"Mikor kell üzemanyagszűrőt cserélni? A gyári üzemanyagszűrő cseréje már az első vagy a második E85 tankolás után javallott. Az alkohol tökéletesen kitisztítja az üzemanyagrendszer lerakódásait, ami a karburátorba/ injektorba jutva dugulást eredményezhet. A második szűrő csere után nincs további teendő, a benzines üzemhez meghatározott csereidőtartamok a mérvadóak. "
Ismét a tévhitek, december ota etanollal járok, megtettem már lassan 10 ezer kilométert, a mult honapban görögbe indulás elött kicseréltem a benzinszüröt,mert ajánlják ugyi.Majd a régit szétvágtam,teljesen tiszta volt, a képet betettem az etanolos forumba, azután jött még van 50 kép hogy nekik se volt koszos. Akkor most kinek van igaza,aki ajánlja vagy aki csinálja is?
De hogy ne foglaljam ezt az oldalt, ezzel a témával kapcsolatban nem irok többet.
Jox
Nem tartanád időszerűnek a topik átkeresztelését Felkent autótudorok dumapartija névre?
Mert ami itt folyik, annak köze sincs az eredeti névhez, funkcióhoz.
Mit kapna.!?
A fórum szabályzat azt írja, hogy ne OFF-old szét a topikot.
Magyarán húzzatok a Dumcsi topikba ezzel a témával vagy nyissatok egy topikot neki.
"A fórum szabályzat azt írja, hogy ne OFF-old szét a topikot. "
Úgy van, de mikor mi az OFF? Itt a fórum leírásban csak annyi szerepel, tapasztalatok az autós utazásról. Ebbe pedig sok minden belefér, a jelen kérdés is alapból görögországi utazáshoz kapcsolódott. Ennek fényében nagyon nem szerencsés a "húzzatok" kifejezésed.
Ami viszont tény, most mindkettőnk hsz-e valóban OFF volt.
Még egy mondat az OFF-ról. A szabályzatban benne van a _visszaolvasás_ is!!! Meg itt alul van egy kereső funkció. Most beírtam a "Tiszasziget" szót és 3oldal jött elő ami kizárólag erről szól, benne minden szükséges információval. Szóval az esetek nagy százalékában a topic leírás szerint is szigorúan idevágó kérdések is OFF-ok. Némelyeknek az arcoskodás helyett nem ártana ezeket a lehetőségeket is használni.
Én az utazással kapcsolatban szeretnék egy javaslatot tenni,ha még nincs ilyen. Tudom,hogy van egy részletes benzinkút lista. Sokan vannak lpg-sek és egyre többen akik etanolt használnak. Jó lenne,ha benzin és gázolaj mellett ezek meglétét és árát is figyelnénk,hogy segíthessünk egymásnak. Ősszel megint megyünk és megpróbálom felírni a lehető legtöbb benzinkútat,ahol van lpg és\vagy etanol. Ide is elküldöm,ha igény lesz rá és az oldalunkra is feltesszük. Szerbiában több a lehetőség,de macedóniában nem láttam sem lpg-t sem e85-öt(igaz nem is figyeltem nagyon) Görögországban lpg-t láttam több helyen,de e85-öt nem.
Friss információ érdekelt, nem 1 hónapos.
A szájkaratéhoz, most már találjál másik játszótársat magadnak, se időm, se kedvem a hülyeségedhez, illetve bevallom alulmaradok a rutinoddal szemben. Szevasz!
Lehet, hogy ezt a modort otthon tőled elviselik, de én nem vagyok veled rokonságban!
A visszaolvasással szerezhettél volna annyi tapasztalatot, hogy lásd, ez az alpári stílus itt nem divat. Talán próbálj felnőni a társalgás egy legalább elvárható minimum szintjére. Ha nincs időd, az sajnálatos, de ez jogosít fel arra, hogy másoktól megköveteld, hogy az övékét rád áldozzák!!!
itt vagyunk Nea Vrasnán,az idő remek víz tökéletes.
Aki még indul az készüljön hogy a felvágottak reggeli pék sütik drágák.szalámi sonka szerű felvágottak 3,5 euro 100gramm. sütik 1,5 től.
az úton minden simán ment nem volt sehol probléma.visszafelé a törökök sokan voltak a magyar oldalon,nekünk a benzinkúton át tudtunk elmenni mert a mi oldalunkon is álltak a srácok.ez 13.án volt