esetleg nézd meg a Ryanairnél is, ők szerdán, pénteken és vasárnap repülnek oda és vissza.
Én rájuk csak akkor gondolnék, ha nem nagy gond, ha netán végül nem röppenek el... ugye múlt héten pl. törölték többek között az összes Szalonikibe induló járatot március 16-ig... (Hogy a többiről már ne is beszéljünk.) Igen, tudom, hogy mindenhol van rizikó, de ahogy ők indítottak, én nem mernék/merek rájuk alapozni semmilyen irányba.
Hetek óta nézegetem a wizzair honlapját. Tegnap óta az eddigi kedd és szombat helyett hétfőn és pénteken vannak a Budapest-Thesszaloniki járatok
nem tudja valaki, hogy mi történt? Elképedtem, mert így gallyra vágták a terveimet.
Ha pedig már lefoglaltam volna az utat, akkor a szombati törölve van?
Megírná nekem valaki, ha Thesszalonikiben leszállok a repülőről, hogyan jutok el a vasútállomásra ha le szeretnék vonatozni Nei Poriba? Esetleg
mennyiért?
Sztem a Thesszaloniki topikban tedd fel ezt a kérdést! Nem biztos, hogy pont azok, akiknek van helyismeretük olvasság a repcsis topikot.
Az alacsony kihasználtság miatt a görögországi Rodoszra és Chaniába,
a spanyolországi Palma Mallorcába és a szicíliai Trapianiba nem repül március végétől Budapestről a Ryanair.
Megírná nekem valaki, ha Thesszalonikiben leszállok a repülőről, hogyan jutok el a vasútállomásra ha le szeretnék vonatozni Nei Poriba? Esetleg
mennyiért?
Aki esetleg Aegean-t valasztja en csak ajanlani tudom. 3 napja jottem veluk Athen-bol Becs-be. Nagyon jo legitarsasag. Lufthans-ara emlekeztetett az utam veluk. Kedvesek segitokeszek es pontosak.
Megneztem a repulojegyek arat is, es en nagyon orulok hogy Atheni jaratokra majd veluk lehet eljutni....
Bocs a megkésett válaszért.
Köszönöm a hozzászólásokat.
Hát nem tudom, hogy egyáltalán merjek-e Görögországba tervezni repülővel.
Kifog az ember egy sztrájkot mondjuk Görög reptérre, és akkor annyi a nyaralásnak....
Tian. Majd valamelyik fapados rácsap az útra.Az a heti egy járat oda-vissza is hasznot hozhat a konyhájukra.,nem fogják kihagyni. Vagy Krétáig repülő,onnan komp Santoínire.