Köszi a válaszokat. Beszéltem az irodával is. Nekem szeptember eleje-közepe jönne szóba, de már nincs hely. Betelt. Voltam már Korfun két hétig. Egyszer megnéztem, de nem vágyom vissza. Zakynthoson is jártam, oda sem vágyom igazán. Krétát nem tudom megunni, bár a nyugati oldala az ami bejön. A keleti oldalon csak eltöltöttük az időt, béreltünk autót és átjárunk a nyugati oldalára. Rodoson, Karpathoson még nem voltam. Igazából három hely ahová nem szeretnék menni: Bulgária, Halkidiki, Olympos. Maradt a június az utazásra. De, ha nem döntöm el nagyon gyorsan, hogy mit is akarok, akkor arról is lemaradok . Akkor szerintetek nem nagyon kell a szárazföld miatt aggódni? Sziget lesz?
Lerana! Azt írod, hogy Bulgáriát azért zártad ki, mert úgy gondolod, hogy három fős apartmanba nem raknak be kettőtöket. Nekem az Ibusznál azt mondták, hogy az sem kizárt, hogy hárman egy öt személyes apartmant kapunk, így jó nagy helyünk lesz. Mondtam, hogy nekem fontos, hogy apartman és ne szállodai szoba legyen (a gyerek miatt kell a konyha), de azt mondta a nő, hogy ha apartmant foglalunk, akkor azt is kapunk.
Kedves Fórumozók!
Januárban fizettünk be a tombolàra, E/11-re ,most először!A kizâràshoz kellene a segítségetek!Mi mindenhova szivesen elmennénk,igaz Korfun màr 2x voltunk,Krétàn és Bulgàriàban is ,de a férjem csak szerdàn júl 22-én ér haza ,tehât csak csütörtöktől tudnànk indulni!Ahogy néztem az indulàsokat a keddieket kéne kizàrnunk és az Bulgària és Olimpos! Ez a kizàrâs nekünk 51 ezer forintot jelentene!Tudomàsom szerint az Ibusz Olimposra nem indit repülőjàratot,Bulgàriàba meg nem húztak kisenkit repülővel több éve!De ha nem zàrom ki ,és mégis erre a 2 helyre húznak ki akkor megüt a guta,mert elmenni nem tudunk!Ti mitcsinàlnàtok a helyemben?Köszönettel
ÚGY szàmoltam ki,hogy 510 ezret kellett fizetnünk 6 szemèlyre és az 51ezer forint .A szüleim is jönnek de nyugdíjasok és mi miattunk kell kizàrni tehàt én fizetek!Kizàrjak vagy ne zàrjak?????
Köszönettel!Amúgy holnap megyek az irodàba ,kivàncsi vagyok mit mondanak!Azt mondtàk ,hogy àtbeszéljük.
A Bulgàriàs tàrsunkat olvastam ,de mintha úgy olvastam volna ,hogy ő buszos volt!
ÚGY szàmoltam ki,hogy 510 ezret kellett fizetnünk 6 szemèlyre és az 51ezer forint .A szüleim is jönnek de nyugdíjasok és mi miattunk kell kizàrni tehàt én fizetek!Kizàrjak vagy ne zàrjak?????
Köszönettel!Amúgy holnap megyek az irodàba ,kivàncsi vagyok mit mondanak!Azt mondtàk ,hogy àtbeszéljük.
Szia! Ha végig olvastad itt a tombolás fórumot, akkor minden hasznos információhoz hozzá jutottál, amit tudni lehet erről az utazási fórumról és a tapasztalatokról a kizárással kapcsolatosan. Ezeken túl szerintem már csak ti tudjátok eldönteni, hogy kockáztatjátok Bulgáriát, vagy kizárjátok. Ebben több segítséget már nem tudunk adni, nálatok a döntés és a felelősség.
Viraga,bocs,csak hirtelen beugrottam a topikba,és elolvasva aa hsz-edet,automatice 2 főben gondolkodtam...ezért lepődtem meg az 51-en.De persze nekem kellett volna kicsit gondolkodni Amúgy hátha az ibuszos hölgy tud majd súgni nektek valamit...mert Podannikinek is igaza van.
Köszi a hozzàszólâsotokat!Ma voltam az irodàban és egyből kizàratta velem Bulgàriàt és Olimpost!Szépen és halkan közölte,hogy Korfu vagy Kréta lesz a befutó!de inkàbb Korfu.Na, nem baj harmadjàra is megnézzük Korfut !Paleokastricia úgyis az egyik kedvenc helyem!Probléma megoldva,legalâbb nyugodtan alszom és nem kell idegeskednem a keddi indulàs miatt.
Sziasztok!
Köszi a hozzàszólâsotokat!Ma voltam az irodàban és egyből kizàratta velem Bulgàriàt és Olimpost!Szépen és halkan közölte,hogy Korfu vagy Kréta lesz a befutó!de inkàbb Korfu.Na, nem baj harmadjàra is megnézzük Korfut !Paleokastricia úgyis az egyik kedvenc helyem!Probléma megoldva,legalâbb nyugodtan alszom és nem kell idegeskednem a keddi indulàs miatt.
Sziasztok!
gyerekek!Utazik valaki Bulgáriába egyáltalán,vagy azért tartja az Ibusz,hogy beszedje a kizárási pénzt érte?
Viraga,ha Korfu és Kréta a befutó,és mi Kizártuk Korfut,akkor TUTI,HOGY KRÉTA?Hát,ez nagyon megnyugtató lenne!!!!!!