A kalózhajó nem üvegfenekű. Az alján van egy kamera,és abba ha lemész tudsz integetni annak aki fenn van a hajón.Én ahogy a párom lentvolt ,fenn le is fényképeztem.
A kedvezménykártya emlékezeteim szerint a tanyára,és a kalózhajóra is érvényes.
Én is igényeltem,de később küldik el Arnoldék.-tavaly is így volt.
Mégegyszer élményekben,és napocskában gazdag nyaralást kívánok nektek.
A kalózhajó nem üvegfenekű. De elég sokszor megy sekélyebb helyekre, ahol búvárszemüveggel le lehet menni és sokmindent látni Amúgy is a tenger olyan gyönyörű tiszta, hogy le lehet látni az aljára Igaz a delfinek a méyebb részen vannak, őket csak a felszínen lehet észlelni
A Klalóztanya egy koktélbár Sartin, amelynek tulajai üzemeltetik a kalózhajót, amelyen a kalóztúrára lehet elmenni, mint fakultaív programra További infó néhány oldallal előbb
A török és más vendégmunkás invázió július első hetében várható...
Mindenkinek nagyon szép hetet kívánok! Ahogy most kinéztem az ablakon és látom, hogy szakad az eső jó lesz elmenni az országból a jó meleg, napos Görögországba. Amint tudok jelentkezek holnap.
Sziasztok!
Ginginke (Bogi)
A török invázió eleln úgy lehet tenni, ha nem hétvégén utazik az ember. Igaz, a turnusok ált. úgy vannak, de lki lehet kerülni az utazási irodákat. Mi pl. tavaly csütörtökön indultunk, vissza meg hétfői napon. Ugye Lafka? Ti most is hétközben mentek.