Hinnye, de kár hogy nem vagyok érintett a bioetanol-témában... nekem azt mondta egy hozzáértő ismerős, hogy "ezt az autót arra tervezték, hogy benzinnel járj vele..." szóval tényleg megéri ez a biolétyó?
Nyilván vannak elkötelezettjei, de a dízelesek között is van olyan, aki a "legtutibb lángosostól hozom az étolajat" verseny potenciális esélyese...
Sziasztok! Ma értünk haza Sartiról. Kecskemétről /-re 15 óra volt az út, csüt. mentünk, hétfőn jöttünk. Ja és közben pihiztünk azért jócskán. Határon kifele a magyaroknál 20 percet, vissza ugyanitt 40-et vártunk.
itt vagyunk Nea Vrasnán,az idő remek víz tökéletes.
Aki még indul az készüljön hogy a felvágottak reggeli pék sütik drágák.szalámi sonka szerű felvágottak 3,5 euro 100gramm. sütik 1,5 től.
Köszi Báró, ez igazán értékes információ.... most gondoskodnom kell a kajáról is.... , nem csak a pelenkákról...
De ezek ugye a helyi "super market" árai? A discont boltokban ennél lényegesen olcsóbbak ugyanezek. Illetve vannak nem ilyen szeletelt, előrecsomagolt felvágottak is amik szintén jóval olcsóbbak. 30dkg-os párizsi szerű felvágottat, rúdban, 2.15€-ért vettem, bár ez Parga környéke volt.
Azzal óvatosan, láttam már olyat a határon, hogy az élelmiszereket elkobozták! Volt akinek egy csomó konzervét, de láttam olyat is, hogy a német bmw-ből kivett a vámos 2tábla csokit, majd az egyiket kiválasztotta és eltette, a másikat visszadobta.
Ha jól olvastam egy időben megyünk Stavros-ra. Ott van lidl is, meg helyi supermarket is.
Ja és a jolly jokerem: a csomagok tetejére rakom a békatalpat és a wc papír tekercseket.
Igen, egy időben megyünk, mi is 29-én indulunk most először. Remélem nem olyan szemetek ha látják a kocsiban a gyerekeket..... de ez a wc papírral nem rossz ötlet, esetleg használt pampers ???
" de ez a wc papírral nem rossz ötlet, esetleg használt pampers ??? icon_lol.gif "
Ne legyenek illúzióid, ezeket veled fogja kirakatni! Ritka, hogy valamibe belenyúlnak, többnyire rámutat a csomagra, hogy mutasd meg mi van benne. Tőlem még sosem vettek el semmit, igaz max pár darab konzervet szoktam vinni "végszükségre". Szerintem nem éri meg kaját vinni, de ez csak az én véleményem.
Nem jellemző , hogy kipakoltatnak a határon (semelyiknél ). A Törökökkel már inkább szórakoznak , némelyiknek igen csak nagy arca volt , így félre is állították . A felvágottak igen csak drágák , én inkább itthonról vittem vákumost.
Egy darabon 200.-ft -ot spóroltam . Még mielőtt bár ki is azt mondaná erre , hogy piti összeg, akkor szorozza fel 12-vel.
Nekem ez az összeg is számított. "Sok kicsi , sokra megy ".
Tapasztalatom a vámmal van rengeteg.. Őszintén csak akkor félek, ha szoknyás vámost látok.... igazán tudnak szemetek lenni...
Én nem nagyon vinnék kaját mert kicsi a kocsim, igy is sok a gyerekcucc.... de a pici lányomnak csak is vinnem kell a megszokotat, a víztől, tejtől kezdve majd mindent....
Biztos határa válogatja, de mi rengeteg kaját vittünk, két hűtőtáskányit, és a kutya nem nézte meg. Hazafelé is csak az egyik táskát nyitatta ki a magyar vámos, de inkább a piára utaztak, azt meg persze nem a legfelső táskába tettük