Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 53 54 55 ... 800 801 802   >
Üzenet
  Barbageorgopulosz | #10609 Üzenet | 2006-07-04 19:55:14 |
Saját "népi tapasztalat", hogy július 5.-e után jön a jó idõ. icon_lol.gif icon_wink.gif
Ezért szoktunk kb. 8-10.-e után indulni minden évben. Igaz, most csúsztunk egy kicsit, csak 18- án indulunk. Ezért, aki akar, megtalálhat minket július 18- tól július 28-ig egy Eskimo-s napernyõ alatt, a templomtól északra, az utolsó hullámtörõ után kb. 100 méterre, kicsit visszább a banánosoktól, kb. a kis büfé elõtt. ( Na, ezt jól leírtam! icon_eek.gif )
HELLASZ. HU megszólításra, remélhetõleg jól reagálok. icon_lol.gif icon_wink.gif
  Pjudit | #10616 Üzenet | 2006-07-04 21:57:59 |
Nagyon szomorú lettem, hogy Paralián is elõfordul napokig tartó rossz idõ. Estella fel a fejjel, már jön a meleg. Remélem még van idõd a jó idõt is élvezni.
www.origo.hu/idojaras/20060703heveshtml
Mi hétfõn indulunk, sajnos máris egy kis késéssel, elõbb "elszaladunk" reggel 7-re levetetni a fiam kezérõl a gipszet. Természetesen nyaralás elõtt törte el a kezét.
Sziasztok: Judit icon_rolleyes.gif
  Juhi | #10633 Üzenet | 2006-07-05 07:57:35 |
Mikor mi voltunk, akkor csak egy nap volt rossz idõ. Nagyon remélem, hogy már jó az idõ. Nekünk ugyan még van 9 napunk, de sokan már holnap után utaznak. icon_lol.gif
  Mona777 | #10649 Üzenet | 2006-07-05 10:49:23 |
juhi írta:
Mikor mi voltunk, akkor csak egy nap volt rossz idõ. Nagyon remélem, hogy már jó az idõ. Nekünk ugyan még van 9 napunk, de sokan már holnap után utaznak. icon_lol.gif

icon_lol.gif icon_lol.gif igen, mint mi!!!! icon_razz.gif
  Mona777 | #10650 Üzenet | 2006-07-05 10:51:34 |
barbageorgopulosz írta:
Saját "népi tapasztalat", hogy július 5.-e után jön a jó idõ. icon_lol.gif icon_wink.gif
Ezért szoktunk kb. 8-10.-e után indulni minden évben. Igaz, most csúsztunk egy kicsit, csak 18- án indulunk. Ezért, aki akar, megtalálhat minket július 18- tól július 28-ig egy Eskimo-s napernyõ alatt, a templomtól északra, az utolsó hullámtörõ után kb. 100 méterre, kicsit visszább a banánosoktól, kb. a kis büfé elõtt. ( Na, ezt jól leírtam! icon_eek.gif )
HELLASZ. HU megszólításra, remélhetõleg jól reagálok. icon_lol.gif icon_wink.gif

Óhh, a népi tapasztalat szóljon belõled!!!! icon_lol.gif
  Mona777 | #10651 Üzenet | 2006-07-05 10:55:02 |
kmaja írta:
Nem mondod hogy rossz az idõ? icon_sad.gif icon_redface.gif
Nem is tudom mit mondjak.....
Pénteken indulunk....
Én már voltam 3szor és eddig soha nem volt rossz idõ...
Remélem tudsz biztatót mondani...
szia

Mi is pénteken indulunk!!
  Juhi | #10657 Üzenet | 2006-07-05 11:33:31 |
Mona777!
Biztos, hogy jó idötök lesz. icon_lol.gif Még van két nap, hogy kisüssön a nap. icon_lol.gif
  Klau24 | #10672 Üzenet | 2006-07-05 12:49:14 |
Sziasztok mi nemrég jöttünk haza az elsõ este volt egy kis esõ de nem hütötte le a levegõt utánna nagyon jó idõ volt végig biztos hogy nektek is jó idõtök lesz.Nagyon irigyellek titeket hogy nemsokára mentek bárcsak miis visszamehetnénk.Nem hittem volna hogy enyirre megfog ez a hely.Az iszapfürdõvel kapcsolatba nekünk a kinti utazási iroda szervezte ezt a programot.
  Kriszta35 | #10724 Üzenet | 2006-07-06 07:31:56 |
Sziasztok!

Paráliába nagyon jó idõ volt, kb. 38-40 fok volt, este 11 kor még 27!!! Nagyon meleg volt ez nekünk, a tenger csodálatosan tiszta, még a central beachnél is!!! Tényleg 1 napot esett az esõ, de az jó is volt pihent a bõrünk addig, és lehet kirándulni. Ekkor mentünk be Katerinibe, a város nagyon szuper, most jártuk igazán körbe, keresztbe.

Változások is vannak. Lett egy szõkõkút, amit tavaly én még nem láttam, és a sétáló utcává változtatják este a templom elõtti utcát, és szépen rendbe is van téve, a járdák eltüntek. Volt egy görög est is a templom elõtti téren, nagyon klassz zenével.

A Kyriaki apartmant merem ajánlani, modern, és tiszta, igaz a fõutcán van és ezért kicsit zajos, de ilyen Parália. A tulajdnonos Vasilis nagyon kedves görög, segítõkész bármiben.
A zsufoltság az meg van a partokon, de mi kocsival voltunk, és a Korinos beachre mentünk fürdeni, ott vannak a görögök is. Bennünket állandóan megszólítottak, beszélgettünk velük.
  Juhi | #10726 Üzenet | 2006-07-06 07:46:39 |
Szia!
Már vissza is értél? Hamar elment ez a nyaralás. Nagyon jókat irtál, igy még nagyobb kedvel gondolok a jövõ heti indulásra. icon_lol.gif

Képeket sokat csináltál? Feltöltöd? Élmény beszámolot irsz majd? icon_lol.gif
  Kriszta35 | #10734 Üzenet | 2006-07-06 09:20:37 |
Szia Juhi!

Igen, sajnos eltelt, de lehet augusztusban megyünk még ki, egyenlõre nem tudjuk mikor lesz hely a Kyriakiba, de a tulaj száma meg van, majd hívjuk.

Még annyit, hogy délután 3 körül a medúza raj megindul a part felé, kisebbek nagyobbak, arra vigyázzatok.
Én az elsõ alkalmonmmal a gyereken csak azt vettem észre, hogy sok piros folt van rajta, észre se vette , hogy csipkodják, meg a férjem se. Utána már figyeltünk rájuk.

Csináltam képeket, elég sokat ismét, majd néhányat beteszek.

Ti hétfõn indultok??
  Kopzol | #10735 Üzenet | 2006-07-06 09:33:59 | [b]Egy hét Paralián[/b]
Sziasztok! Mi is most jöttünk meg július 5-én Paraliából.
Buszos szervezésen vettünk részt, de többet az életben SOHA!!! Fárasztó az utazás. icon_confused.gif
Szerencsénkre csak egy napot esett tartósan az esõ, különben igazi kánikula volt. Hát az árak nem a mi zsebünkhöz vannak méretezve. Rengeteg a magyar, még a bolti eladók is azok.
Nekem az egész tengerparti rész, tömeg és zsibvásár Bulgáriára emlékeztet, ugyanis két éve ott nyaraltunk.
Mellékelem a képeket. Ha valakinek bõvebb infó kell írhat. icon_lol.gif
  Mona777 | #10737 Üzenet | 2006-07-06 10:06:07 |
Kriszta35 írta:
Szia Juhi!

Igen, sajnos eltelt, de lehet augusztusban megyünk még ki, egyenlõre nem tudjuk mikor lesz hely a Kyriakiba, de a tulaj száma meg van, majd hívjuk.

Még annyit, hogy délután 3 körül a medúza raj megindul a part felé, kisebbek nagyobbak, arra vigyázzatok.
Én az elsõ alkalmonmmal a gyereken csak azt vettem észre, hogy sok piros folt van rajta, észre se vette , hogy csipkodják, meg a férjem se. Utána már figyeltünk rájuk.

Csináltam képeket, elég sokat ismét, majd néhányat beteszek.

Ti hétfõn indultok??

Szia Kriszta,
És a medúzacsípésre adtatok valamilyen gyógyszert a gyerkõnek? Vagy csak elég Fenistillel bekenni?
és miylen medúza volt? barna, kék?
  Juhi | #10739 Üzenet | 2006-07-06 11:01:24 |
Szia Kriszta35!
Mi jövõ héten pénteken indulunk. icon_confused.gif A meduzákra majd vigyázunk, köszi, hogy szoltál. icon_lol.gif
  Juhi | #10740 Üzenet | 2006-07-06 11:04:52 |
Szia Mona777!
Holnapra nagyon jó utat. icon_lol.gif Pihenjetek sokat, nagyon jó nyaralást! icon_lol.gif

Vigyázzatok magatokra, és a meduzákra! icon_lol.gif

Majd egy hét mulva már én is indulok. icon_lol.gif icon_lol.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 53 54 55 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu