Hello Iloth és Kvalcsi!
Nagyon köszönöm a tippeket,és megnéztem a képeket!Már biztos hogy látni szeretném élõben!
Kvalcsi elolvastam a beszámolód, nagyon tetszett!
Még messze van szeptember de szinte minden napomban benne van Zakynthos!!!!!!!!
Sokat olvas róla, meg gyönyörködöm a képekben!
De még biztos sok kérdésem lesz!
Ma délután megyünk be az utazási irodába, hogy pontosítsunk dolgokat!
Aztán február elején le is foglaljuk!
És ugy döntöttünk, nem 7 hanem 11 élszakára megyünk,hogy biztos mindenre maradjon majd idõnk!
Ti mit ajánlanátok?
Elsõ görögországi nyaralásnak, nem Zakynthos-ra kellenne mennünk?
Mert sokan lebeszélnek róla:(
Csak nem tudom miért!
Pedig nekem "szerelem" volt elsõ látásra!
Ha ezt így érzed, akkor oda kell menned!Mindenki más és más érzéseket táplál egy hely iránt.Ne hagyd magad befolyásolni.
Mi voltunk Zantén,de nem lett a szívünk "csücske".De ez számodra nem jelenthet semmit.
Nem fogom azt írni,hogy menj egy szigettel északabbra mert engem az "lehengerlt" Sok szép hely van Zantén!
Üdv:Atosz
Szerintem sem lehet megmondani elõre, hogy kit melyik görög sziget fog legjobban lenyûgözni!
Ha téged most Zaki fogott meg, bele kell vágni, biztos, hogy csalódni nem fogsz! Aki pedig lebeszél, arra ne hallgass, mert közel sem biztos, hogy õ ugyanazokat a dolgokat kedveli vagy utálja, amit te, úgyhogy ettõl kezdve minden relatív. Szerintem amúgy nincs olyan görög sziget, amirõl bárkit is eszembe jutna lebeszélni: mindegyik annyira már és mégis görög!
Egyébként tavaly sokat írtunk errõl itt a fórumon, érdemes elolvasni! (29, 31. oldal környéke).
Ja: és ha mégis kételyeid lennének, szerintem dolndold át, hogy mit szeretnél leginkább a nyaralás alatt, mi a fontos neked (milyen legyen a tengerpart, sok látnivalót szeretnél megnézni vagy a természetben gyönyörködnél inkább, a szállással kapcsolatos igényeid, milyen kirándulásokat tennél a szigeten vagy onnan kiindulva, vissza akarsz-e térni még Görögországba, stb.) és mindjárt könnyebb a választás!
Mi így döntöttünk idén Rodosz mellett...
Láthatod az utánam következõ íro Iloth is megerõsítette irásomat,vagy nagyjából hasonló
véleménye van a témáról.Hagyatkozz a saját megérzéseidre és tegyél azok szerint.Szerintem így lehet a legjobb a választásod.A tipp adása hálátlan dolog és ha neked nem jön be amit ajánlunk?Mi ez évben nagy nehezen Lefkadát választottuk,de ez nekünk is kétesélyes lesz.Vagy jó,vagy csak elfogadható.Egy biztos, göröghon minden része szép, ez tõltsön fel optimizmussal.
Én is csak azt tudom tanácsolni amit a többiek. Menj Zantéra, ha beleszerettél a képek láttán. Tényleg szép sziget, sok természeti látnivalóval. Nekem ugyan nem ez a kedvencem, de látni kellett ezt is. Amennyiben épített látnivalókat keresel akkor nem ez a Te szigeted, mert azokból kevés van. Nyüzsgõ élet van Laganasban, Argassiban. Tsiliviben is nagy élet van, de véleményem szerint sokkal kultúráltabbak itt a túristák. Amennyiben nyugira vágysz, úgy Alikes, Alikanes, Amudi, Vassilikos vagy Keri a Te falud.
Sziasztok!
Köszönöm szépen a megerõsítéseket!
Az már eldölt hogy oda megyünk, már csak az idõpont a kérdéses!
De tegnap az utazási irodánál nagyon készségesen segített az ügyintézõ, ugyhogy hamarosan megszületik a döntés, és már csak az utazást kell várni!
Befizettük az idei nyaralást. Laganasban fogunk eltölteni remélem 2 csodálatos hetet. Jobban utánna nézve az apartmanunk inkább Agios Sostis-ban van.
Annyi helyen olvastam, az angol fiatalsáról negatív véleményt. Tényleg nagyon zavaróak? Vagy csak felnagyították a dolgokat? Rajtuk kívül ugye nincs más, ami elronthatná a nyaralást?
Annyira megtetszett a sziget, hogy az elején nem érdekeltek az negatív vélemények. De most a kisördög nem hagy nyugodni, hogy valóban jó döntésthoztunk e.
Nem egészen mindegy,hogy Laganasba v. Ag.Sostisba lesz a szállásotok.Az utóbbi egy csendes nyugis hely és ott nem lesz semmi problémád az angol ifjoncokkal.Laganas az odébb van és ha az iccakai életet nem sûrûn vagy egyátalán nem ott töltitek, nem valószinû az affaire
ezekkel az emberi mívoltukból kivetkõzõ csoportokkal.Mi is Sostisban laktunk 2 hétig,de csak kocsival átutazóban voltunk Laganasban.Túl nyüzsis és semmi érdemleges.A sziget nyugati része nagyon szép és ha kocsit tudtok bérelni meg is tapasztaljátok.Persze a keleti felét is bejártuk,de a nyugati és az északi rész fog majd dominálni, majd meglátjátok.
Látod egy államvizsga pompás kárpotlása egy zantei nyarás lesz,amit ha jól kihasználtok és nem rekedtek meg csak Sostisban, akkor biztosan nagy élmény lesz.Ahhoz pedig,hogy sok szép és kellemes élmény memorizálódjon menni kell és túl sokat nem is kell keresni ezeket a helyeket, hisz csak úgy kínálják magukat.Hát igen egy dolog okozhat gondot, az pedig majd az akkori idõjárás.Na, ez a zászló mindenkinek áll és ezt már nem lehet kijátszani.Ha kérdésed van tedd fel nyugodtan,igyekszem v.igyekszünk segíteni.