Szia Euaiia!
Először is bocsánatot kérek mindenkitől a sok iráshibáért! Az olvasószemüvegem otthon maradt, igy aztán teljesen vakon iram, amit irtam.
Mi a Kalandozás utasai voltunk és a Dokos-házban volt a szállásunk. Egyedül mi voltunk ebben az apartmanházban.
Biztosan emlékszel ránk. A férjem iszonyat sántitott. A bal térdén mindig rajta volt a térdszorító.
A Dokos-ház szuper volt! Első emeleti szobát kaptunk. A tulaj, amikor meglátta, hogy a férjemnek fáj a lába, azonnal felajánlotta a földszintit, de mi maradtunk. Nagyon jó döntés volt. Az erkélyünk az utcára nézett. Szép kilátás volt a hegyekre. Mivel északi fekvésű volt, igy aztán nem melegedett fel a szoba. Klimára nem volt szükség. Másnap kaptunk ingyen internetet. Maga az apartman nagyon tágas volt. A fürdőszobában fürdőkád volt, igy aztán nem kellett minden zuhanyozás után felszedni a vizet. A konyha nagyon szép volt. 3 lapos villanyrezsó, sütővel. Rengeteg pohár, kávés- és teáscsésze, evőeszközök, bontók. tányérokból is többfajta méret, igaz főzőedény egy darab + egy serpenyő, de ez nekünk nem okozott gondot. Kaptunk két nagy fürdőlepedőt és két kisebb törölközőt. A harmadik nap után cserélték az ágynemüvel együtt. Petros, a tulajdonos nagyon rendes ember. Naponta érdeklődött, hogy mindennel meg vagyunk-e elégedve. Haza utazás reggelén levitte a csomagjainkat és meghivott bennünket egy kávéra. Ajándékot is kaptunk tőle. Aztán közös fotózás. Majd megadta az e-mail cimét, amire elküldtem a közösen készült képeket. Ma már jött is a válasz. Fantasztikusan éreztük magunkat. A város nagyon-nagyon tetszett. A víz minősége kitünő. Gyönyörü időnk volt. Többet nem is kivánhattunk.
A Christina 6-os, földszinti apartmanja, legfelül a dombtetőn.
A Walter- és a Kalandozás Travel utasai együtt utaztak, Nei Poriba tettünk kitérőt néhány utassal, ez 1.5-2 órát vett igénybe. Budapestről 10 óra magasságában indultunk, reggel 05:30-kor (magyar idő szerint 04:30-kor) már Nei Poriba voltunk. 10 körül Parga. Horgosnál 1.5 órát álltunk a határon. Egyébként nagyon jól haladtunk.
Amúgy mindenkit szeretnék megkérni a Dallasban csak a hűtőmágnes ill. csak a suvenireket vegyétek mert a többi dolog drága
A Dallastól egy utcától feljebb a dombnak minden olcsóbb az Arista super marketban 20-30 centel
Nem azt mondtam,hogy állandóan csapvizet ittuk, csak megkóstoltuk,de sem idén,sem tavaly sem okozott gondot.
Vajon az éttermekben miből készítik a jégkockát, és mit használnak fel az ételekhez ?
Természetesen boltban vettünk mindig 6-os zsugorban, de én a magam részéről nem voltam hajlandó a fél városon át cipelni a vizet a 40 fokban pár cent megtakarítás miatt, úgyhogy a Krioneri Travel-el szemben lévő szupermarketben vettük meg mindig, 1.8 €-ért.
Nem mindenki lakik a belvárosban, így az apartmanja közelében lévő boltban vásárol, hogy ne kelljen messzire cipelni.
Mi például a Piso Krionerinél laktunk, ezért nem mászkáltunk a város másik sarkaiba pár cuccért.
Nem azt mondtam,hogy állandóan csapvizet ittuk, csak megkóstoltuk,de sem idén,sem tavaly sem okozott gondot.
Vajon az éttermekben miből készítik a jégkockát, és mit használnak fel az ételekhez ?
Természetesen boltban vettünk mindig 6-os zsugorban, de én a magam részéről nem voltam hajlandó a fél városon át cipelni a vizet a 40 fokban pár cent megtakarítás miatt, úgyhogy a Krioneri Travel-el szemben lévő szupermarketben vettük meg mindig, 1.8 €-ért.
Nem mindenki lakik a belvárosban, így az apartmanja közelében lévő boltban vásárol, hogy ne kelljen messzire cipelni.
Mi például a Piso Krionerinél laktunk, ezért nem mászkáltunk a város másik sarkaiba pár cuccért.
Szia mi sem akartuk a városon át cipelni de ez a legolcsóbb az általatok hirdetet Coop bolt egy rakás szart sem ért semmi nincs benne
én egy sört és egy üdítöt szeretem volna de egyik sem volt
tiszta üres polcai voltak imit amott voltak valami árúk de számomra egyik sem ért semmit
Olyan volt a közért most is illetve tavaly is mint ha háború előtti felvásárlás lett volna azaz semmi nem volt szóval ide senki ne menjen
egya rakás sz... az egész