Juhuhuuuu!
Akkor ha jól sejtem, az árak is kedvezőek lesznek az én kicsi pénztárcámnak!
JAjj, úgy felvillanyozódtam, hogy nem fogok tudni elaludni!
Kedves Lina!
Azért annyira ne örülj, mert Parga nem olcsó hely és az ékszerek sem voltak a legolcsóbbak. Én is ékszermániás vagyok, mindig veszek én is valami ezüstöt emlékbe, de itt nem voltak olcsóak.
Viszont gyönyörűek!
Szia Niki!
Köszi, hogy nekem címezted a hozzászólásod, de Villa Fiori ügyben én is csak segíteni akartam valakinek, nem én vagyok az érintett.
De azért köszi az összes infóért, nagy nagy érdeklődéssel olvassuk.
Egyébként megnéztem a fotókat a Villa Fiore honlapján, és nagyon szép, kultúráltnak tűnik. Persze azért, mint hallom lehetnek hiányosságok, de azért az összkép elég pozitív.
Az meg, hogy az erkély a focipályára néz, még mindig jobb, mint amikor a fél méterre lévő szomszéd ház falát nézed, mert már volt ilyenre is példa.
Hűűű! Theia!
Ez tényleg elég különös zene. Olyan, mintha az egész zenekar már "be lenne állítva", közvetlenül a kómába esés előtt.
Lehet, hogy ez kifejezetten epiruszi népzene..., talán.
Veka | #171313 | 2011-07-28 20:40:57 | Válasz a #171268. hsz-ra
Nem is Pargán írtam az ezüstről, hanem Paxos szigeten.
Andra | #171347 | 2011-07-29 13:33:32 | Válasz a #171313. hsz-ra
Sziasztok örülők hogy egy ilyen jó csapat jön össze augusztus 22-én szeretném megkérdezni tőletek hogy be üljünk valahova vagy esetleg a tenger parton ki mit hoz aszt innánk, ez két éve nagy buli lett Sartin
Szóval ha van ötlet akkor irjátok meg bárhova mehetün
Bizony Papamaci! Már csak 29 nap!!!
Nekünk bármelyik verzió bejön. Mi mindegyikben benne vagyunk!
Na akkor mindenki irja meg hogy hol és mikor és a utána a legtöb szavazat nyert sztm.
Ha képeket is csatolsz a beszámolódhoz, akkor e-mailben kell azt elküldeni. Ennek átfutási ideje van, ezért nem került fel rögtön.
Kicsit korán szóltam. Szép napot! Gabi