Kréta
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kréta
<   1 2 3 ... 53 54 55 ... 505 506 507   >
Üzenet
  Ferrari | #16464 Üzenet | 2006-10-23 20:15:20 |
Szia Nicol !

Jó, hogy újra itt voltál!

Örülök, hogy újra szép idõ van Krétán, ezen a gyönyyörû szigeten.
Élvezd a napsütést, bár én is azt tehetném !
  Nicol22 | #16556 Üzenet | 2006-10-24 19:30:55 |
Kedves Antero!
Mar egyszer kioktattam valkit arrol, hogy a forumra iras nem egy helyesiras verseny! icon_smile.gif Ne haragudj, hogy ilyen hibat mertem veteni. Amugy tenyleg nem tudok billenyuzeten helyesen irni, mert sokkal konyebben megy papiron... na de mindegy. Azert kozlom veled 4 eve elnoki dicserettel sikerult leerettsegiznem nyelvtanbol meg meg egy par targybol, de ez nem az a forum amin errol kellene beszelgetnunk. Legkozelebb talan probalj meg valami kretaval kapcsolatos hozzaszolast irni! icon_biggrin.gif
Szep napot! icon_smile.gif
  Nicol22 | #16557 Üzenet | 2006-10-24 19:35:14 |
Ferrari!
Ma mar strandolni is lehetett olyan jo ido volt, ennek ellenere hidd el egy picit cserelnek veled. Ugy haza mennek egy kicist csak egy hetre! icon_smile.gif MA talakoztam magyarokkal akik pont ma utaztak haza. En is lettem volna azon a gepen. icon_smile.gif Na azt hiszem ma kicsit negativ vagyok, szoval nem is irok tobbet! icon_wink.gif
  Ferrari | #16558 Üzenet | 2006-10-24 19:57:26 |
Szia Nicol!

Sajnálom, hogy rossz kedved van.
Annak viszont örülök, hogy újra szép idõ van és még strandolni is lehet. Ez nagyon szuper.
Nem hûlt le nagyon a tenger?
  Ferrari | #16559 Üzenet | 2006-10-24 19:59:40 |
Helyesírási hibát pedig mindenki ejt.
Én is sokszor csak akkor veszem észre, amikor már elküldtem a hozzászólást.
Az ottani klaviatúrákon egyébként is könnyû hibát ejteni.
  Kyra | #16818 Üzenet | 2006-11-02 07:45:57 |
Sziasztok!

Kréta-rajongók tanácsára lenne szükségem. icon_wink.gif Ha minden összejönne (eddig nem úgy tûnik, de bizakodó vagyok) de a jövõ évi uticél ez a csodás sziget lenne. Melyik az a része ahol sok a látnivaló, jók a strandok és a gyerkõcök is jól éreznék magukat?
Ferrari! Sokat segítettél a rodoszi útnál, érdekelne most is a te véleményed is!
  Asteri | #16838 Üzenet | 2006-11-02 22:04:46 |
Szia Kyra!
Én nem vagyok (még) Kréta-rajongó, de most októberben jártam ott. Gyönyörû a sziget, de sajnos 2 hét is kevés volt ahhoz hogy bejárjuk. Sok a látnivaló, így vissza kell még mennünk icon_smile.gif
Ammoudarán volt a szállásunk. Ott homokos a part,ami októberben már kicsit hordalékos volt. Nem tudom, hogy szezonban milyen lehet. Vaiban és Balin viszont nagyon tetszett!
  Gagi | #16842 Üzenet | 2006-11-03 07:10:30 |
Szia Nicol!

Szóval jövõ hét pénteken (nov. 10-én) megyek 10 napra Krétára, Heraklionba.
Ha addig olvasod a topicot és a hozzászólásomat örülnék ha írnál az idõjárásról és hogy milyen ruhákat vigyek (mennyire meleget vagy éppen vékonyat), gondolom az esernyõ az fõ kellék lesz.
Elõre is köszönöm.

Remélem jól érzed magad ott kint! Jó neked, hogy egyszerre fél évet is kint lehetsz!

Gagi
  Kyra | #16845 Üzenet | 2006-11-03 08:19:11 |
Helló Asteri!

Köszi a választ. Örülök, hogy tetszett a sziget. Sajnos ismerõsök nagyon elkeserítettek, hogy nagyon kopár. icon_sad.gif A Hellaszon viszont nagyon sok jó véleményt olvastam. A szállás megtalálása viszont nem egyszerû. Beleférjen az összespórolt keretbe de ugyanakkor mindenkinek megfeleljen. Szállodában voltatok vagy apartmanban?
  Ferrari | #16848 Üzenet | 2006-11-03 13:54:16 |
Szia Kyra!

Krétára szerintem sem elég 2 hét sem.
Mi Stalisban voltunk. Ez a hely kiváló gyermekes családoknak. A part homokos, a tenger lassan mélyül és gyönyörû tiszta a víz. Ráadásul van élet is, tehát ideális üdülõfalu.
A nyugati parton sokkal több a látnivaló. Mi legközelebb a nyugati partra megyünk.
Egyébként Krátát szerintem így érdemes megnézni: egyszer a nyugati részt és egy másik utazás alkalmával a keleti részt.
Az pedig, hogy Kréta nagyon kopár nem igaz. Nézd meg a fotóalbum képeit és majd meglátod.
  Kyra | #16854 Üzenet | 2006-11-03 15:50:07 |
Helló Ferrari!

Mindenképp megnézem az albumokat is. Valószínû, hogy max. egy hétre tudunk menni. Ha minden összejön. icon_confused.gif De én már ennek is örülnék.
  Miskolciutas | #16857 Üzenet | 2006-11-03 18:00:33 |
Szia Kyra!

Én is csak egyszer voltam Krétán,most juniusban-képek a fotóalbumban- a nyugati oldalon voltunk,mégpedig azért,mert az ut.-i kiállitáson az 5 Kontinens ut ir. -egyébként nagyon tájékozott- idegenvezetõje azt ajánlotta,hogy aki elõször megy Krétára az a nyugati oldallal kezdje.Itt sokkal több a látnivaló,az "unikum",vagyis,ami gyakorlatilag a világon egyedülálló.Ez valóban igy is volt,nem bántuk meg a döntést,bár a falut és a szállodát nagyon nem ajánlom,de az is valami,ha az ember tudja,hová ne menjen.
  Asteri | #16863 Üzenet | 2006-11-03 21:33:40 |
Kyra!
Sajnos én sem tudom ajánlani az apartmant, ahol laktunk! Az ára nem volt vészes, de nagyon igénytelen és koszos volt. Májusban az 5 Kontinenssel utaztunk, velük meg voltunk elégedve és az út sem volt drága. A szállás rendes és tiszta volt, az idegenvezetõ pedig felkészült és segítõkész!
Szerintem nem kopár a sziget, nekem nagyon bejött!
Asteri
  Kyra | #16870 Üzenet | 2006-11-04 12:33:41 |
Helló Miskolciutas és Asteri!

Miskolciutas! Melyik szállodába voltatok? Nézegettem már tavaly is az 5 kontinens honlapját de mivel az ismerõsöm a miskolci TUI-ban dolgozik így tõlük mentünk és nem bántuk meg. Így valószínû, hogy jövõre is onnan megyünk.

Asteri! Az apartman nevét te is írd már meg véletlenül se válasszuk azt.
Krétán milyen árak voltak? Voltatok fakultativ programon?
  Kyra | #16871 Üzenet | 2006-11-04 12:47:47 |
Miskolciutas! Megnéztem az albumaidat! Nagyon szuper képeket készítettél! Szantoríni meg egyenesen mesébe illõ. Nagyon szeretném látni.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kréta
<   1 2 3 ... 53 54 55 ... 505 506 507   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu