Szia Ginaaa79!
Hát, ez gyors döntés volt Remélem még ezt elolvasod indulás elõtt.
Nos, ha már ilyen kevés idõd volt rákészülni, akkor ajánlok egy kis praktikát a rodoszi program összeállításához. Én már többször csináltam és mindig jól bevált Szóval, általában az érkezést követõ nap az idegenvezetõk csinálnak egy kis eligazítást, hogy mikor, hova lehet velük menni és a programok hogyan állnak részleteiben össze – ez fontos , mert itt sokszor olyat is megemlítenek, amit esetleg még az útikönyv sem pl. hol van piac, mikor van nyitva stb. Nos, én mindig papírral, íróeszközzel felszerelkezve érkezek, sokan szoktak is nézni, hogy mit jegyzetelek ilyen sûrûn, de megéri. Szóval, mindig el lehet csípni egy-két plusz infót a fakultatív programokból, de az feltétlenül kiderül, hogy hova is érdemes mindenképpen elmenni. Aztán az eligazítás után az útikönyvvel a kézben megbeszéljük, hogy hol is kezdjük, merre menjünk mit érdemes integrálni a saját terveinkbe a fakultatív kínálatból. Így aztán nem egyszer elõfordult, hogy hozzá tudtunk csapódni magyar vezetésû csoporthoz, de a mozgás szabadsága, a bérelt autó miatt a miénk volt. Persze mindig akadhat olyan program, aminél ragaszkodik az ember az idegenvezetõhöz, de ez már egyéni igényektõl függ.
Rodosz nagyon jó választás volt és biztos jól fogjátok magatokat érezni.
A repüléstõl pedig ne tessék parázni, az úgy jó ahogy van.
Kellemes nászutat és legyetek jók, ha akartok vagy úgy is mondhatnám jót ne halljunk felõletek
Te voltál is már Rodoszon esetleg?
Arra lennék kíváncsi, Santorinibe el lehet-e jutni vhogy. Olvasgattam a régebbi hozzászólásokat, mások is kérdezték, de nem vili. Van hajó vagy nincs?
Igen voltam már, most megyek harmadszorra , de ezzel a gondolattal még sohasem foglalkoztam. Viszont, ha kimentek a rodoszi kikötõbe gondolom ott utána lehet járni a ügynek. Bár szerintem az egy kicsit messze van Ha cserébe elmész Symire nem fogod megbánni, csoda szép
Hidd el, van elég látni való Rodoszon. 10-12 nap alatt jut pihenésre és nézelõdésre is idõ.
Többek között a törökországi kirándulásnak sem vagyok híve, mert akkor most vagy Görögország vagy Törökország. Az pedig csak ámítás, hogy 1 nyaralás alatt 2 országban volt az ember. Földrajzilag igen, de egy 1 napos kirándulás alatt nem igazán tudsz meg sokát egy országról, azt inkább fordítánam a rodoszi kis falvak, öblök felfedezésére.
DE TE MIT CSINÁLSZ MÉG ITT , tessék csomagolni, és izgulni
Hát az sem túl késõi indulás, ha figyelembe veszük, hogy ki is kell érni, túl sok idõtök azért nektek sem lesz reggel, de azért egy kicsit több mint nekem
Nos akkor még egyszer kellemes repülést és nagyon szép nászutat !!!
Szia!
Miután elküldtem a kérdésem megtaláltam a leírásaidat! Fõként arra lettem volna kíváncsi, hogy milyen szinvinalú a szállás. Tisztaság , ellátás, személyzet.. stb. Nem vágyunk luxusra, de azért jó tudni, hol száll meg az ember... Milyen messze van a parttól, központtól? Ti apartmanban laktatok vagy stúdióban? Mi is a Campussal utazunk 29-én! Tegnap rendeltem meg és még ma sem kaptam meg a visszaigazolást. Felhívtam õket, azt mondták minden ok... Nálatok is ilyen döcögõs volt, vagy csak én vagyok ilyen türelmetlen..? Mi motort szeretnénk majd bérelni. Ezzel kapcsolatosan nincs véletlenül valami infód?