Aki ismer olyan weboldalt, ahol fel van tüntetve az összes görögországi fizetőkapu helye vagy gps koordinátája, jelezze nekem!
Illetve navigációs POI formátumban is megfelel.
Úgylátom, amit belinkeltél onnan össze lehet szedni többnyire mind.
Google térképen ki kell keresni az autópálya mentén a felsorolt helységek közelében, aztán összeszedni a koordinátákat.
Valszeg azért volt, mert az etnaol, bár a gumit nem bántja, de a tank aljáról a szmötyit azonnal felszedi és beküldi a rendszerbe. Ezért szoktak benzinszűrőt cserélni az első nagyobb tankolás után. (Már az én ismerősei szokták ezt:)
Valszeg azért volt, mert az etnaol, bár a gumit nem bántja, de a tank aljáról a szmötyit azonnal felszedi és beküldi a rendszerbe. Ezért szoktak benzinszűrőt cserélni az első nagyobb tankolás után. (Már az én ismerősei szokták ezt:)
Valószínűleg jól gondolták, az ethanol tulajdonságaiból adódik, hogy a keverékminőség lambdaablakban tartásához többet kell belőle befecskendezni. Ezt bizonyos mértékig a lambdaszonda képes korrigálni, de amikor eléri a szabályozási képességének határát, hibajelzést ad, világít a sárga lámpa.