Nem a tavalyi árhoz képest sokallom hanem , hogy amíg az apollon 44 e ft /kop lenne ugyanabban az időszakban addig a másiknál 4 főre 82900/ apartman ami ha leosztom 3 fővel akkor is csak 27 ezer vmennyi.....ez a nem mindegy.
Mert az apollonnál 3x44 ezer ft lenne igaz gyereknek 0Ft = 132 ezer
A másiknál nincs gyerek kedvezmény ezért kell a 4ágyast kifizetni de akkor is össz: 82900 Ft
Szia Odelinda!Mi is kisgyerkőccel voltunk, nagyon élvezte a dolgot!Persze minden gyerek más!De szerintem ne fosszátok meg ettől az élménytől!Ha szerencsétek lesz láttok delfineket is!Én ajánlom még igy is.Ha jól tudom van (legalábbis volt) neki való mentő mellény, tehát ő is fürödhet a tengerben nyugodtan.
Halihóó mindenkinek:) Most nem olvasom vissza a fórumot,mert egy központi számítógépet használok.Pár dolgot leírok. Hosszú volt az utazás 21.5 óra :S Szerb-Macedón határnál tegnap 2 órát vártunk, nem voltak sokan csak hát valami miatt nem haladtunk. Tegnap már ettünk gyrost az Obelixbe talán nagyon fiini 2.5 euro. Ma bérletünk motort 3 napra Sassosnál 35 euroba kerül. 80 cm3. Ma márfürödtünk is kb 20-22 fokos a víz, simán lehet bírni. Megnéztük a halott várost is és a Narancsparton is fürödtünk. Minden tök szuper.
Szia Ginginke!
De jó,hogy még ott is gondolsz ránk!
Örülök,hogy szép időtök van és tudtok fürödni is!!
Járjatok be mindent ,amit elterveztetek,további jó nyaralást!
Szia Ginginke!
Nagyon megnyugtattál azzal,hogy nincs probléma a személyivel való utazással!!!
Köszönjük az infókat és további kellemes pihenést kívánok Nektek!!!
Használjátok ki!!!
Aztán persze kérjük a beszámolót!!!