Hahócska mindenkinek!
Volt már valaki a Fotini apartmanházban? Egy aprócskának és ostobának tűnő kérdésem lenne! Az ágyneműk ott miből vannak? Toll, szivacs egyéb? Ugyanis az évek során egy nagyon kis masszív allergiát szedtem magamnak össze, és ugyan viszek magammal gyógyszert, de nagyban befolyásolja az állapotom a por-toll kombináció! És esetleg más apartmanokban milyen a párna tömése? Ha toll, akkor viszek magammal sajátot és az első napomat nagy takarítással kezdem
Én néhány évvel ezelőtt voltam a Fotiniben. Az ágyneműre pontosan nem emlékszem, mert mi csak a lepedővel takaróztunk, amikor egyáltalán volt rajtunk valami. Vagyis volt egy sima lepedő, mint lepedő és a takaró is az volt, bár úgy emlékszem az egyik szekrényben voltak valamilyen pokrócok, de mi azokat nem vettük elő. Amúgy ha gondolod az albumaim között a Nei Poris képeken vannak fotók a Fotiniről, kívül-belül. A párna tömésére sem emléxem, de talán szivacs volt...
Ha abban az időben Nei Poriban jársz, természetesen előfordulhat Most már elég sokan vagyunk, akik egy kis sörözésre és beszélgetésre összejövünk Nei Poriban. Mégegyszer az időpont:
Platamonbol van kishajo kirandulas, ha vkit. erdekelne. Irodak nem szervezik. Anemos a hajo neve, csak meg kell beszelni elore veluk a pontos datumot. Tok jo, mi ma probaltuk ki es mindenki nagyon elvezte. 20 EU-ba kerul, de. 10-tol du. 4-ig.
Szia Jamasz!
Engem érdekelne a kishajós kirándulás! Írnál róla bővebben, hogy hova, kit kell keresni??
A Platamoni kikotoben van az Anemos nevu hajo. Dolgozik ott egy szlovakiai magyar lany is, a Zsuzsa. A kapitany, Mihalisz pedig beszel angolul. Csak legalabb 10 fonek ossze kell jonnie, h. elinduljon.
Szio. Elindul 10-kor. Kb. 1 orai hajozas utan megall a nyilt tengeren, 17 m-es melysegnel. Lehet furdeni. Utana tovabbhajozas Sztomioba. Ott kikot kb. delben. Le lehet szallni, 2 ora hosszara. Ott lehet furdeni, setalni, szetnezni, kajalni, kinek mihez van kedve. Utana visszahajokazas Platamonba. De visszafele is megall megint, es lehet ugralni a hajorol a tengerbe, meg van jatek. Bedobnak egy uveget a vizbe es aki kihozza kap egy ingyen italt. Amugy van kave, pia, udito a hajon, 1 EU-ba kerul, sor 1,50 EU. Lightos kirandulas, de mi nagyon elveztuk, foleg ha jo a tarsasag is.