Ildima first minutként számolták az árat? Vagy mennyibe került kettőtöknek ki lehessen számolni? Kiváncsi vagyok mit takar az idei katalogus ár a Diasnál?
Szia!
Úgy számolták, hogy 2 főre (5% törzskedvezménnyel) 1o nap 7 éjszaka
78.110.- Ebben benne van a busz és a szállás a Christina Palace helyen OB-n. Mi június 1o-től megyünk 19-ig. Az idei prospektusuk szerint számolták a jövő évit. Szerintem ez egy jó ár Náluk idén sem volt last minit számolás. Más irodáról nem tudok, de mi már itt 4o % előleggel foglaltunk. Idén voltunk Zakynthoson és nagyon jó minőségű szállásokat foglalt az iroda. Szerintem nem fogunk csalódni. 2011.-ben az Aeolussal voltunk, de meguntuk, hogy szinte az egész busz szlovákokkal volt tele. Egy szót nem tudtunk beszélni senkivel. Az idegen vezető hölgy sem állt a helyzet magaslatán Jó keresést a jövő évre
Eddig majdnem minden évben sikerült új helyre menni nyaralni, ezen a környéken még sosem jártam, így most felötlött, hogy megnéznénk Olimpyc Beach-et is. Végig olvasgattam az eddigi hozzászólásokat, de megmondom őszintén én valamiért tartok tőle egy picit. Kérlek győzzetek meg hogy érdemes OB-ben gondolkodnunk. Több utazási irodát is nézegettünk, több lehetőség is lenne. Valahog y Paraliáról nem hallottam jókat, persze ez sem biztos hogy úgy van, de ez ott van mellette és nem tudom milyen lenne? Ugyanakkor bennünk van a kíváncsiság is és az újdonság varázsa...
Előre is köszönöm.
Szia Sancho!
Zakynthos után biztos csalódás lenne. Nem is próbállak meggyőzni róla. Mondom én, aki már háromszor nyaralt Olympic Beach-en. Látványosnak egyáltalán nem az! Csak a tenger van vitt. Parália és O.B is csupa apartmanházakból álló nyaralóhely. Semmi görögös! Egy biztos, hogy a két település közül O.B a jobb. Ami esetleg mellette szólhat, hogy ez van legközelebb. Legkevesebb utazással elérhető. Árban talán a legocsóbb hely. A két település gyalagosan megközelíthető. Katerinibe helyi busszal be lehet menni. De hát Te úgy is bérelsz kocsit vagy rogogót és bejáróod a környéket. Olympos, Makrigialos - sólepárló, ami érdekes lehet.
Mi kétszer Apollónnal voltunk. Az Elli apartman viszint nagyon jó. Ezt biztosan merem ajánlani.
Mindig más volt amikor új helyre mentünk, megpróbáltam nem összehasonlítani egyiket a másikkal. Nei Poriban is csak apartmanházak vannak, de onnan is elmentünk mindenfelé. Bár akik ismernek azok tudják, hogy mi mindig felkerekedünk és vagy busszal, robogóval, autóval vagy vonattal, de elmegyünk mindenfelé. Az igazság az, hogy most is amiatt gondoltuk OB-et, mert át lehet menni Katerinibe és Thessalonikibe. Amúgy most csak pihenni szeretnénk, nem túl nagy nyüzsit és finom kajákat Zakynthoson is csak apartmanok voltak Laganasban, igaz ott is elmentünk kirándulgatni. Itt még em voltam soha és Paralián sem.Ezért gondoltam, hogy most ezt is kipróbálom. Annyira azért nem lehet olyan borzalmas Én abban bíztam, hogy némi bíztatást azért kapok... Na majd kiderül...
Sancho!
Pihenésre kiválóan alkalmas a hely. Parália zajos. Ha esti nyüzsire vágysz, bármikor átmehetsz. A két települsét jól kiépitett sétány köti össze. Egész éjjel jönnek-mennek az emberek. De pihenni igazán O.B-en lehet. Ennek is van jó kis sétáló utcája. Sok étterem, üzlet, taverna. Nagyon jókat, olcsón ettünk itt. Egyáltalán nem arról van szó, hogy borzalmas hely lenne, csak nem annyira látványos! Mint írtam is, már háromszor nyaraltam itt. Nagyon is jól éreztük magunkat itt.
Köszönöm szépen azért Majd még átgondoljuk a dolgot. Néztünk képeket és videókat, azok alapján nem tűnt rossz helynek. Még Thassoson gondolkodunk, majd annak is utánanézünk.
Hát persze! Minden képpen körül kell járni a dolgot. Tassoson mi is már évek óta gondolkodunk, de eddig sajnos még nem jött össze. Minden hely más és valamennyit másért szeretjük.
Szia Pinga!
O.B "hivatalos" strandrésznél olyasmi mint Nei Porinál. Homokos, lassan mélyülő. Azon túl helyenként van, hogy a néhány lépés után már mellközépig ér a viz, de beljebb haladva már ismét csak térdig. Itt valószínűleg a hullámok verik ki. De mivel a partszakasz Paráliáig ér, igy bőven van lehetőség mindenkinek kiválasztani a számára legmegfelelőbb helyet. Jó széles a part. Homokos, apró kavicsos. Sajnos időnként elég sok tengeri füvet hoznak a hullámok, ami elég zavaró tud lenni. Legalább is engem zavart. Néhány éve medúzaháló volt kihúzva, ami jól felfogta a tengeri füvet nagy részét, de aztán ezeket velszedték.
Paráliánál, főleg a templomnál, igazán jó puha homokos és nagyon lassan mélyül. Itt meg az a probléma, hogy nagyon keskeny a part és túlságosan zsúfolt.
Én valamikor voltam már Thassoson, igaz akkor csak fakultatív úton, de akkor tetszett Viszont megnéztem egy csomó videót Olympic Beach-ről, és nekem egyelőre tetszik. Azt vártam amit ennyi pénzért kaphat az ember. Meglestem, hogy több felé el lehetne menni onnan, néha pedig afürcsizni is tudnánk. Vannak tavernák, lehet vásárolgatni, át tudunk sétálni Paraliára, ahol szintén nem jártam még. Ma lesz majd egy kis telefonálgatás az utazási irodákba és majd még kiderül, de a videók és képek alapján arra hogy aludjunk és együnk valahol, mielőtt elmegyünk kirándulgatni megfelel... Remélem azért majd bíztató üzenetet is kapunk