Hàt ,valami van ebben a Bulgàriàban!mert januàrban azt mondta a hölgy,hogy menjek vissza februàrba és a kizàràsokat àtbeszéljük,mert Bulgàriàba eddig még nem húztak ki senkit repülővel,Olimposra meg nem indit az Ibusz repülősjàratot!Ma màr erről szó sem volt,egyértelműen kizàratta őket a keddi indulàs miatt.És csak azutàn mondta ,hogy Korfu ,vagy Kréta mert ott sok apartman van.Biztos ezekkel az összegekkel kompenzàlnak valamit!Lehet ,hogy nem kellett volna kizârni semmit,de akkor meg csak idegeskedek.Pà,51ezer forint!
Jó éjszakàt mindenkinek
Szerintem mindenképp jól tettétek,hogy kizártátok Bulgáriát! Én most is azt mondom,hogy ez a biztos. Nyilván lehet következtetni előző évek tapasztalatából, de nem zárható ki teljességgel,hogy nem küldenek mégis Bulgáriába! Nekem azt mondta a hölgy az irodában,hogy nagy esély van,hogy oda sorsolnak mivel sokan nem választják és megmaradnak a helyek! Mindenképp megért 51 ezer Ft-t, hogy nem idegeskedsz a nyárig és nyugodt vagy Hidd el, hogy még fél évig ezen stresszelnél,hogy mi van ha mégis Bulgária... így meg végleg kizártátok és biztos,hogy nem kedden mentek
Volt már valaki a repülős ajánlatok közül a 115.000 Ft-os reggelis 2-3 csillagos úton? Mennyire éri meg ? Gondolkozom,hogy jövőre lehet ki kéne próbálni
Ismerőseink a Hotel Faliraki Bay-t kapták ezzel a kategóriával, Rodoszon. Mi is gondolkodtunk ezen, de valahogy nem vonz a 2 csillag :S . A 3/4 csillagosban, biztos, hogy 3 csillagost kapsz, a 2/3 csillagosban, pedig biztos, hogy 2 csillagost.
Ismerőseink a Hotel Faliraki Bay-t kapták ezzel a kategóriával, Rodoszon. Mi is gondolkodtunk ezen, de valahogy nem vonz a 2 csillag :S . A 3/4 csillagosban, biztos, hogy 3 csillagost kapsz, a 2/3 csillagosban, pedig biztos, hogy 2 csillagost.
Kedves Enda 23!
Köszönöm a megnyugtató szavakat.Ezért is kértem a segítségeteket,mert hatan megyünk és 3-an kizárták volna 3-an meg nem
De így már én is meg vagyok nyugodva!
Jó munkát és nyugodt főnököt nektek a mai napra
Mi 2 éve Rodoszon szintén a Faliraki Bay Hotelben voltunk félpanzióval.
Mi elég válogatósak vagyunk, de meg voltunk elégedve.
Svédasztalos reggeli, vacsora. Salátabár volt, 2-3 féle desszert, 4 főétel közül lehetett választani és annyit ettél amennyit akartál. Szóval nekünk megérte azt a 8000FT/fő felárat ráfizetni a vacsoráért.
Henrietta!
Nincs repülőjáratuk oda és apartman is mindössze csak 1 van, amit a buszos utasok be is szoktak tölteni, illetve azok, akik direktben oda akarnak menni.
aparthotelt adhatnak a 2/3 csillagos hoteles kategóriában? nem tudom mi a különbség a hotel és az apathotel között.
Összehasonlitottam a katalógust a honlapjukon lévő hotelekkel és minden szigeten van kb 1 hotel, ami nincs a katalógusban, de a honlapon szerepel, azokkal vajon mi a helyzet?
Psychoka!
Az aparthotelekben a szobákhoz tartozik konyha. A szállodai szobákhoz nincs konyha, és biztos, hogy van reggeli ellátás. Nem hiszem, hogy a 2/3 csillagos kategóriához kiosztanának aparthotelt.
A másik kérdés, hogy bármilyen szállást kaphatsz, amivel az Ibusznak kapcsolata van. Legyen az interneten hirdetve, vagy a katalógusban, sőt olyat is kaphatsz, amelyik egyikben sincs. Tavaly 2 olyan utas is volt a fórumon, akik olyan szállást kaptak, ami sehol sem volt fent.
Sziasztok, most került a kezembe a katalógus, elkezdtem a betanulását és egyes apartmanok "szuggerálását" Felmerült bennem egy kérdés, ha arra járok megkérdezem az irodában is, de addig is hátha tud valaki segíteni itt is: Krétánál láttam írva, hogy heti 2 repülő is indul, egyik Budapest-Chania, másik Debrecen-Heraklion irányba. A kérdésem az lenne, hogy akik már utaztak Krétára, melyik város repülőterén szálltak le? Vagy ez szállástól függ? Például Rethymnohoz közelebb esik Chania mint Heraklion, míg Gouveshez, ahol szintén sok apartman van, pont a főváros van közelebb. Azért kérdezem, mert a kizárások után Kréta és Karpathos marad nekünk, mint lehetséges úticél, így jó esélyünk van erre a szigetre kerülni, viszont a debreceni indulásnak budapesti lakosként nagyon nem örülnénk.
Korfut és Kefalóniát. Repülős apartmanos útra megyünk, így a szárazföld, Rodosz és Bulgária alapból kiesik, ez a két sziget maradt illetve Zakynthos, de az irodában eddig minden évben azt mondták, hogy ezzel a szigettel ne számoljuk főszezonban, mert listaáron elviszik az utak többségét. Persze vannak kivételek, és ennek a szigetnek is örülnénk. Közben egyébként már kaptam választ a kérdésemre, így az tárgytalan.