Tesco
Én mindig viszek a buszra kispárnát (rendeset) és egy kis takarót.Üdítőt mi csak egy üveggel veszünk és útközben vagy veszünk a buszon,vagy a benzinkuton ahol megállunk.Így nem itthonról kell bajlódni vele,és a kinti omv-s kutakon simán lehet € fizetni és nem is drága.
Ja és nálam mindig van füldugó
A magyar határ előtt, a virágpiacnál általában megállnak a buszok, mi ott (ha van elég hely a buszon) mindig veszünk szénsavas ásványvizet, mert az kint szerintem nagyon drága és nem is mindenhol lehet kapni. Ha van esetleg mellettetek üres hely akkor érdemes 1-2 zsugorral is venni.Az előszezonban utazóknál azért szokott üres hely lenni a buszon.
Jó tanács, hogy a lányok a megállásoknál, amit általában a sofőrök előre jeleznek, helyezkedjenek az ajtó közelébe és ha pisilni kell akkor semmi pletyó, hanem gáz a WC-re mert állhatnak 30-40 en is sorba ha esetleg 2-3 busz áll meg egyszerre akkor pedig az egész pihenőt el lehet tölteni a sorban állással.
Érdemes a fiúkat megkérni, hogy szóljanak, ha a fiú WC-ből elfogytak a fiúk és akkor azt is használni kell (sokszor tisztább mint a női).
Megerősíteném én is, ezért mindig sprintelek, amikor leszállunk a buszról Viszont hogy mocskosak lennének? Lehet, nem jó pihenőkben álltak meg akkor a sofőrök. Volt szerencsém ffi WC-hez, ami általában mindig össze volt.... (és is ide mindenki gondolja oda, amit szeretne, de leginkább a barna macit!)
És még valami: kövezzetek meg, de én a bokrot részesítem előnyben! (Természetesen csak akkor, ha megfelelően burgyingos - onnan biztosan nem kapok el semmilyen bacit.)
Nálunk két éve a balkáni pottyantósnál nem volt villany éjjel. Legalább nem láttuk, milyen állapotban van...
A leggázabb wc-vel 2003-ban találkoztam, amikor Bulgária irányában jártak a buszok. Ott a határnál olyan koszos és csótányos volt, hogy a hányinger kerülgetett. Ja, és még fizetős is volt, kértek 30 centet.
Én évek óta viszek egy kis hátizsákban tisztasági csomagot és azt minden megállónál viszem magammal.
D.
Ide is beírom, bár gondolom akit érint, annak a Grand Tours küldött értesítést: A Tolóba, Zakynthosra, Korfura, és Kefalóniára induló buszok 1 órával korábban indulnak!
Sziasztok !
Ma lerendeztem a Sartira való nyaralásunk minden papírját az Ibuszban !(Klio apartam 2010.06.18.-2
Az is kiderült hogy a Németh travellal utazunk ! Tudtok erről valamit mondani erről a cégről? illetve a sartira való utazás menetéről?
A tájékoztatóba anyni van leírva:"a gyűjtőjáratokról a határátlépés előtt az utasoknak át kell szállni az üdülőterületekre tartó járművekre. az azonos üdülő településre tartó, de különböző településeken felszálló utasok nem minden esetben kerülnek azonos autóbuszra !"
akkor a kérdésem a következő? melyik határ átlépésekor kell átszáálnunk ez maga hogy zajlik aki volt már esetleg így az legyen szíves írni !
Előre is köszönöm a segítséget !
Szia!
2005-ben utaztunk a Némath Travellel Paraliára.
Akkor Szegeden a virágpiacnál volt az átszálló.
Dunaújvárosból egy mikrobusszal mentünk (mint gyüjtőjárat) Szegedeig.
Visszafelé pedig Thesszaloniki mellett(előtt) egy benzinkúton volt a "helyezkedés"! Majd a gyüjtőjáratra Tompa után szintén egy benzinkúton szálltunk át.
Csak a várakozási idő volt hosszú az ilyen átszállások alkalmával. De más negatív élményem nem volt! Leszámítva azt a pár "kedves" utastársat, akiket már a virágpiacnál nem is akartak nagyon továbbengedni. Bevették a sok-sok bátorító pálinka-sör-bor stb... kombinációt. (hangulatfokozót)