Helló "Csillag60"- "sancho.di"-- "Pinga" kedves barátom.
Köszönöm, hogy majd gondoltok rám és isztok az egészségemre, de higgyétek el engem nagyon meg fogott a hely "szelleme" nem vagyok szenilis tudom mit írok, meg fogtok róla magatok is győződni. Természetesen fel lehet menni autóval de Poroi után meg szűnik az aszfaltozás ez ne vegye kedveteket eme remek helyek szerfelett kedves emberek egyedi lakhelye megismerésétől--HU... Igaz elég szerpentines az út vegyetek 46-os bakancsot, hogy bírjátok a gázt nyomni, mert ez nem az alföld. Aki motorral vág neki ne lepődjön meg, hogy nem akar menni felfelé a gépezet...ne feledjétek lefelé kb: annyival gyertek mint felfelé {FÉK!!!!}
Jó készülődést a most nem sokára indulóknak.
Nem kell szabadkoznod, hogy szentimentális vagy és elérzékenyülsz ha valami olyan helyen jársz. Mindenkivel megesik ez, és bizony az a csodás hely, amit úgy hívnak, hogy Görögország sokakban kelt emlékeket, boldog nyarakat, szerelmeket, barátokat és azt az érzést, amit sosem felejt el aki egyszer is Hellasz földjére teszi a lábát...
Szia!
Ez azt jelenti, hogy minden benzinkúton sztrájk lesz vagy csak ezen az egyen?
Minket is érint:( Neo Poriba még eljutunk és vissza, de szerettünk volna pár helyre elmenni kirándulni.
Helló "Eramama"
Lehet találkozni élővilággal, halak, kis rákok, elvétve nagyon ritkán medúzával nem kell megijedni ártalmatlanok, ugyan volt itt a fórumon aki már pánikot keltett de bízzatok bennem nem bántanak senkit és még egyszer mondom ártalmatlanok.
Nem pánikot keltettem, csupán leírtam, amit a Grand Tours-os idegenvezető mondott. Köszi a megbélyegzést!
Csak leírtam amit gondoltam és éreztem Igaz, nekünk már csak 8 nap van és már nagyon várjuk mi is, de Ti is jöttök utánunk két nap múlva Azután csütörtök este együtt iszik a kis társaság mindenki egészségére
igen könnyen megtalálhato, be kell menni Dionba és onnan vezet fel ut a hegyre,de a falubeliek is sugnak , a google földön is megtalálod, kicsit kacskaringos az ut a hegyen ,de nagyon élvezetes