Ha úgy alakul akkor mind két ellenszert kipróbálom amit javasoltatok ,bár szerintem az Ouzot amúgy is,ez egy jó ötlet köszi.
Aranyházhoz közel milyen a part?Engem a idei autó bérlés árai érdekelnének,meg a Mythos sör ára.
Üdv:Böby
Most a 450 ft-os benzinár mellett akarsz autot bérelni?Inkább kivisszük a sajátunkat tele tankolva macedoniában. Meg amugyis csak ouzot és metaxát iszunk sörrel higitva
Ha úgy alakul akkor mind két ellenszert kipróbálom amit javasoltatok ,bár szerintem az Ouzot amúgy is,ez egy jó ötlet köszi.
Aranyházhoz közel milyen a part?Engem a idei autó bérlés árai érdekelnének,meg a Mythos sör ára.
sziasztok! tudna valaki infót arról,hogy szeptember közepén,milyen az idő odakint,nei porinn,?és hogy üzletek sok van még olyankor nyitva?szoval mondjuk érdemes még ilyen késői időpontra is befizetni?nagyon gondolkodunk hogy szeptemberbe,pihennénk,még egy hetet.Előre is köszi a segítséget.
Szia!
Köszi az infót,emlékszem hogy sok a szúnyog,de csak estefelé nem?
Megnyugtattál hogy tiszta a tenger.
Esetleg nem tudsz ajánlani szúnyogriasztó sprayt,melyik a legjobb?
Szia!
Köszi az infót,emlékszem hogy sok a szúnyog,de csak estefelé nem?
Megnyugtattál hogy tiszta a tenger.
Esetleg nem tudod melyik a leghatásosabb szúnyogriasztó spray?
Szia!
Általában jó idő van,amit csak a tenger mellett tudsz elviselni!
Ha esik is az eső az olyan ,hogy kb 5-10 percben leszakad az ég és a víz az utcán hömpölyög (ami langyos) ,mivel ott kinn vízelvezető árokkal nem nagyon fogsz találkozni.....És az eső után nem kell 20 perc és olyan mintha semmi sem történt volna!!!
Legalábbis tavaly én ezt tapasztaltam!!!!
Most olvastam egy külföldi fórumon, hogy Nei Porinál és Leptokáriánál piszkos a tenger, mert a nagy esőzések miatt belefolyt a szennyvíz. A mostanában hazaérkezőktől kérdezem, igaz ez? Ja és azt írják, hogy rengeteg a szúnyog. Érdekel, mi a tapasztalat?
épp most beszéltem srácokkal akik szombaton és vasárnap érkeztek haza N.Poribol, a viz tiszta volt,a parton volt szemét a turistáktol
Most olvastam egy külföldi fórumon, hogy Nei Porinál és Leptokáriánál piszkos a tenger, mert a nagy esőzések miatt belefolyt a szennyvíz. A mostanában hazaérkezőktől kérdezem, igaz ez? Ja és azt írják, hogy rengeteg a szúnyog. Érdekel, mi a tapasztalat?