Őszintén kezdve elkezdtem félni, hogy ennyire mozog a föld és ennyiszer, durva, nagyon félek a földrengésektől nem szeretnék ilyet átélni, Göröghonba. Mintha itt a Jón szigetek résznél elég gyakori lenne, most bepánikoltam
Tamás!
Tudni kéne, milyen a táblázat, ha nincs rengés, hogy érzékeljük mi laikusok is.
Remélhetőleg mielőbb normalizálódik a helyzet, és nem csak azért, mert mi már befizettünk.
11perc15mp-től a Myrthos beachez vezető utat mutatja. Sajnos nem sok maradt az útból. Remélem mire megyünk,augusztusban még valami marad az útból !
http://www.skai.gr/player/tv/?mmid=246558
Hat mar kezdek aggodni egy kicsit.. Marcius 5/tol Junius 1/ig leszunk Kefalonian, Katelioson. Remelem nem lesz tobb foldrenges. Tudom hogy Kefalonian gyakran elofordul, de ennyire??
Azért annyira nem vészes a helyzet, és próbáljátok meg arra gondolni, hogy biztos vannak akik esetleg ezek miatt nem a szigetet választják úti célnak, tehát kisebb lesz a tömeg.
Egyébként nem tudom eldőlt-e már a dilemmád, hogy hova mész, de én Lefkadát javasolnám. Nem azért ,mert Kefalónia nem szép, de elsőre Lefkada kisebb falat lenne szerintem. Bár ez attól függ mennyi időre mentek, de ha 1 hétre, akkor még inkább Lefkada, szerintem
Sziasztok. Kefalonian ihato a csapviz ha viztisztito kancsot akarunk hasznalni? Vagy inkabb hagyjuk itthon a kancsot es maradjunk az asvanyviznel? Koszi a valaszokat.....
Csoppet berezeltem ezektol a foldrengesektol... Iden Kefalonian nyaralunk (remelhetoleg). Tavaly mikor Lefkadan voltunk, ket alkalommal is volt foldrenges. Julius 27.en este lefekvesre keszultunk amikor remegett az agy alattunk. A masodik Julius 31.en volt delutan Gialos partjan napoztunk es szinten foldrenges volt. De mivel sehol nem tettek emlites rola, valoszinuleg mindennapos dolgognak szamithatott.
Marcsi!
Mi talán 3-4x voltunk fürdeni a Myrthoson, mindannyiszor hatalmas hullámok voltak, az egyetlen nem hullámos látványt első alkalommal nyújtotta, de akkor csak fotóztunk az útról, és továbbmentünk Assosra - azóta is sajnálom
Hajaj ezt azóta emlegetem én is , miért is nem mentünk akkor le fürdeni?De megfogadtam máskor ha ilyen parton járok, és sima a víz, nem lesz ami miatt kihagynám a csobbanást
Sziasztok! Mi teljes szél és hullámmentes időben voltunk a Myrthos-on. Sajnos kutyaszar úszkált mellettünk és tisztának nem volt nevezhető a viz. Több kutya is úszkált a vizben.
Igen, többen is jelezték, hogy a szélcsendes Myrtos erősen pocsolya jellegű, és az áramlatok miatt is nagyon sok kosz gyűlik ott össze, tehát lassan kezdek örülni, hogy minden alkalommal bazi nagy hullámokhoz volt szerencsém (ezek szerint)