a személyzet kedves volt, de tzatzikit mindenhol eszünk és itt volt az egyik legjellegtelenebb, én chicken souvlakit rendeltem és mondták, hogy nincs csirke, de van sertés. Mondtam, h az is jó, de sajnos az egész egy nagy mócsing volt, képtelen voltam elrágni, még a kés is alig vitte. Mellettünk ülők mást ettek, valami halas levest, de ők vissza is küldték a kajájukat, úgyhogy az se lehetett túl jó. Feleségem töltött paprikát evett, az viszont jó volt.
Én kifejezetten szeretem azokat a turistákat, akik elkezdik keresni Görögországba a marhapörköltet galuskával.
Na,ha meg találnak véletlenül akkor nekilátnak fikázni.
Kérdem én,akkor miért megyünk nyaralni?
Érdemes hosszabban visszaolvasni és úgy hozzászólni valamihez, és akkor megérted, miről szólt a párbeszéd! Éppen arról volt szó, hogy milyen kajákat és hol érdemes megkóstolni, és hogy Mezzosnak nem jött be a Bardis, és az asztalszomszédja is ott hagyta a hallevest. Erre írtam, hogy az nekem se jött be. De örülök, hogy a lényeget megértetted Ha van egyéb infód, képed, taverna vagy kajatipped, azt se tartsd magadban! Ja, az osztriga sem ízlett Kalymnoson, de nem is azért utaztunk oda
Nekem lenne egy tippem....bár ez Marantochori-ban van. A "központban"(enyhe túlzás), a Proton bolttal majdnem szemben egy fantasztikus kis grill kajálda. A helyiek úgy járnak oda, mint a "Mcdrive"-ba mennének! Ilyen jót ritkán eszem mint ott...az árak teljesen jók, friss házi vörösük is szuper!...de csak este van étel