Saját "népi tapasztalat", hogy július 5.-e után jön a jó idõ.
Ezért szoktunk kb. 8-10.-e után indulni minden évben. Igaz, most csúsztunk egy kicsit, csak 18- án indulunk. Ezért, aki akar, megtalálhat minket július 18- tól július 28-ig egy Eskimo-s napernyõ alatt, a templomtól északra, az utolsó hullámtörõ után kb. 100 méterre, kicsit visszább a banánosoktól, kb. a kis büfé elõtt. ( Na, ezt jól leírtam! )
HELLASZ. HUmegszólításra, remélhetõleg jól reagálok.
Nagyon szomorú lettem, hogy Paralián is elõfordul napokig tartó rossz idõ. Estella fel a fejjel, már jön a meleg. Remélem még van idõd a jó idõt is élvezni.
www.origo.hu/idojaras/20060703heveshtml
Mi hétfõn indulunk, sajnos máris egy kis késéssel, elõbb "elszaladunk" reggel 7-re levetetni a fiam kezérõl a gipszet. Természetesen nyaralás elõtt törte el a kezét.
Sziasztok: Judit
Mikor mi voltunk, akkor csak egy nap volt rossz idõ. Nagyon remélem, hogy már jó az idõ. Nekünk ugyan még van 9 napunk, de sokan már holnap után utaznak.
Mikor mi voltunk, akkor csak egy nap volt rossz idõ. Nagyon remélem, hogy már jó az idõ. Nekünk ugyan még van 9 napunk, de sokan már holnap után utaznak.
Saját "népi tapasztalat", hogy július 5.-e után jön a jó idõ.
Ezért szoktunk kb. 8-10.-e után indulni minden évben. Igaz, most csúsztunk egy kicsit, csak 18- án indulunk. Ezért, aki akar, megtalálhat minket július 18- tól július 28-ig egy Eskimo-s napernyõ alatt, a templomtól északra, az utolsó hullámtörõ után kb. 100 méterre, kicsit visszább a banánosoktól, kb. a kis büfé elõtt. ( Na, ezt jól leírtam! )
HELLASZ. HUmegszólításra, remélhetõleg jól reagálok.
Nem mondod hogy rossz az idõ?
Nem is tudom mit mondjak.....
Pénteken indulunk....
Én már voltam 3szor és eddig soha nem volt rossz idõ...
Remélem tudsz biztatót mondani...
szia
Sziasztok mi nemrég jöttünk haza az elsõ este volt egy kis esõ de nem hütötte le a levegõt utánna nagyon jó idõ volt végig biztos hogy nektek is jó idõtök lesz.Nagyon irigyellek titeket hogy nemsokára mentek bárcsak miis visszamehetnénk.Nem hittem volna hogy enyirre megfog ez a hely.Az iszapfürdõvel kapcsolatba nekünk a kinti utazási iroda szervezte ezt a programot.
Paráliába nagyon jó idõ volt, kb. 38-40 fok volt, este 11 kor még 27!!! Nagyon meleg volt ez nekünk, a tenger csodálatosan tiszta, még a central beachnél is!!! Tényleg 1 napot esett az esõ, de az jó is volt pihent a bõrünk addig, és lehet kirándulni. Ekkor mentünk be Katerinibe, a város nagyon szuper, most jártuk igazán körbe, keresztbe.
Változások is vannak. Lett egy szõkõkút, amit tavaly én még nem láttam, és a sétáló utcává változtatják este a templom elõtti utcát, és szépen rendbe is van téve, a járdák eltüntek. Volt egy görög est is a templom elõtti téren, nagyon klassz zenével.
A Kyriaki apartmant merem ajánlani, modern, és tiszta, igaz a fõutcán van és ezért kicsit zajos, de ilyen Parália. A tulajdnonos Vasilis nagyon kedves görög, segítõkész bármiben.
A zsufoltság az meg van a partokon, de mi kocsival voltunk, és a Korinos beachre mentünk fürdeni, ott vannak a görögök is. Bennünket állandóan megszólítottak, beszélgettünk velük.
Igen, sajnos eltelt, de lehet augusztusban megyünk még ki, egyenlõre nem tudjuk mikor lesz hely a Kyriakiba, de a tulaj száma meg van, majd hívjuk.
Még annyit, hogy délután 3 körül a medúza raj megindul a part felé, kisebbek nagyobbak, arra vigyázzatok.
Én az elsõ alkalmonmmal a gyereken csak azt vettem észre, hogy sok piros folt van rajta, észre se vette , hogy csipkodják, meg a férjem se. Utána már figyeltünk rájuk.
Csináltam képeket, elég sokat ismét, majd néhányat beteszek.
Ti hétfõn indultok??
Kopzol | #10735 | 2006-07-06 09:33:59 | [b]Egy hét Paralián[/b]
Sziasztok! Mi is most jöttünk meg július 5-én Paraliából.
Buszos szervezésen vettünk részt, de többet az életben SOHA!!! Fárasztó az utazás.
Szerencsénkre csak egy napot esett tartósan az esõ, különben igazi kánikula volt. Hát az árak nem a mi zsebünkhöz vannak méretezve. Rengeteg a magyar, még a bolti eladók is azok.
Nekem az egész tengerparti rész, tömeg és zsibvásár Bulgáriára emlékeztet, ugyanis két éve ott nyaraltunk.
Mellékelem a képeket. Ha valakinek bõvebb infó kell írhat.
Igen, sajnos eltelt, de lehet augusztusban megyünk még ki, egyenlõre nem tudjuk mikor lesz hely a Kyriakiba, de a tulaj száma meg van, majd hívjuk.
Még annyit, hogy délután 3 körül a medúza raj megindul a part felé, kisebbek nagyobbak, arra vigyázzatok.
Én az elsõ alkalmonmmal a gyereken csak azt vettem észre, hogy sok piros folt van rajta, észre se vette , hogy csipkodják, meg a férjem se. Utána már figyeltünk rájuk.
Csináltam képeket, elég sokat ismét, majd néhányat beteszek.
Ti hétfõn indultok??
Szia Kriszta,
És a medúzacsípésre adtatok valamilyen gyógyszert a gyerkõnek? Vagy csak elég Fenistillel bekenni?
és miylen medúza volt? barna, kék?