Helló, tudna-e nekem valaki segíteni abban, hogy körülbelül mennyibe kerül az étkezés Hersonissos-ban? Érdekelne, hogy az ebédet és vacsorát mennyiből lehet kihozni (főtt étel). Köszi!
Nem, mert azon kívül, hogy megnéztük a booking-ot, nem csináltunk semmit. Nem kapkodjuk el, az biztos, de nem izguljuk magunkat halálra, olyan nincs, hogy Krétán nem találunk 1 éjszakára szállást. Ha meg tényleg nem, marad a kocsiban alvás. De azért lehet, hogy keresgélünk még, szeptember messze van.
Köszi az érdeklődést.
Szia
Kati
sziasztok !
jön még valaki esetleg a szerda esti 20.30-as géppel Heraklionba ??
érdekes mert a green travelnál foglaltunk és a honlapjukon teljesen más időpont szerepel és más légitársaság, ma végre megkaptam a rep.jegyet és a vouchert és meglepve tapasztaltam hogy est 20.30.-kor indul a gép és az aegien-nel repülünk. erre még hétfőn rákérdeznek az utazási irodában .
üdv
gémike
Nagyon köszönöm mindenkinek az eddigi ötleteket ...... hát még eléggé káosz van a fejemben. , de tervezgetek. Még néhány nap,és indulás.
Kicsit elkeseredve olvastam,hogy volt,hogy nem is tudtatok fürödni a tengerben,mert olyan szeles.Remélem nálunk nem lesz így,elég erős pszoriázisom van,és csodát várok ezen a téren is a tengertől.
Hát szerintem még lesz kérdésem a hétvégén ,csak még visszaolvasok,olvasgatok
de ha jól látom mindenféle túra meg körbevezetés meg autó nélkül kb 56*2 (oda-vissza)/ főért van. Tehát alsóhangon is 224 EUR. És persze a szezon miatt változhat is.