Úgy tűnik, itt egy csomó dackorszakát élő ovissal van dolgunk, akki a kérések ellenére sem hajlandóak az adott témáról csevegni.
Ez itt nem a "Mit vigyünk magunkkal" topic!
Szerintem ez is valahol ide tartozik, hisz autóval ki mit tud vinni Egyébként nekünk se volt szivargyűjtós, telenyomtuk lefagyasztott üdítővel a hűtőtáskát és egy napot símán kibírt minden úgy, hogy a fagyasztott cucc is még deres volt.
Kakadu,
én kulturálisan elnézést kértem... nem értem minek folytatja a vitát...
sértődni lehet, de sértegetni nem.... ez két külön fogalom és gondolom hogy egy szavamban sem találtálhat senki olyat ami mást megbántott vagy megsértett...
Az okoskodás, pedig tudjuk minek a jele... de minden esetre megköszönöm hozzászólását és segítőképességét...
üdvözletem
Szőke Árpád
Nem rémlik, hogy bárki sértegetett volna! Az előző hozzászólásom pedig a kacarászó hölgyeménynek szólt.
Nem tudom, mi sértett a reggeli hozzászólásomban, de ha valaki nem veszi a lapot az oldal üzemeltetőjének kérésekor, az ne sértődgessen, hanem olvassa el a szabályzatot.
Mellékesen a vitának is meg van a topicja. Ez nem az!
Ezzel a témát lezártam.
Árpi akkor neked a többiekkel úgy érzem nincs erőm vitatkozni. Sajna OMV kutat csak Szerbiában fogsz találni. A Macedonoknál mi legalábbis nem láttunk. Viszont tankoltunk ott is, nem volt gáz. A kutasok rendesebbek mint a szerbeknél.
A szerbeket hála az Istennek jól ismerem, hisz kösztük élek.... csodálom a véleményed Lindi, mert ők igen vendégszerető népek, az OMV kutak pedig mindenhol egyformák. Szerbiában önkiszolgálás formában működik az OMV. De ha odaszólsz, szerintem mindent megtesznek helyeted.
Apropo.... Szerbiában is a napokba fel fog menni az üzemanyag, egyes bejelentések már vannak.....
Zolee84, köszi , a Shell is jó lesz