Sziasztok!
Ma kaptam malév hírlevelet, holnaptól Isztambul, Prága és Thesszaloniki foglalható akciósan a malev.com oldalon.
Mondjuk a híreket olvasva én most nem mernék foglalni...
D.
Most Athén volt akciós, elvileg 30 ezerért, na a legolcsóbb jegy 51 ezer Ft volt... kénytelen voltunk ilyen drágán megvenni.
De biztosan nem lesz semmi gond!! Remélem
Mediterraneo | #127118 | 2010-02-26 19:53:05 | Válasz a #127110. hsz-ra
Bizonyos napokra, lehet, hogy érvényes az akciós jegy, de nagy mázli kell, hogy pont akkora legyen olcsó, amikor mentek.
Én már sokat bosszankodtam, mert amikor foglaltam volna, kiderült, hogy mégsem annyi....
Amikor néztem, egész májusra és júniusra nem volt akciós jegy, még az ügyfélszolgálatot is hívtam.
Ezt mondjuk nem tartom túl tisztességes dolognak...
Mediterraneo | #127126 | 2010-02-26 20:22:16 | Válasz a #127120. hsz-ra
Pontosan erre gondolok!
Meg egyazon héten belül is változnak az árak. Én április elejére néztem, jó lett volna egy hosszú hétvége (szabi szeptemberben lesz, addig nehéz kibírni...), de egy hétvégére se volt. Viszont úgy, hogy kedden megyek és következő hét szerdán vissza, úgy lett volna... Nyilván azokon a járatokon sok az üres hely...
Mi tavaly pont lecsúsztunk a Malév tavasszal meghírdetett, nyárra szóló Athén-akciójáról...aztán valamikor nyár elején-közepén ismételtek...Talán idén is lesz még másik alkalom...(és Malév is).
Mediterraneo | #127133 | 2010-02-26 21:13:24 | Válasz a #127129. hsz-ra
Tudjátok, mi a legbosszantóbb túl a Malév féligmeddig akcióin, legalábbis szerintem? Az, hogy a Malév az egyedüli utaztató Bp-Athln viszonylatban.
Miért nem tud Athénba repülni valami fapados is????
Olyan helyekre repül Malév is és fapados is (Wizz), mint pl Marosvásárhely, Athénba meg nem. Pedig tuti meg lehetne tölteni a gépet!
Sziasztok!
Bp.-Athén római átszállással van az az Alitalianál is.
Mediterraneo | #127191 | 2010-02-27 13:10:04 | Válasz a #127179. hsz-ra
Azt még nem is néztem. Ugyanakkor ha Athénból tovább akarunk repülni, tehát ott is átszállunk, két átszállás már húzós, mert ha az első két gép közül bármelyik késik, akkor a harmadikat lekéssük (sőt, lehet, hogy a másodikat is).
Csak azt akarom mondani, hogy a késés lehetősége pont megduplázódik
Szia!
A pelikan.hu-n néztem. Szerintem az Alitalian belüli két jegy szinte egy utazásnak minősül, egyben van foglalva, az kevésbe lehet necces. Napi több időpontot adott a rendszer. 40.000 Ft körüli áron is lehet találni.
Tény, hogy hagyni kell időt az Athénból induló átszálláshoz, szerintem pár óra plusszal az is OK.
Mediterraneo | #127197 | 2010-02-27 13:34:56 | Válasz a #127195. hsz-ra
Hm, az ár nem hangzik rosszul! Meg az sem, hogy van több indulási időpont.
Meg fogom nézni!
És hátha az Alitalia repül valamelyik szigetre, közvetlenül... na, jó, csak álmodozom...
Medi, én is kipróbáltam, hogy Bp-Zakynthos útvonalra milyen jegyárat dob ki a pelikan.hu rendszere. kb. 230.000 Ft/fő 2 átszállással. Ez télnyleg csak álmodozás kategória.
Feltételezem, hogy az Alitaliánál Bp-en feladhatod a csomagod Athénig, így azzel sincs gond.