Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 528 529 530 ... 800 801 802   >
Üzenet
  Pöpi | #88410 Üzenet | 2009-01-24 10:45:44 |
Hát, ha már ott élsz vagy huzamosabb ideje vagy kint, és látod mi megy a"színfalak" mögött, akkor elkezded átértékelni magadban a dolgokat! Életemben egyszer voltam Paralián nyaralni, azóta már nem megy... Viszont felfedeztem néhány csendes csodálatos kis helyet a környékén, ahova öröm lemenni lazulni egyet icon_smile.gif Christee már látta az egyiket.
Addig jó ott igazán, amíg nyaralni megy oda az ember, legalábbis sztem...
  Busaianiko | #88411 Üzenet | 2009-01-24 10:55:52 | Válasz a #88410. hsz-ra Előzmény #88410
Szia Pöpi! Örülök, hogy újra itt vagy, hogy érzed magad "új görög asszonyként"? Bár biztos nem az igazi még, hogy Te itt vagy, a párod pedig kint!?
Fotókat lehet látni valahol az eseményről?

A fentiekkel én is egyetértek, bár még nem éltem kint, de biztos, hogy ott is ugyanúgy megvannak a gondok, a problémák,mint nálunk. De az tényleg nem mindegy, hogy az emberek hogy állnak a megoldáshoz és ha már el kell bújni egy kis nyugalomért a világ szeme elől, vagy csak megpihenni, akkor ott legalább ott van a tenger, ami kikapcsol és feltölt energiával! icon_smile.gif
  Szivlia | #88416 Üzenet | 2009-01-24 12:27:58 |
Szia Pöpi!

Hát igen , én is erre gondoltam,hogy ha már belátsz a "színfalak" mögé,akkor kicsit más...

És sajnos nem teljesen olyan amilyennek elképzelted...
Májustól én is véglegesen kiköltözök Paraliára...vagyis majdnem...egy kis faluba,nem messze Paraliától..

Nyaralni már mi is máshová fogunk menni,mert engem már Paralia nem feltölt energiával,hanem inkább elvesz az energiámból...

De aki nyaralni készül 1-2 hétre és fiatal...ajánlani se tudnék jobb helyet mint Paralia:)
És gyertek..mert nekünk hiányoznak a magyarok:)icon_smile.gif
  Pöpi | #88417 Üzenet | 2009-01-24 12:31:45 |
Hello hello!

Jó kérdés ez, milyen is görög asszonynak lenni... Még nem tudom. Azt hiszem még nem is fogtam fel igazán...Így meg, hogy egy hónapot kb még a férjem nélkül vagyok, hát nem a legjobb icon_sad.gif De úgy vagyok vele, ha már kibírtuk ezt a sok évet, akkor ez az egy hónap már nem lesz gond... Képet egyet tettem fel az iwiw-re, de ha megadod a mail-címedet, akkor küldök neked szívesen.
Így, hogy most már lassan kifelé baktatunka télből, egyre jobban hiányzik nekem is a tenger...szeretnék kiülnia tengerpartra és elmerengni kicsit az életen... Na jó, nekem is hiányzik Paralia. De nekem inkább az, amit még nem "lep el" a tömeg. Nekem addig van pihenés, utána már a munka jön.
Decemberben nagyon jó volt látni a tengert... A havazás meg külön fergeteges élmény volt számomra, nagyon tetszett, hogy az esküvőnk napján szakadt a hó, nagyon kis ünnepélyes hangulatom lett tőle icon_smile.gif
Idén is jöttök felénk nyaralni? Ha igen, szeretnék veletek mindenképpen találkozni!
  Pöpi | #88418 Üzenet | 2009-01-24 12:37:15 |
Szia Szilvia!

Persze, hogy hiányoznka a magyarok kint, nekem is...Aki ismer személyesen, szerintem tudja mennyire elememben vagyok kint nyáron, egész nap pörgés és főleg magyarokkal dolgozok kint. A régi ismerősöknek meg különösen tudok örülni! Rengeteg embert ismertem meg itta fórumon, aztán kint a nyaralásuk alatt személyesen is. Nagyon jó érzéssel tölt el, mikor odajönnek hozzám és kérdezik: ugye te vagy Pöpi a fórumról? icon_smile.gif
Én februárban megyek ki, Katerinibe. Paralián nem tudnék élni...Talán Olympic Beach-en igen. Az sokkal nyugisabb. De Katerinivel sincs gond.
Te hova költözöl ki?
  Szivlia | #88419 Üzenet | 2009-01-24 12:45:30 |
igen,nekem is nagyon jól esik amikor valaki odajön hozzám és magyarul szólal meg:) bár én tavaly nyáron úgy tapasztaltam,hogy nyár elején kevesebb magyar volt..de aztán augusztus felé jöttek szép számmal:)

Én Korinos falucskába költözök, nincs messze Paraliától, szerintem tudod is,hogy hol..
Persze, nyáron Paralián fogok dolgozni,mint eddig is, aztán majd télre nézek valami állandót.

Én is a párom miatt megyek, mivel Ő is görög..mi még az esküvővel várunk..de nem sokat;).De neked szeretnék gratulálni!!!icon_smile.gif
  Pöpi | #88420 Üzenet | 2009-01-24 12:51:18 |
Köszike, aranyos vagy! Azért mi is vártunk eleget... Nem szabad elsietni az ilyesmit. Én is hány helyről hallottam jól meggondoltam-e...
Korinos ott van a szomszédban, rögtön Paralia mellett, nem nagy távolság. Szerencsés vagy, nyugodt kis helynek tűnik. Ha meg peszgésre vágysz, akkor ott van Paralia. Nyáron hol dolgoztál? Ha nem publikus, akkor bocsi a kérdésért. Meg azt hiszem kezdek off-olni megint, sorry.
  Szivlia | #88421 Üzenet | 2009-01-24 12:56:51 |
Hát igen..én is mindenkitől csak ezt hallom..."jól meggondoltad?" "milyen lesz kinnt élni" stb....

De én úgy érzem,hogy azért sokkal jobb dolgom lesz ott és szerencsés vagyok a családjával is..mert elfogadnak,szeretnek..mindenben segítenek ha kell..

Nyáron egy tengerparti kávézóban dolgoztam "cafe Armenistis", a főutcáról nyílik,majdnem ott ahol az a napközis iskola van...

Most is van ott egy magyar lány..Ő kinnt maradt egész télen..nekem sajnos haza kellett jönnöm...de már nincs sok hátra és mehetek vissza:)

Te ugye az Arion hajónál dolgozol? Majd egyszer benevezek én is egy kirándulásra:)
  Pöpi | #88423 Üzenet | 2009-01-24 13:01:37 |
Nem a Jiannis a tulaj?
Mert ha ez a tengerparti kis kávézó, meg egy apartmanház felette a tulajé, akkor tudom ki ő. Sokat járunk oda kávézni.
  Szivlia | #88424 Üzenet | 2009-01-24 13:07:57 |
igen igen,az az icon_biggrin.gif

Nagyon rendes a főnök,csak jót tudok róla mondani...

akkor ismered azt a lányt is aki ott dolgozik most? icon_smile.gif

Nem találkoztunk mi nyáron??? mondjuk én nappal dolgoztam...este egy lengyel csaj volt...
  Pöpi | #88425 Üzenet | 2009-01-24 13:11:13 |
Én a lengyel csajszira emlékeztem... Alacsony kis szemüveges, nem?A párom cimboráj a tulaj, nagyon aranyos pasas, én is kedvelem. Neki is külföldi a felesége. Általában éjfél után szoktunk oda járni, a másik "törzshelyünk" a Materka Olympicen.
Tök szép ez a kávézó, mióta felújították...A másik lányzót nem ismerem. De majd februárban ha megyek beugrok oda is:)
  Szivlia | #88426 Üzenet | 2009-01-24 13:14:42 |
Februárban mész???

én is:) akkor majd összefuthatnánk:)

Igen egy lengyel csaj volt,alacsony,szemüveges...

Az én párom meg a jannis gyerekének a keresztapja...

Igen,a Jannis felesége is külföldi, Bulgáriából jött:)

Fennt vagy iwiwen? megkeresnélek....majd megirom a nevem priviben..
  Christee | #88486 Üzenet | 2009-01-25 02:24:33 |
Hát sziasztok Lányok!Látom belendültetek icon_lol.gif !Persze Szilvi még összejöhet a tali!Akár véletlen is, mint a múltkor!Ha akarod megdumáljuk!
Pöpi,remélem még veled is!Ha már nem jött össze 17.e!Tudod már hanyadika?Február közepe vagy vége lesz az utazás? icon_question.gif Hiányzik már a Materka féle fehércsoki icon_razz.gif !Egyébként én is tudom,hogy mindenhol vannak problémák,nem is amiatt akarok kint élni,mert azt gondolom,hogy ott minden tökéletes,de erről Pöpivel már sokat beszélgettem!Barátnőm is kint dolgozik,ő is sokat mesélt már nekem,tehát ez nem újdonság! icon_exclaim.gif
Fel kell készülni a legrosszabbra,és akkor csak pozitív csalódás érhet! icon_biggrin.gif
  Busaianiko | #88508 Üzenet | 2009-01-25 12:13:48 | Válasz a #88425. hsz-ra Előzmény #88425
Pöpi, aranyos vagy a fotók miatt, megírtam az e-mail címemet, remélem megkapod!?
Köszi előre is. Remélem az ősszel sikerül összefutnunk pár percre, hisz még akkor is javában dolgozol, legalábbis tavaly még nagy pezsgés volt akkor is!?
  Dinnyebubus | #88597 Üzenet | 2009-01-26 08:29:28 |
Örülök, hogy sikerült fellendíteni a topicot!icon_smile.gif Persze, persze gondolom, hogy ott sem kolbászból van a kerítés, de akkor is ott van a tenger, ami szinte mindent elfeledtet. Pöpi, gratulálok az esküvődhöz!icon_smile.gif Amikor voltunk kint augusztusban láttalak, de nem akartam oda menni, mert hát annyira azért nem ismerlek, mert itt olvasgattam csak, meg néha írogattam, de jó volt egy úgymond ismerőst látni!icon_smile.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 528 529 530 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu