Szia Bogi.
Nagyon kellemes az idő Sartin és ez csak
egyre jobb lesz,a három nap az már fél-
lábon is kibirható,nagyon kellemes nya-
ralást kivánok Nektek és kiváncsian várjuk
a képeket és a híreket.
Megtudná valaki mondani,hogy Sarti,Stavros,Paralia hány óra busszal? És esetleg egy kis beszámolót adni az ilyen hosszú buszos utakról? Előre is köszönöm!
Százhalombattán lakunk Budapestről indulunk.Ti honnan jöttök?
Mi is néztük az Asteriast csak már nem volt hely. Mi négyen utazunk a barátainkal.Mi már visszatérők vagyunk.2009-ben már Sartin nyaraltunk.
Üdv: Erika
Szia.
Én 20 éves vagyok és barátnőmmel, kettesben megyünk. Mi is Budapesten szállunk majd fel.
Igen igen, az Aristeasban mi is pont az utolsó helyet csíptük meg
A barátnőm még nem, én viszont már voltam Sartin, és ha jól emlékszem mi is 2009-ben, de lehet, hogy 2008 - ban.
Mi 2007-ben voltunk Paralián, idén Sartira megyünk busszal. Grand Toursal utazunk. Debrecenben szálltunk fel és Szegeden át kellett ülni egy másik buszra,mert Szeged volt úgymondva az utas összeszedő hely, mert összesen 6 gyűjtőútvonal van ami behálózza Magyarországot. 4 óránként megálltunk. A buszon dvd-ztünk 2-3 filmet is megnéztünk az út közben.
Debrecenből Paralia 19 óra 45 perces az út.
Debrecenből Sartira 21 óra 15 perc az út.
Jah és a http://sarti-info.hu/2011/02/14/hirarchivum/integess-nekunk.php honlapon fogunk integetni kedden magyar idő szerint este 6 órakor Ma beszéltem meg a moderátornével és felveszik videóra. Remélem mosolyt tudunk majd az arcotokra csalni pár tánclépéssel