam, hogy: Nincs senki a befizetesnel? Akkor ez az On napja. Jo utat! Gondolhatjatok milyen boldog voltam! icon_biggrin.gif

Juhi!
Hat a tanulassal kapcsolatban csak annyit, hogy nagyon lassu itt mindenki, szoval nem olyan semmi mint otthon. a tanarok kesnek, nagyon lazak. Az se baj, ha be se megyek a suliba, oket ez nem erdekli. Nem vesznek semmit olyan komolyan mint otthon. Egyebbkent nagyon segitokeszek, szoval rosszat nem mondhatok roluk, csak annyit, hogy a tempojukon kicist valtoztathatnanak. A diakigazolvanyom elkeszitesehez 3-szor fel orat ultem egy irodaban. Es az egesz kb. 2 perc volt, mert csak egy papirra irtak ra az adataimat! icon_smile.gif Mindegy ezt biztos majd megszokom!
Jaj es en is kianom egyszer tenyleg juss el ide, mert nagyon erdekes egy teljesen mas "vilagba" belecsoppeni!
  Ferrari | #16209 Üzenet | 2006-10-13 20:47:03 |
Szia Nicol !

Örülök, hogy újra jelentkeztél.
Mázlista vagy, hogy nem kellett fizetned a túlsúlyért.
Voltál Santorinin? Remélem Neked is annyira tetszett, mint nekem.
Mesélj légy szi, hogy merre jártál már Krétán.
A téllel kapcsolatban annyit, biztos jobb lesz, mint itthon.
Drukkolok Neked, hogy még legyen jó idõ és még sokszot tudj fürödni a tengerben.
  Vojandi | #16216 Üzenet | 2006-10-14 09:34:57 |
Szia Nicol!

Köszi a választ. Nagyon meglepõdtem, hogy ennyi túlsúlyod volt, hiszen arról beszélgettünk elõtte, hogy megpróbálod kézipoggyászként eltüntetni ezt. De tényleg piszok szerencséd volt, örülök, hogy így sikerült. Azért ezt nem is gondoltam volna, hogy több, mint 100 Eurót elkérnének ezért!

Mit tanulsz pontosan?

Andi
  Nicol22 | #16227 Üzenet | 2006-10-14 19:58:18 |
Sziasztok!
Sajnos meg nem voltam Santorinin, de hamarosan megyek. Csak azt sajnalom,hogy mar nem olyan szep napfenyes idobe megyek, mint ahogy mindenki altalaban. Azert remelem igy is nagyon szep lesz. Amugy epp apartmant valtok, szoval koltozkodes kozepen vagyok, azert nem sikerult ezen a hetvegen kirandulni.
A tulsullyal kapcsolatban annyit, hogy 7euro lett volna kilonkent, de tenyleg nagy mazlim volt. icon_smile.gif Tobb lett volna sokkal a plusz suly dij, mint a repulojegyem.
Mernoktanar-muszaki informatika szakon tanulok multimedia specializacioval egybekotve. Most vagyok vegzos, szoval mar megvolt a gyakorlatom meg minden. Ha a gorogok nem rontjak el nekem akkor januarban allamvizsgazok. icon_biggrin.gif De majd meglatjuk.
Most mennem kell, mindenkinek Kellemes hetveget!
  Ferrari | #16234 Üzenet | 2006-10-15 19:21:47 |
Szia Nicol!

Maradsz Heraklionban?
Idõnként azért jó lenne, ha bejelentkeznél és beszámolnál, hogy merre jártál, milyen az idõjárás stb.
  Ferrari | #16343 Üzenet | 2006-10-19 00:00:55 |
Szia Nicol!

Sajnálom, hogy ilyen rossz idõ van Krétán. Ennyi esõ biztos rég esett.
  Borbt | #16400 Üzenet | 2006-10-20 11:26:34 |
Nagyon szomorú vagyok, amit a tv-ben látni a hiradásokban. Megsem gondoltam volna augusztusban, hogy 2 hónap múlva ilyen durva és nagy esõzések lesznek. Remélem nem történik komolyabb baj.
  Ferrari | #16433 Üzenet | 2006-10-21 13:15:31 |
Sziasztok!

Pár éve a barátnõmék október elsõ két hetében voltak Krétán és nagyon meleg volt.
Ez most nem mondható el.
  Asteri | #16449 Üzenet | 2006-10-22 12:10:32 |
Sziasztok!
Okt.3-17ig voltunk Krétán. Az 1. héten nagyon meleg volt 35 fok, a 2. héten már sokszor esett .Az utolsó nap viszont itéletidõ volt!
  Nicol22 | #16459 Üzenet | 2006-10-23 11:32:55 |
Sziasztok!
Ket napja csodaszep ido van itt Kretan! icon_biggrin.gif Mar ideje is volt, mert kezdtem kicsit megilyedni, hogy itt bizony mar nem lesz szep ido. Viszont az a par nap amikor megallas nelkul esett, szornyu volt. Bokaig ero vizben setaltunk mindenhol, mert persze itt nincsenek elvezeto csatornak. A gumicsizma vasarlas gondolataval jatszadoztam mar epp, de szerencsere nem kellett vennem! icon_smile.gif Remelem mar nem kell ezt ujra atelni. :S
  Antero | #16460 Üzenet | 2006-10-23 12:16:15 |
Nicol22 írta:
Sziasztok!
Ket napja csodaszep ido van itt Kretan! icon_biggrin.gif Mar ideje is volt, mert kezdtem kicsit megilyedni, hogy itt bizony mar nem lesz szep ido. Viszont az a par nap amikor megallas nelkul esett, szornyu volt. Bokaig ero vizben setaltunk mindenhol, mert persze itt nincsenek elvezeto csatornak. A gumicsizma vasarlas gondolataval jatszadoztam mar epp, de szerencsere nem kellett vennem! icon_smile.gif Remelem mar nem kell ezt ujra atelni. :S

"...megilyedni, "

???
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kréta
<   1 2 3 ... 52 53 54 ... 505 506 507   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu