Köszi a visszajelzést a beszámolóról! A Filippas büfé a belváros felé vezető úton van. Említettem, hogy két úton is el lehet jutni a kikötőhöz. Ez az út vezet el a kukák mellett. Nagyon könnyen meg fogjátok találni! Tehát: szállás, buszmegálló, kukák (sajnos), néhány taverna, majd ezek után jobbra megláthatjátok. Nem egy nagy hely, de tiszta, és finom, nagy adagokat adtak.
Az Átrium kávézóból készültek a Piso Krioneriről a képek, a parton a jobb oldali sziklán van. Már az első nap érdemes oda felmenni. Bár a felirat nem annyira csábító, nekünk nagyon tettszett. Van asztalra kihelyezett árlap. Nem csak kávé, koktélok, hanem saláták is kaphatók. Több szinten élvezheted a kilátást, illetve több oldalról, a nevéből is adódóan. Napernyőt le tudtok szúrni a parton, sokan tették ezt. A lábad nem fog annyira fájni, ha a part jobb oldalán közelíted meg a tengert, ott aprókavicsosabb. Nem nagyon feküdtünk a gyékényen, inkább állva napoztam, addig is láttam a tengert. Fiam pedig szinte reggeltől estig benn volt a vízben. Örülök, ha segíthettem. Olyan jó nyaralást kívánok neked, mint a miénk volt! Üdv: Gabilla
Az imént válaszoltam Pévinek, azt kiegészítve: láttam strandsátrakat is, igazából minden eszköznek van ott létjogosultsága. Mi a gyékényekre, a ruhánkra tettünk köveket, így nem nem kellett attól félni, hogy elviszi a szél. A parthoz közel ne tegyétek a cuccost, mi jártunk úgy, hogy egy hullám elvitte az egészet. Amit nem találtunk meg akkor, azt este adta vissza a tenger. Nektek is nagyon jó nyaralást kívánok! Üdv: Gabilla
Köszi a gyors választ.
Mindent megértettem. Én egyáltalán nem ragaszkodom a "nagy" helyekhez, a lényeg, hogy finom legyen, és normális, barátságos legyen a kiszolgálás.
Már most biztos vagyok benne, hogy nagyon nagyon jót fogunk nyaralni.
Köszönöm a gyors választ.
Remélem, amikor hazatértünk - de erre gondolni sem szeretnék egyelőre - , én is hozzá tudok még adni néhány új információt az eddig általatok leírtakhoz, hogy én is tudjak segíteni azoknak, akik még nem jártak korábban arra.
Üdvözlettel, Gabi
A Kardanis házban az 5 és 6 szoba akkor a szuterinban van?
A Kalandozás travel 12:00-kor indul a busz másnap hány órára ér oda és úgye autópályán megy, keveset megy szerpentinen remélem.
Válaszokat előre is köszönöm
Sziasztok!
Aug.29-én megyünk Pargára a Bakasba Ha valaki tudna informálni néhány dologról, azt megköszönném. Pl.: Milyen az apartman ház felszereltsége? Mennyi idő alatt ér le a busz? Milyen messze van a strand? Stb. Előre is köszönöm.
Sziasztok !Egy kis segítségre lenne szükségem, szerintem itt jó helyen járok:) Nagyjából visszaolvastam a hozzászólásokat, csak lehet h elkerülte a figyelmemet: egyénileg utazott-e valaki úgy hogy nem foglalt előre szállást ?
ha igen mi volt a tapasztalatotok? merjünk-e így nekivágni ????
előre is köszönök mindent !
De ha a Villa Niki-re rákeresel, vagy az én hsz-eimre, valamint a Zsófi73 hsz-eire, akkor találsz infókat.
vzita85 írta:
Sziasztok !Egy kis segítségre lenne szükségem, szerintem itt jó helyen járok:) Nagyjából visszaolvastam a hozzászólásokat, csak lehet h elkerülte a figyelmemet: egyénileg utazott-e valaki úgy hogy nem foglalt előre szállást ?
ha igen mi volt a tapasztalatotok? merjünk-e így nekivágni ????
előre is köszönök mindent !
Köszi-köszi, ezer köszi ! az az igazság, hogy kb. a 350.ik hozzászólásnál tartok, mivel elég sok a jó info, és a legtöbbet ki kell írnom magamnak..kissé lassan haladok vele, mert mindent tudni akarok, és olyan sok hasznos dolgot írtok, h nem győzöm... szóval nektek sikerült! akkor kicsit bátrabban vágunk neki...nagyon köszi mégegyszer a gyors választ is !
A Kardanis házban az 5 és 6 szoba akkor a szuterinban van?
A Kalandozás travel 12:00-kor indul a busz másnap hány órára ér oda és úgye autópályán megy, keveset megy szerpentinen remélem.
Válaszokat előre is köszönöm
Szia!
Az 5. és 6. szoba az első emeleten van, nem az alagsorban. Budapesti 12 órai indulással másnap görög idő szerint 10:30 körül érkezett Pargára a busz.
Szinte végig autópályán mentünk, csak az utolsó kb. 30 km volt hegyi út, de nem volt nagyon szerpentines.
Sziasztok!
Múlt héten jöttünk haza mi is, az út végig jó volt,nem vészes. Az Apollonnal utaztunk, hazafelé volt kis csavar, mert lementünk Lefkadaba a többi utasért. Így hosszabb volt az út, de nem vészes azon az úton sem hazajönni.