A görkoris lányról, Fruzsiról sokat olvastam itt, de sztem még nem láttam kint sohasem:O Mondjuk eddig még soha nem is volt szükségem semmilyen gyógyszerre:D
Kizárt,hogy még nem láttad,mi csak az utolsó napokban lettünk betegek,de mégis minden nap találkoztunk vele szinte!
Jó mondjuk Pöpinél futottunk össze általában !Szóval egy nagyon picike lány,bár koriban nagyobb ,és olyan kedves,lehet ha látnád akkor beugrana,hogy mégis láttad már!Ha mégsem,akkor jövõre bemutatjuk neked!
Neeem, tényleg nem. Pedig annyit olvastam már róla. Vagy max még amikor elõször voltunk, 2006-ban akkor esetleg láttuk messzirõl...de tényleg nem tudom:D Mostmár nagyon kíváncsi vagyok rá
gyerekek én errõl a Fruzsiról is lemaradtam! úgy látszik, én más Paralián jártam idén
de nem is hallottam még róla+kártyát sem kaptam!!!
(mondjuk szerencse, hogy nem volt rá szükség)
Kártyát mindenki kap,nem csak az akinek szüksége van rá !
Azok akik nem hozzájuk mentek,hát õk sajnálhatják !Az egyik Görög gyógyszert meg is tartottam,mert arra már nem volt szükség,bár még jól jöhet máskor is!De az üvegét megtartom emlékbe!
Sziasztok!
Tök jó, amlékszem mindenkire, aki jötta fórumról hozzám a dobozkámhoz...
Fruzsit ne sajnáljátok, sztem jövõre is ott lesz, sõt, sztem már haza se jön. Ilyen a szerelem...
Imiglikosz tuti lesz jövõre is, majd a hellaszosoknak küldök egy kupont, ami fejenként 1 liter borocskára jogosít fel Pöpiéktõl
Gondolom, azt nem a hajón fogyasztjuk el. Mert ha olyan utasaitok is lesznek, mint akik velünk voltak, nem sok jutna a literbõl. Biztosan emlékszel még a hölgyekre. Fõleg arra, aki "tengeri beteg" lett.
Sziasztok!
A néni tényleg durván nyomult...na meg alapból durván csinált mindent! No nincs gond, elõ szokott fordulni az ilyen. Inkább ez legyen, mint a tavalyi szõrös öreg bácsi, aki engem ölelgetett...
Csutek!Nálunk a visszafelé út csendesebben telt mint az odafelé vezetõ!
Bár engem és barátnõmet majdnem otthagytak a vámmentesen!
Max maradtam volna még
Szóval látszódott a hazafelé úton,hogy senki nem pihente túl magát Paralián! Ezért volt csend!
Mindenki punnyadt