Neos Marmaras
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 52 53 54 ... 78 79 80   >
Üzenet
  Adrikanemeth | #110553 Üzenet | 2009-07-23 07:56:00 |
Szia Álmoska! Nagyon várjuk a beszámolót,- mert mi jövőhéten utazunk!!icon_smile.gif
Üdv:Adri
  Vaesz | #110504 Üzenet | 2009-07-22 20:31:04 | Válasz a #110486. hsz-ra Előzmény #110486
Álmoska! Én is nagyon várom a beszámolót, minden infót a környékrőlicon_smile.gif köszi
  Zsófi73 | #110502 Üzenet | 2009-07-22 20:18:08 |
álmoska írta:
Sziasztok!!!
Megérkeztem Marmaras-ból. Leszbeszámoló is egy kicsit később. Előre is nem lesz egy leányálom amit irni fogok, s nem lesz nagyon izgalmas sem, de talán egy-két személyt sikerül jobb belátásra térítenem aki oda akar menni. kb. 2-3 nap alat elkészülök vele. Addig is mindenkinek a legjobbakat kívánom. Szabolcs

Álmoska!
Én kíváncsian várom a beszámolót! Zsófi73
  Zsófi73 | #110501 Üzenet | 2009-07-22 20:16:31 | Re:
vaesz írta:
Off: Zsófi! Zantét mindenképp ajánlom, nekem nagyon bejött, mikor ott voltam:)

off: köszönöm a bátorítást !
on:
  álmoska | #110486 Üzenet | 2009-07-22 18:51:10 |
Sziasztok!!!
Megérkeztem Marmaras-ból. Leszbeszámoló is egy kicsit később. Előre is nem lesz egy leányálom amit irni fogok, s nem lesz nagyon izgalmas sem, de talán egy-két személyt sikerül jobb belátásra térítenem aki oda akar menni. kb. 2-3 nap alat elkészülök vele. Addig is mindenkinek a legjobbakat kívánom. Szabolcs
  Zsófi73 | #110349 Üzenet | 2009-07-22 08:08:52 | Re:
vaesz írta:

icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif
  Vaesz | #110348 Üzenet | 2009-07-22 07:57:18 | Válasz a #110347. hsz-ra Előzmény #110347
  Zsófi73 | #110347 Üzenet | 2009-07-22 07:45:23 |
nixi007 írta:
Zsófikám drágám látom nagyon frissen élnek benned,a Marmarasi emlékek!Jövőre nem tán Zakyntos???
Pussz!!!!

Sziiiiiiiiiiiiiiiiijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaa Nixi0007 icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif

Hát nem tom icon_rolleyes.gif tervezem Zakynthost. De egyenlőre csak én. icon_confused.gif Gyűjtöm róla az infókat. Minél többet. Az tart kicsit vissza, hogy messze van. icon_rolleyes.gif
  Nixi007 | #110322 Üzenet | 2009-07-21 21:51:35 |
Zsófikám drágám látom nagyon frissen élnek benned,a Marmarasi emlékek!Jövőre nem tán Zakyntos???
Pussz!!!!
  Zsófi73 | #110233 Üzenet | 2009-07-21 17:44:58 |
Eryka24 írta:
Sziasztok!
Újabb kérdésem lenne!
A fakultatív programok között szerepel a csúszdapark! De kicsit elbizonytalanodtam, mert a neten található képek nem utalnak túl nagy választékra és egy ismerősöm mondta, hogy ő sem hallott sok jót róla amikor ott nyaraltak! Tehát a kérdésem az lenne, hogy aki volt a Thessaloniki melletti csúszdaparkban milyen véleménnyel van/volt róla?
Előre is köszi! icon_smile.gif

WaterLand az igazi neve icon_wink.gif Én 2x voltam. Nekem és a gyerekeimnek is nagyon tetszett. kb. 12 euro a belépő. Ép' most kérdem meg őket: azt mondják: tetszettek a csúszdák, a fánkos pálya, meg úgy minden. A gyerekek (kisebbek részére 0-6 évesig) részére is tökéletes medencék, mini csúszdával, és egyéb ötletes kiegészítőkkel. Én magam is kipróbáltam a csúszdákat, többféle van. Ne kérdezd meg mennyi. Az egész nagyon kultúrált hely. Napozóágyakat szabadon lehet használni, napernyőket is. A wc kultúrált. Óránként űrítik a napozók környékén elhelyezett asztalokról a hamutálakat, ill. folyamatosan űrítik a szemetest. De most ahogy így végiggondolom ezt az egészet ... azért vágytam vissza másodjára (sógornőmmel együtt) mert szupi görög zene szólt. Pontosabban diszkózene. De olyan jó volt, hogy én nem is hittem hogy lehet, olyan diszkózenét "készíteni", hogy görög dallamvillág, és a görög ritmusok (rigmusok) is fellelhetők benne. Mindegyik szám jó volt. És a zenei aláfestés tökéletessé tette a strandolást. Ez az én véleményem. Az idén is felmerült , hogy menjük el, de most valahogy nem került rá sor, már nem is tudom miért. Üdvözlet: VargaZsófi icon_razz.gif
  Eryka24 | #110226 Üzenet | 2009-07-21 17:21:37 |
Vaesz! köszönöm, hogy válaszoltál! Lehet mégsem hagyjuk ki a programok közül! icon_smile.gif Én tavaly a korfui csúszdaparkban voltam és az nagyon nagy élmény volt!
Lehet, hogy már kérdeztem, de utazik valaki aug. 24-én busszal Marmarasba? Szivesen megismernék egy-két utitársat még a nagy út előtt! icon_smile.gif
  Vaesz | #110176 Üzenet | 2009-07-21 12:33:13 | Válasz a #110038. hsz-ra Előzmény #110038
Szia Eryka24! Én sok-sok évvel ezelőtt voltam abban a csúszdaparkban, és akkor nagyon-nagyon élveztem. Igazából nem tudom, hogy azóta építettek-e hozzá, de jó kis kikapcsolódás volt. Én a gorogorszag.info-n találtam képeket, na, azok tényleg nem túl jók. Van még azon kívül egy pár csúszda. Nekem az ottani hangulat jött be, mert akkor volt egy "porondmester" aki csinálta a fesztivált:) és jók voltak. Csinált spagettievő versenyt, kéz nélkül. És volt kötélhúzó fesztivál is: magyarok-többi nemzetiség között:) persze, hogy mi nyertünk. Szóval emiatt nagyon tetszett. Viszont mivel már voltam több vizi vidámparkban is, pl. Mogyoród, az egy picit jobb, modernebb, talán mert újabb.
  Eryka24 | #110038 Üzenet | 2009-07-20 17:41:05 |
Sziasztok!
Újabb kérdésem lenne!
A fakultatív programok között szerepel a csúszdapark! De kicsit elbizonytalanodtam, mert a neten található képek nem utalnak túl nagy választékra és egy ismerősöm mondta, hogy ő sem hallott sok jót róla amikor ott nyaraltak! Tehát a kérdésem az lenne, hogy aki volt a Thessaloniki melletti csúszdaparkban milyen véleménnyel van/volt róla?
Előre is köszi! icon_smile.gif
  Zsófi73 | #109936 Üzenet | 2009-07-19 22:02:11 |
adrikanemeth írta:
Szia Zsófi!
Mi 2 évvel ezelőtt,amikor Nei Poriban nyaraltunk, akkor az egyik kirándulás alkalmával "Zeusz kádjánál" egy festőtől vettünk egy festményt. Nála is volt vagy 50 vászon, azok közül választottuk ki a nekünk leginkább tetszőt. Itthon bekereteztettük és azóta is a csodájára járnak!!! icon_smile.gificon_smile.gif 20 euro-ért árulta, de lealkudtam 18-ra, szóval olcsó volt. No, persze nem olyan, mint egy galériában vásárolható festmény, de valahogy nem is érdekelt bennünket, hogy nem egy műremek, hanem maga az emlék!icon_smile.gif
Ugye milyen jó a freemeteo???Nekünk könyvjelzővel van ellátva, naponta többször is megnézem.icon_biggrin.gif
Egyébként, szerinted hitelesek az adatok Marmarassal kapcsolatban???

SziaAdri!
Én úgy gondolom, hitelesek az adatok Marmarassal kapcsolatban.
  Adrikanemeth | #109889 Üzenet | 2009-07-19 11:47:51 |
Szia Zsófi!
Mi 2 évvel ezelőtt,amikor Nei Poriban nyaraltunk, akkor az egyik kirándulás alkalmával "Zeusz kádjánál" egy festőtől vettünk egy festményt. Nála is volt vagy 50 vászon, azok közül választottuk ki a nekünk leginkább tetszőt. Itthon bekereteztettük és azóta is a csodájára járnak!!! icon_smile.gificon_smile.gif 20 euro-ért árulta, de lealkudtam 18-ra, szóval olcsó volt. No, persze nem olyan, mint egy galériában vásárolható festmény, de valahogy nem is érdekelt bennünket, hogy nem egy műremek, hanem maga az emlék!icon_smile.gif
Ugye milyen jó a freemeteo???Nekünk könyvjelzővel van ellátva, naponta többször is megnézem.icon_biggrin.gif
Egyébként, szerinted hitelesek az adatok Marmarassal kapcsolatban???
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 52 53 54 ... 78 79 80   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu