Sziasztok,
Vicky:mi is a Fortunával megyünk szeptember 9én.Sarti, Tolo vagy Olaszo. lesz a cél(Parálián már voltam).Ti mikor indultok?
Ginginke:Szép és élményekben gazdag nyaralást kívánok Neked.és várom a beszámolódat:)
Jaj Ginginke remélem nem szomorkodsz a Kalóztanya és Kalózhajó miatt!
Annyit beszéltünk itt róla,hogy nagyon sajnálnám,ha lemaradnátok!
De biztos lesz rengeteg más lehetőség!
És abban is biztos vagyok,hogy Sarti Neked is meglátni és megszeretni lesz! Ezért visszatértek valamikor és bepótoltok mindent,ami most kimarad!
Mi is szept. 5-re kaptunk helyet, vagyis 9-én lesz indulás.
Mi Olaszo.-t zártuk ki, mert mindenképpen Görögbe szerettünk volna menni. Én még nem voltam, a párom már igen (Paralian). De azt mondta, szívesen visszamegy, mert nagyon szép ország.
A kalózhajó nem üvegfenekű. Az alján van egy kamera,és abba ha lemész tudsz integetni annak aki fenn van a hajón.Én ahogy a párom lentvolt ,fenn le is fényképeztem.
A kedvezménykártya emlékezeteim szerint a tanyára,és a kalózhajóra is érvényes.
Én is igényeltem,de később küldik el Arnoldék.-tavaly is így volt.
Mégegyszer élményekben,és napocskában gazdag nyaralást kívánok nektek.
A kalózhajó nem üvegfenekű. De elég sokszor megy sekélyebb helyekre, ahol búvárszemüveggel le lehet menni és sokmindent látni Amúgy is a tenger olyan gyönyörű tiszta, hogy le lehet látni az aljára Igaz a delfinek a méyebb részen vannak, őket csak a felszínen lehet észlelni
A Klalóztanya egy koktélbár Sartin, amelynek tulajai üzemeltetik a kalózhajót, amelyen a kalóztúrára lehet elmenni, mint fakultaív programra További infó néhány oldallal előbb
A török és más vendégmunkás invázió július első hetében várható...