Mi "csak" szeptember elején utazunk Görögországba. A Mediterrán tombola keretében megyün, de addig is szeretnék sok-sok infót gyűjteni. Az egyik lehetséges hely Sarti, ezért is írok ide. Kérném azokat, akik már idén voltak, vagy most mennek, hogy élelmiszer árakat, fakultatív progik költségét, robogó bérlés feltételeit írják meg. Olvastam hozzászólásaitokban a kalóz tanyáról. Ez micsoda?
Várom válaszaitokat!
Köszönöm!
Vickycsibe!
Jövőhéttől kezdve minden este (ha lesz net az apartmanban,mert még most nem működik) fogok írni egy napi összefoglalót. A kalóztanyát nevezhetnénk egy bárnak. http://www.sartikirandulas.hu/kaloztanya/
Sziasztok,
Vicky:mi is a Fortunával megyünk szeptember 9én.Sarti, Tolo vagy Olaszo. lesz a cél(Parálián már voltam).Ti mikor indultok?
Ginginke:Szép és élményekben gazdag nyaralást kívánok Neked.és várom a beszámolódat:)
Jaj Ginginke remélem nem szomorkodsz a Kalóztanya és Kalózhajó miatt!
Annyit beszéltünk itt róla,hogy nagyon sajnálnám,ha lemaradnátok!
De biztos lesz rengeteg más lehetőség!
És abban is biztos vagyok,hogy Sarti Neked is meglátni és megszeretni lesz! Ezért visszatértek valamikor és bepótoltok mindent,ami most kimarad!
Mi is szept. 5-re kaptunk helyet, vagyis 9-én lesz indulás.
Mi Olaszo.-t zártuk ki, mert mindenképpen Görögbe szerettünk volna menni. Én még nem voltam, a párom már igen (Paralian). De azt mondta, szívesen visszamegy, mert nagyon szép ország.